παρακαλώ περιμένετε...
22.05.2019 έως 28.05.2019
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)

Έρωτας, δημιουργικότητα, καλή διάθεση, χαρά, συντροφικότητα... Ήλιος και Ερμής, ζωτικότητα κι επικοινωνία, συναντιούνται στον 5ο ηλιακό σου οίκο του έρωτα και της χαράς της ζωής, της δημιουργικότητας και του φλερτ. Η όψη αυτή είναι λίγο σαν μαγικό ραβδί στο χέρι σου - μπορείς να πασπαλίσεις με χρυσόσκονη μία φθαρμένη σχέση και να της ξαναδώσεις όλη της την ομορφιά κι ακόμα περισσότερη.

 

Βρες όλες τις απαντήσεις για τον έρωτα, τις σχέσεις και την απιστία.
Κάλεσε στο 9011513410 για να μιλήσεις με τους αστρολόγους μας.

 

Μπορείς να κάνεις ένα ρομαντικό, συναρπαστικό νέο ξεκίνημα, μπορείς να κάνεις θαύματα! Το μεγαλύτερο όμως θαύμα που καλείσαι να καταφέρεις να κάνεις είναι οι σωστές επιλογές. Μην ξεχνάς πως ο Ερμής συμβολίζει τη διάνοια και την εξυπνάδα. Για όσους είστε ήδη δεσμευμένοι και χρειάζεστε μια νότα ανανέωσης, η Αφροδίτη συναντά τον επαναστάτη, καινοτόμο, ανατρεπτικό σας κυβερνήτη, τον Ουρανό, και κάνει (κι άλλα) θαύματα! Με τον Ουρανό όμως παρόντα στο παιχνίδι καλό είναι να θυμάσαι και μια μεγάλη αλήθεια: δεν μπορεί να περιμένεις να έχεις διαφορετικά αποτελέσματα ακολουθώντας τις ίδιες τακτικές!

 

Sex and the City: Το Καρκινάκι είναι όλα τα λεφτά - αν μπορέσεις να αντέξεις την κυκλοθυμία του που εντείνεται λόγω Άρη, θα χαρείς και την ανεβασμένη του libido, επίσης λόγω Άρη. Κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις.

Sex and the Pity: Σαφώς ο Ζυγός - πολύ της επιφάνειας και λίγο της ουσίας για τα γούστα σου, που είναι λίγο πιο ψαγμένα.

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 257 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιούλιος, Ιουλία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...