παρακαλώ περιμένετε...
27.01.2021 έως 02.02.2021
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)

Για κάποιο μαγικό λόγο, οι δυσκολίες της εβδομάδας στην περίπτωσή σου λειτουργούν ως πυξίδα και ως οδοδείκτες κι αυτό δεν είναι η πρώτη φορά που σου συμβαίνει με πανσέληνο. Τι εννοώ, Καρκίνε; Εννοώ πως για να έχεις την ερωτική και συναισθηματική ζωή που θέλεις (και που, κακά τα ψέματα, αξίζεις) ο δρόμος περνάει από τον 8ο οίκο σου των ενστίκτων – εκεί όπου σεξ και επιβίωση είναι ένα. Εκεί ε-ε-έρχεται και ο ανάδρομος Ερμής

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλε.ς τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Για να φτάσεις λοιπόν στην ηρεμία, στο μοίρασμα και στη συντροφικότητα που τόσο διακαώς επιθυμείς, και που καταδεικνύει λαμπερά και καταλυτικά η Λεόντεια πανσέληνος στον 2ο ηλιακό σου οίκο του σώματος και των ηδονών του, αλλά και των αξιών σου και του τι είναι για σένα πολύτιμο πρέπει πρώτα να ρισκάρεις, να απογυμνωθείς ψυχικά και σωματικά  και κυρίως, να βρεις τι κάνεις εσύ λάθος και να μη φοβηθείς να το αλλάξεις.

 

Under the moonlight: Λέων
Retrograde, I can’t communicate: Τοξότης

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 194 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...