παρακαλώ περιμένετε...
27.01.2021 έως 02.02.2021
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)

α) Μία πανσέληνος στους απέναντι (Λέοντες) οι οποίοι απέναντι συμβολίζουν σχέσεις, συνεργασίες και τον Άνθρωπό σου, β) ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιό σου καλεί κι εσένα, σαν το Κρόνιο ξαδέρφι σου τον/την Αιγόκερω, να ανακαλύψεις τι είναι αυτό που έχει Αξία στη ζωή σου. Το είδος της Αξίας όπου, αν ο/η Άλλος/η λείψει από το προσκήνιο, η ζωή μας χάνει το χρώμα και το νόημά της. Όλοι ξέρουμε πως είσαι παιδί ελευθέρας πλοήγησης και ανοικτών οριζόντων – αλλά ξέρεις κι εσύ πολύ καλά πως οι φορές που έχεις νιώσει απολύτως ελεύθερος/η και ο εαυτός σου ενώ είσαι μαζί με κάποιον/α, μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού και μας περισσεύουν και δάχτυλα. 

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλε.ς τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Τώρα, καλείσαι να αξιολογήσεις και να αποφασίσεις εάν αυτό συνάδει με την ηθική και τις αξίες σου (μετάφραση=μήπως η δική σου ευτυχία και χαρά αγνοεί την ευτυχία των άλλων ή, ακόμα χειρότερα, πατά στη δυστυχία τους;) Επίσης, καλείσαι να αποφασίσεις εάν θέλεις να ζεις χωρίς τις αξίες που σε κάνουν αυτόν που (θέλεις να) είσαι. Decisions, decisions…

 

Under the moonlight: Παρθένος
Retrograde, I can’t communicate: Καρκίνος

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 194 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...