παρακαλώ περιμένετε...
20.11.2019 έως 26.11.2019
ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)

Με τον Άρη στο ζώδιό σου τόσο καιρό βρέθηκες ακριβώς εκεί που κανείς Ζυγός δε θέλει να βρίσκεται ποτέ και για κανένα λόγο: στο μάτι του κυκλώνα. Φασαρίες, φαγωμάρα, καβγάδες και όλα αυτά δίχως κανένα νόημα ή αποτέλεσμα – μιας και στο ζώδιό σου, ο πλανήτης της δράσης και της διεκδίκησης δεν έχει κατάλληλο πεδίο να κινηθεί και να ξεδιπλώσει τα ταλέντα του. Ταυτόχρονα, ο ανάδρομος Ερμής στον 2ο ηλιακό σου οίκο έφερε αναμπουμπούλα οικονομική και διάφορα ξαφνικά, έφερε αδιέξοδα και ασυνεννοησία και ουκ ολίγες φορές το χρήμα έγινε αιτία… ψυχρασίας ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Αυτή η περίοδος τελειώνει εδώ, με τον Άρη να περνά στον 2ο ηλιακό σου οίκο των οικονομικών αλλά και των Αξιών που έχεις ως άνθρωπος. Στο ζώδιο του Σκορπιού πλέον, βρίσκεται σε ένα απείρως καταλληλότερο πεδίο για να πολεμήσει για ό,τι επιθυμεί (ή για όποιον επιθυμεί) και να νικήσει. Η ερωτική επιθυμία είναι στα καλύτερά της και το πάθος καλά κρατεί – ένα θέμα όμως με τη νέα αυτή θέση του Άρη είναι η ζήλια και η κτητικότητα που καλό είναι να αποφύγετε, όπως και τις αψυχολόγητες, παρορμητικές αγορές και τις σπατάλες γιατί ο Άρης, οσονδήποτε χειρουργικός, προσεκτικός και ακριβής κι αν είναι στον Σκορπιό, έχει πάντα το χαρακτηριστικό της βιασύνης.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Bye – bye retro: Στα καλά νέα της ερωτικής σου εβδομάδας είναι και η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία, κάτι που αρχικά θα βοηθήσει την οικονομική σου κατάσταση και ακολούθως τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, επαναφέροντας τη συνεννόηση και τη λογική.
Weekend vibes: Δίας και Αφροδίτη το Σαββατοκύριακο δημιουργούν μια ατμόσφαιρα άκρως ερωτική και φέρνουν ευχάριστες ερωτικές συναντήσεις και νέες γνωριμίες – γενικά, είναι ιδανικές μέρες για να περάσεις  πραγματικά καλά με το έτερό σου ήμισυ. Η αντίθεση Άρη – Ουρανού ενδέχεται να φέρει κάποιο απρόσμενο «ουρανοκατέβατο» οικονομικό πονοκέφαλο που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία!
Ζητείται: Λέων, Τοξότης, Ιχθύς.
Πωλείται: Κριός.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 196 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...