παρακαλώ περιμένετε...
18.09.2019 έως 24.09.2019
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)

Η ερωτική μας εβδομάδα είναι εξαιρετικά θετική και για εσάς, τα αγαπημένα παιδιά της NASA! Κατ' αρχάς, ο ένας μετά τον άλλο οι πλανήτες μετακινούνται στο ζώδιο του Ζυγού εγκαινιάζοντας την εποχή αυτού του ζωδίου - ένα ζώδιο που για εσένα αποτελεί τον τομέα των ανοιχτών οριζόντων, της μάθησης, των ταξιδιών, της εξέλιξης και της επέκτασής σου! Πέραν αυτής της τόσο σημαντικής μετακίνησης ενέργειας, στις 19 του μήνα σχηματίζεται ένα θετικό, πανίσχυρο τρίγωνο μεταξύ του Άρη της ενέργειας, της σεξουαλικής έντασης κι επιθυμίας και της δράσης και του Πλούτωνα της καταλυτικής, πανίσχυρης, υπόγειας ενέργειας του θανάτου και της αναγέννησης.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Ο Πλούτωνας βρίσκεται στον 12ο οίκο της ψυχής και του υποσυνειδήτου σου και από εκεί μεταμορφώνει τον ψυχισμό σου, τις ενστικτώδεις αντιδράσεις σου και φέρνει στην επιφάνεια τα πάσχοντα κομμάτια σου προς θεραπεία. Ο δε Άρης βρίσκεται στην Παρθένο, τομέα της σεξουαλικής ένωσης και του βαθύτερου δυνατού μοιράσματος ανάμεσα σε δύο ανθρώπους. Είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσει μια περίοδος όπου το σεξ θα αποτελέσει το όχημα προς τη θεραπεία χρόνιων πληγών και προβλημάτων της ψυχής σου και αυτό δεν είναι διόλου κακό - αρκεί να μη δίνεις παραπάνω σημασία σε αυτό. Ό,τι αποτελεί όχημα δεν αποτελεί κατ' ανάγκη και μελλοντικό σχήμα. Να χαίρεσαι την κάθε στιγμή, να μαθαίνεις και να μην αφήνεις το λαμπερό μυαλό σου να κοιμάται όσο κι αν υπερλειτουργούν... άλλα μέλη του σώματος!

 

Under my umbrella: Λέων, Σκορπιός, Τοξότης, Ιχθύς.

Φθινόπωρο και στα μούτρα σου, που θα μου πεις εμένα!: Δίδυμοι, Παρθένος.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 254 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φωκάς

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...