παρακαλώ περιμένετε...
27.01.2021 έως 02.02.2021
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)

Τα τύμπανα του πολέμου ηχούν στα επαγγελματικά σου και σε θέματα καριέρας γενικότερα, και κακώς κατηγορείς τη Γιάννα Αγγελοπούλου. Και σαν να μην φτάνει το δέκαθλο το επαγγελματικό, το έτερό σου ήμισυ έχει αρχίσει και σε ψέλνει σε ήχο πλάγιο β’ περί σοβαρότητας κι επισημοποίησης, συγκατοίκησης, ύπαρξης άλλων επίδοξων στην ερωτική αρένα και άλλα τέτοια μικροαστικά, που εσύ τα ακούς και πας κατευθείαν δερματολόγο για τα εξανθήματα. Εγώ εδώ να εκφράσω την απορία μου: καλά, δεν ξέρουν τι ζώδιο είσαι; Πού πάνε; Με τι θάρρος; Με τι κουράγιο; 

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Ακολούθως να σου τονίσω πως η πανσέληνος της εβδομάδας στον ερωτικό Λέοντα σού θυμίζει πως οι επιλογές σου παραμένουν πάντα ανοιχτές. Εάν νιώθεις ότι ασφυκτιάς σε μία κατάσταση δεν υπάρχει κανένας λόγος να την παρατείνεις. Αρκετό περιορισμό έχουμε φάει κανονικά και με το νόμο μες στο τελευταίο έτος – enough is enough!

 

Under the moonlight: Σκορπιός
Retrograde, I can’t communicate: Ταύρος

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 194 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...