παρακαλώ περιμένετε...
18.09.2019 έως 24.09.2019
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)

Με την άμμο ακόμα στα πόδια προχωράμε προς ένα φθινόπωρο που, τέλος πάντων, ο Θεός να το κάνει με 35 βαθμούς εκεί έξω, αλλά έχουμε και λέμε: αστρολογικά, οι εξελίξεις μας είναι κάτι παραπάνω από θετικές και θεαματικές. Κατ' αρχάς, ένας - ένας οι πλανήτες προχωρούν προς το ζώδιο του Ζυγού, που για εσένα αντιπροσωπεύει τον τομέα του έρωτα, της χαράς της ζωής και της δημιουργικότητας, κάτι το οποίο θα σε βοηθήσει πάρα μα πάρα πολύ να εκφραστείς ερωτικά και να ξαναβρείς τον παλιό, καλό σου εαυτό που ίσως λίγο τον έχεις χάσει τελευταία.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Πέραν τούτου, όμως, στις 19 του μήνα έχουμε μία θετική, εξαιρετικά ισχυρή όψη μεταξύ του Άρη και του Πλούτωνα. Ο Άρης βρίσκεται στον τομέα εκείνο του ωροσκοπίου σου που μιλά για την οικογένεια, την οικία, την εστία, το σπίτι σου το ίδιο και την ασφάλεια και την οικειότητα που αισθάνεσαι μέσα σε αυτό. Ο Πλούτωνας βρίσκεται στον τομέα της βαθύτερης ένωσης με τον άλλο, του σεξ, του βαθύτερου δυνατού μοιράσματος. Μετάφραση; Αν δε μοιραστείς τον εαυτό σου τον ίδιο, με τα καλά του και με τα άσχημά του, με τις φοβίες και τα λάθη σου, με τους θριάμβους και τις ήττες του, αν δε γυμνώσεις μπροστά στον άλλο την ψυχή σου με την ίδια ευκολία που γυμνώνεις το σώμα σου, οικογένεια, εστία, «ανήκειν» δεν μπορείς να γνωρίσεις. Είναι το απαραίτητο «αντίδωρο» για την ουσιαστική πληρότητα που λαχταράς.

 

Under my umbrella: Καρκίνος, Ζυγός, Ιχθύς.

Φθινόπωρο και στα μούτρα σου, που θα μου πεις εμένα!: Ταύρος, Υδροχόος.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 254 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φωκάς

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...