παρακαλώ περιμένετε...

Ημερομηνία Επιλογής Γάμου & Επιλεκτική Αστρολογία (Μέρος 3ο)

 • Infernal @ 16.11.2013 20:46
  Αυτο ειναι μεγαλυτερη ερευνα ακομα και απο τον ιδιο τον γαμο ΛΟΛ !
 • Stargunner @ 16.11.2013 08:46
  Astrolover, δες και στο άρθρο αυτής της εβδομάδας (13/11) , ξαναμιλάμε για Άρη και Αφροδίτη
 • astrolover @ 13.11.2013 03:13
  Ευχαριστώ,Stargunner
 • Stargunner @ 11.11.2013 18:49
  mpoumpou255, ναι, δεν είναι όψη που θες αυτή σε ένα χάρτη γάμου...
   
  Με πετυχαίνεις σε φάση που γενικά ασχολούμαι με το confrontation...Πολλά πράγματα θα μπορούσες να δεις όπως την σχέση μεταξύ του Αρη του ενός και του άλλου...
 • Stargunner @ 11.11.2013 18:28
  Είχα την αίσθηση ότι είχα μιλήσει για Άρη και Αφροδίτη, ναι, θα ήταν καλό να είχαμε μια καλή σχέση μεταξύ τους, περισσότερο για αυτό που λέμε physical compatibility. Αλλά, προσωπικά πάντα, δε θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να την "ανταλλάξουμε" με μια σχεση των Φωτων, εκείνη είναι πιο σημαντική. Προτεραιότητα στα Φώτα κι αν πετύχουμε και Αρη-Αφροδίτη έχει καλώς. Επίσης, οι κυβερνήτες 1ου και 7ου (αυτό θα το λέγαμε στην ώρα). Δεν πρεπει να τους βάλουμε σε δυσαρμονική μεταξύ τους. Χωρίς καθόλου σχέση ΟΚ, μπορούμε να το δεχτούμε, επιθυμητή θα ήταν η αρμονία, αλλά όχι δυσαρμονική όψη - "δεν πρέπει". Διότι και αυτοί συμβολίζουν τις δυο πλευρές. 
 • astrolover @ 11.11.2013 15:33
  μια ακόμα ερώτηση που μου ήρθε στο μυαλό: εφόσον επιδιώκουμε μια αρμονική σχέση αρσενικού -θηλυκου μέσω της όψης σεληνης /ήλιου, κατι τετοιο δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί και με μια θετικη οψη (τριγωνου η εξαγωνου) με  την Αφροδιτη /Αρη; Η μεικτά Σεληνη/Αρη η Αφροδιτη/Ηλιο. Αποφευγοντας παντα φυσικα τα τετραγωνα και αντιθεσεις ηλιου/σεληνης...
 • astrolover @ 11.11.2013 11:09
  σ ευχαριστω για την απαντηση Stargunner
 • mpoumpou255 @ 10.11.2013 17:48
  οψη προς αποφυγη....τελειο τετραγωνο σεληνης αρη την ωρα του γαμου.....με σεληνη στον αιγοκερω...οι γονεις μου...30 χρονια καυγαδες και συνεχιζουν  
 • Stargunner @ 09.11.2013 19:08
  Astrolover ήθελα να πω, αυτο το auto-correct..
 • Stargunner @ 09.11.2013 19:05
  Αυτή είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα ερώτηση astrologer. Υπάρχουν αστρολόγοι, σα το Chris Brennan, που κάνουν επιλογές και σε μέρες που η τελευταία όψη της Σελήνης ειναι τετράγωνο ή αντιθεση με κάποιον απο τους ευεργέτες, Δια ή Αφροδίτη (αλλά και με τον Ερμή). Άλλοι τις αποφεύγουν και αυτές, όπως η April Elliott Kent. Δεν ξέρω πως χειρίζεται τους γάμους συγκεκριμένα ο Chris διότι εγώ ας πούμε δε θα ήθελα και πολύ να έχω Αφροδίτη και Σελήνη σε δυσαρμονική όψη για γάμο. Στο βαθμό βέβαια που μπορούσα να αποκλείω. Γενικά αν είχα περιθώριο δε θα το "ρίσκαρα", θα προτιμούσα να βρω μια καλύτερη επιλογή. Αν και σίγουρα άλλο το τετράγωνο με Κρόνο και Ουρανό κι άλλο με Δια...
 • astrolover @ 09.11.2013 14:27
  ερωτηση: αν η Σελήνη κατα την πορεία της η τελική όψη της σχηματίσει όψη αντίθεσης η τετραγώνου με τον ευμενή πλανήτη Δία, αυτό το θεωρούμε κακό και το αποφεύγουμε; Η είναι ουδέτερο λόγω της θετικής φύσης του Δία;
 • Stargunner @ 08.11.2013 14:12
  alice16, ναι, οι συγκλίνουσες όψεις μας αφορούν βασικά. Θυμάσαι στο προηγούμενο άρθρο που αναφερθηκαμε και στο Ήλιος - Κρόνος; Ειχαμε πει οτι αποφευγουμε τις ημερομηνίες μέχρι το τετράγωνο να γίνει ακριβές, μετά που η όψη είναι αποκλίνουσα, είμαστε ΟΚ.
 • AriesLeo @ 08.11.2013 12:17
  thanks Stargunner, 
   
  θα το κοιτάξω για μετά τις 21 λοιπόν!
 • Stargunner @ 08.11.2013 11:36
  AriesLeo, όπως εξηγούμε στο πρώτο άρθρο περί επιλεκτικής γενικά, μπορούμε να τη χρησιμοποιούμε για να επιλέξουμε ημερομηνία και ώρα για να ξεκινήσουμε ο,τιδήποτε θεωρούμε σημαντικό. Μετά τους γάμους, τα επαγγελματικά είναι ο δεύτερος συνηθέστερος λόγος, αν μπορούμε να το πούμε έτσι, για τον οποίο "καταφεύγουμε" στην επιλεκτική.
   
  Υπάρχουν κανόνες που ισχύουν για τις επιλογές γενικά. Η Σελήνη είναι πάντα στο επίκεντρο και τη θέλουμε σε "καλή" κατάσταση, απαλλαγμένη απο πολύ δύσκολες όψεις, αποφεύγουμε την τροχιά κενή πορείας (εκτος αν θέλουμε για κάποιο λόγο να μη βγει κάτι απο αυτό που πάμε να κάνουμε) κ.ά. Ωστόσο υπάρχουν ειδικότερα σημεία στα οποία τα επαγγελματικά αντιμετωπίζονται διαφορετικά από ότι οι γάμοι. Δεν ξέρω αν θα έχουμε την ευκαιρία να γράψουμε κάτι και για αυτά.
   
  Προσωπικά όταν θέλησα να "ανεβάσω" το blog & την fb page μου, προσπάθησα να επιλέξω μια ευνοϊκή ημερομηνία και ώρα. Επίσης είναι ενδιαφέρον να γυρνάμε πίσω στους χάρτες ενάρξεων παλιών επαγγελματικών εγχειρημάτων και να δούμε τι συνέβαινε τότε και πόσο "αποκαλυπτικοί" (της πορείας και της κατάληξης) μπορούν να γίνουν οι χάρτες αυτοί.
   
  Κατι ακόμα που ήθελα να πω γενικά σαν tip ας πούμε, επειδή αυτή η εποχή είναι "κάπως", δεν είχαμε πολύ καλές ημερομηνίες γενικά, απο 21 Νοέμβρη και μετά υπάρχουν κάποιες τουλάχιστον αποδεκτές.
 • alice16 @ 07.11.2013 16:25
  Διάβασα όλα όσα έχεις γράψει μεχρι τώρα, Γαβριέλλα, κ ο δικός μου χάρτης πρέπει να είναι το απόλυτο παράδειγμα προς αποφυγή!!!
  Η Αφροδίτη και ο Ερμής όχι αναδρομοι και η τελευταια όψη της Σελήνης πολύ θετική μεν, αλλά ολα τα υπόλοιπα... Τετράγωνο τα Φωτα, Αφροδιτη σε πτωση στην Παρθένο κι ΟΛΕΣ οι όψεις της  αρνητικές με πρωτη και καλυτερη με τον Κρόνο! Και να μη μιλησω προς το παρόν και για την οικοθεσία όχι μονο της πτωτικής Άφρο αλλά κι άλλων πλανητών που βλέπω κ καταλαβαινω και μόνη μου τι σημαινουν μ αυτά τα λίγα που ξέρω!
 • alice16 @ 07.11.2013 15:52
  Aυτὀ που ειπαμε για τις συγκλινουσες όψεις της Σεληνης ισχυει κ για τους υπόλοιπους πλανητες; Δηλ μας ενδιαφερει να ειναι η οψη συγκλινουσα κ της Αφροδιτης; πχ μια όψη τετραγωνου Αφροδιτης - Πλουτωνα αλλά αποκλινουσα τη θεωρουμε αρνητική ή όχι;
 • CapAqi @ 07.11.2013 12:39
  Απόλυτα κατανοητό! Ευχαριστώ πολύ για τη διευκρίνηση!!
 • AriesLeo @ 07.11.2013 04:04
  Πολύ ενδιαφέρον! Μια ερώτηση λοιπόν: μπορω να χρησιμοποιήσω την επιλεκτική αστρολογία, ακολουθώντας τους παραπάνω κανόνες, για να αποφασίσω ποτε είναι κατάλληλη στιγμή για την κατάθεση μιας επαγγελματικής ιδέας;
   
  Κ αν ναι, πρεπει να δώσω μεγαλύτερη βάση σε συγκεκριμένους πλανήτες;
 • Stargunner @ 06.11.2013 22:23
  CapAqi είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουμε ότι ένας χάρτης γάμου πρέπει να "στέκεται μόνος", δηλαδή να είναι ένας "καλός" χάρτης "αντικειμενικά", με βάση τους κανόνες που αναλύουμε. 

  Η σύγκριση με τους προσωπικούς χάρτες ή τον composite μπορεί να γίνει σε δεύτερο χρόνο, εφόσον χρειάζεται κι δεδομένου ότι "δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα". Τι θέλω να πω. Θα δώσω 2 παραδείγματα, ένα προσωπικό κι ένα οχι.

  Όταν έψαχνα ημερομηνία για το δικό μου γάμο (και το αναφέρω μόνο και μόνο γιατι το έψαξα αρκετά) είχα κι εγώ βάλει κάποιους περιορισμούς χρονικούς. Μέσα στο διάστημα που εξέταζα βρήκα τρεις "καλές" ημερομηνίες εκ των οποίων οι δυο είχαν Αφροδίτη στην Παρθένο. Δεν είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή για ένα χάρτη γάμου οπως είπαμε σε αυτο το άρθρο, όμως...με τον ένα να έχει Ήλιο-Αφροδίτη-Ερμη και Πλούτωνα σε σύνοδο στην Παρθένο, τον άλλο Αφροδίτη στην Παρθένο και με τον Ήλιο και την Αφροδίτη (προφανώς) του composite στην Παρθένο, θεωρήθηκε οτι αυτή ειναι μια "θυσία" που μπορούσε να γίνει, οχι γιατι αυτή η Αφροδίτη θα έκανε τα πράγματα καλύτερα, αλλά γιατι οταν , ως εκ των πραγμάτων, δεν μπορούν να ειναι όλα "τέλεια", καλύτερα αυτο που "πάει στραβά" να ειναι αυτο που καταλαβαίνεις.

  Πολύ επίσης μου άρεσε ένα παράδειγμα απο το βιβλίο της Marion March (The Only Way to Learn About Horary and Electional Astrology). Τα παραδείγματα που χρησιμοποιεί ειναι "πραγματικές" επιλογές που έπρεπε να κανει για ζευγάρια μέσα σε πλαίσια που αυτά της είχαν θέσει. Δουλεύοντας λοιπόν μέσα σε ένα ορισμένο χρονικό πλαίσιο σε μια περίπτωση, κατέληξε σε μερικούς χάρτες που όλοι είχαν κάποιο "πρόβλημα". Απο τους χάρτες αυτούς διάλεξε εκείνον με το "πρόβλημα" που έκρινε οτι θα μπορούσαν να "χειριστούν" - εν προκειμενω ηταν ένας Ουρανός στον 4ο (οπως θα δούμε στο επόμενο άρθρο υπολογίζω, προσπαθούμε να κρατούμε τους τους κακεργέτες μακριά απο τις γωνίες). Και οι δυο όμως ειχαν αρκετό Υδροχόο στους χάρτες τους. Και οπως σημειώνει ο γάμος πήγε καλά αν και με εξαιρετικά πολλές αλλαγές κατοικίας. Αντίθετα υπάρχει παράδειγμα στο οποιο εχει αποφύγει να βάλει Πλούτωνα γωνιακό γιατι τον θεωρούσε too much για το εν λόγω ζευγάρι. 

  Θα πω ομως και πάλι, σε αυτή τη συζήτηση μπαίνουμε αφού έχουμε φτιάξει εναν "καλό" χάρτη, αυτόνομα.

  Ελπίζω να ηταν σαφή αυτά...
 • CapAqi @ 06.11.2013 20:06
  Το ωροσκόπιο του γάμου θα πρέπει να το συγκρίνουμε και με τους γενέθλιους χάρτες του ζευγαριού ή με το σύνθετο χάρτη του πριν καταλήξουμε στη συγκεκριμένη ημερομηνία; Για παράδειγμα, έχει σημασία αν ο χάρτης του γάμου έχει πολύ Λιοντάρι τη στιγμή που το αντρόγυνο είναι Ταύρος και Σκορπιός αντίστοιχα; :-? Σχηματίζει τετράγωνα γαρ...

έχουν γενέθλια 257 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...