παρακαλώ περιμένετε...
27.05.2020 έως 02.06.2020
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)

Η πολυαστρία και η έμφαση στο ζώδιό σου καλά κρατεί, Διδυμάκι, και όλα μοιάζουν πιο ανάλαφρα και μαγικά – κι ένας Θεός ξέρει πόσο το είχαμε όλοι ανάγκη αυτό μετά από την ένδοξη άνοιξη του κορονοϊού που περάσαμε. Τώρα οι σχέσεις ξανανθίζουν καθώς ο κόσμος βγαίνει από τα  λαγούμια κι επιστρέφει στην καθημερινότητά του, υπάρχει φλερτ, χαρά, αισιοδοξία, πολύ ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες και συναντήσεις που σου φέρνουν πεταλουδίτσες στο στομάχι και πυροτεχνήματα στον ουρανό σου…

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Ο Ερμής εισέρχεται στον Καρκίνο και, πριν γυρίσει ανάδρομος, σου φέρνει καλοτυχία και θετική κινητικότητα και στα οικονομικά σου οπότε έχε τα μάτια σου ανοιχτά. Η ερωτική εβδομάδα έχει την απόχρωση που της έχει χαρίσει η υπέροχη όψη Άρη – Ουρανού, που σου φέρνει αισιοδοξία, διάθεση για έρωτα και δράση καθώς και καταστάσεις υπέροχα… κεραυνοβόλες!


Ζητείται: Σκορπιός.
Πωλείται: Τοξότης.
 

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 248 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...