παρακαλώ περιμένετε...
13.11.2019 έως 19.11.2019
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)

Η πανσέληνος στον Ταύρο είναι μία από τις ερωτικότερες της χρονιάς – πώς θα μπορούσε άλλωστε να συμβαίνει αλλιώς με μία πανσέληνο στο ζώδιο της Αφροδίτης; Το υπέροχο αυτό φεγγάρι ανατέλλει στον Ταύρο και στον 11ο ηλιακό σου οίκο των Ονείρων και των Ευχών.

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Αυτό από μόνο του είναι υπέροχο: ολοκληρώνεται κάποιο σου όνειρο, μια ευχή σου παίρνει τώρα σάρκα και οστά. Ο Ταύρος είναι ζώδιο της Γης, της ύλης και της υλοποίησης – δίνει μορφή και σχήμα στα «θέλω». Αυτό ευνοείται ακόμα περισσότερο με το υπέροχο τρίγωνο που σχηματίζει τόσο με τον Κρόνο όσο και με τον Πλούτωνα. Οι πανίσχυροι δύο αυτοί πλανήτες βρίσκονται στον Αιγόκερω, τομέα που μιλά για τις σχέσεις σου και τον Σημαντικό Άλλο της ζωής σου. Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν πως η πανσέληνος αυτή κρατά μαγικό ραβδί ως προς το άτομο που θέλεις ή τη σχέση σου μαζί του και το τι επιθυμείς να συμβεί. Τι μπορεί να πάει λάθος; Μα φυσικά ο ανάδρομος Ερμής στο Σκορπιό, που χαλαρά μπορεί να φέρει ανυπομονησία, βιασύνη, υπερβολική παρόρμηση και φυσικά λάθος timing. Ηρέμησε κι άσε το σύμπαν να κάνει αυτό που ξέρει – ξέρει, άλλωστε, πολύ καλύτερα.

 

Ζητείται: Ταύρος, Καρκίνος, Σκορπιός.
Πωλείται: Κριός.

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 240 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...