παρακαλώ περιμένετε...
27.01.2021 έως 02.02.2021
ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)

Με την πανσέληνο στο ζώδιό σου και τον ανάδρομο Ερμή προ των πυλών, έχεις μπροστά σου μία ερωτική εβδομάδα όπου καλείσαι να επιδείξεις ισορροπία σχοινοβάτη και να συνδυάσεις τα ασυμβίβαστα. Η πανσέληνος στο ζώδιό σου στρέφει σε εσένα τα φώτα των προβολέων – κάτι με το οποίο ποτέ δεν είχες πρόβλημα και μέχρις εδώ όλα καλά. Ωστόσο, ο ανάδρομος Ερμής που ξεκινά την πορεία του στον Υδροχόο και στον 7ο ηλιακό σου οίκο σε ωθεί να κοιτάξεις τις σχέσεις σου, τα κακώς κείμενα σε αυτές, και τον άνθρωπο που επιθυμείς. 

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλε.ς τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Κοίτα και (α) πώς είστε μεταξύ σας και (β) τι αποκαλεί σχέση. Και τώρα πες μας αν εσένα αυτό σου αρέσει και σε καλύπτει. Δηλαδή, αν ο/η άλλος/η αποκαλεί «σχέση» και έρωτα το να είναι απών ψυχικά και σωματικά ενώ εσύ πεθαίνεις από συναισθηματική και σωματική πείνα για μία παρουσία που θα σου βάλει φωτιά και θα σου πάρει τα μυαλά και θα είστε Ένα, καταλαβαίνεις, νομίζω, Χιούστον, ότι έχουμε πρόβλημα.  Extra tip: οι περίοδοι του ανάδρομου Ερμή είναι ιδανικές για να λύνουμε προβλήματα. 

 

Under the moonlight: Αιγόκερως
Retrograde, I can’t communicate: Κριός

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 194 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...