παρακαλώ περιμένετε...
27.01.2021 έως 02.02.2021
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)

Τα αστρολογικά δεδομένα της ερωτικής μας εβδομάδας είναι δύο και πολύ σημαντικά, Αιγόκερε παιδί μου. Πρόκειται για μία πανσέληνο και την έναρξη της ανάδρομης πορείας του Ερμή. Η πανσέληνος στο Λέοντα και στον 8ο ηλιακό σου οίκο είναι εδώ για να σου δώσει να καταλάβεις πως «πλούσιο» δεν σε κάνουν ούτε τα πτυχία και οι περγαμηνές, ούτε οι καταθέσεις και οι προαγωγές – για την ακρίβεια, δεν σε κάνει πλούσιο/α κανένας κοινωνικός ρόλος. Αντιθέτως, τις μέρες αυτές σε πλουτίζει η παρουσία του/της Άλλου/ης στη ζωή σου. 

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλε.ς τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Σε πλουτίζει το μυητικό, μυσταγωγικό και υπέροχο σεξ μαζί του, σε πλουτίζει το βαθύτερο κι εντονότερο «μαζί» που μπορεί να έχετε οι δύο σας. Ο Ερμής, ανάδρομος στον τομέα των Αξιών σου από τις 30/1, είναι επίσης εδώ ακριβώς για να σε βοηθήσει να αναθεωρήσεις τι είναι σημαντικό για σένα. Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων στον προσωπικό μας κώδικα τιμής και αξιών, όλα τα υπόλοιπα πράγματα – όπως είναι οι προτεραιότητές μας- είναι εκεί για να αμφισβητούνται και, εάν χρειάζεται, να αλλάζουν. 

 

Under the moonlight: Λέων
Retrograde, I can’t communicate: Ταύρος

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 194 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...