παρακαλώ περιμένετε...
27.01.2021 έως 02.02.2021
ΚΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)

Ο Ιανουάριος κλείνει θεαματικά, όπως του αρμόζει, και η ερωτική δράση της εβδομάδας περνά από 40 κύματα. Ναι μεν δεν νιώθεις ο εαυτός σου, μολαταύτα όμως καλείσαι να αποδώσεις τα μέγιστα και μην ανησυχείς για το αν θα τα καταφέρεις γιατί έχεις πολύ καλούς συμμάχους. Ευχάριστα θα σε εκπλήξουν οι σχέσεις που ακροβατούν μεταξύ φιλίας και «αυτό το κάτι άλλο». Σίγουρα κάποιος/α που δεν μπορεί να χωνέψει τις ντόμπρες σου εξηγήσεις θα προσπαθήσει να σου βάλει στο στόμα λόγια που δεν έχεις πει (λέγε με και ανάδρομο Ερμή προ των πυλών). Και σίγουρα εσύ, με Ερμή ανάδρομο και μία πανσέληνο στο Λέοντα «να ‘χαμε να λέγαμε», έχεις δύο επιλογές.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Η πρώτη είναι να τα κάνεις όλα Κόσσοβο. Η δεύτερη είναι να κάνεις τη διαφορά, αρπάζοντας εκείνον/η τον/τη φίλο/η και εξηγώντας του το όνειρο, αλλά και τη διαφορά μεταξύ φιλίας και «σεξ με απ΄όλα συν έξτρα πυροτεχνήματα», όπως μόνο οι Κριοί μπορούν. Καιρός δεν είναι;


Under the moonlight: Ιχθύς
Retrograde, I can’t communicate: Δίδυμοι

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 194 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...