παρακαλώ περιμένετε...
27.01.2021 έως 02.02.2021
ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)

Έχεις μπροστά σου μία ιδιαίτερα θεαματική εβδομάδα για δυο πολύ σοβαρούς λόγους, Ζυγάκι. Ο ένας λόγος είναι επαγγελματικός κι ο άλλος συναισθηματικός. Η πανσέληνος στον Λέοντα, στον τομέα των προσωπικών σου επιδιώξεων, ονείρων και ευχών μπορεί τώρα να κινητοποιήσει πάρα πολύ κάποια πράγματα που κυνηγούσες καιρό. Ζούμε μία πολύ δύσκολη και καταλυτική περίοδο αλλά θα πρέπει να γνωρίζεις πως τα ταλέντα των άξιων ανθρώπων σε τέτοιες περιόδους αναγνωρίζονται κυρίως.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλε.ς τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

 Οι στόχοι και τα όνειρά σου παραμένουν φάρος μέσα στην δύσκολη αυτή περίοδο και ο οραματισμός για το πώς θα είναι τα πράγματα σε λίγο καιρό σε κρατά σε εγρήγορση.  Ο Ερμής, σε λίγες ημέρες ανάδρομος στον πιο ερωτικό τομέα του ωροσκοπίου σου, θα μπορέσει να σε βοηθήσει να διορθώσεις τα κακώς κείμενα μιας σχέσης που σε ενδιαφέρει πολύ, κι έτσι ο εκλεκτός της καρδιάς σου θα μπορεί να είναι παρών και σε όλα τα υπόλοιπα υπέροχα σενάρια της ζωής σου. 

 

Under the moonlight: Ταύρος
Retrograde, I can’t communicate: Ιχθύς

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 194 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...