παρακαλώ περιμένετε...
22.05.2019 έως 28.05.2019
ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)

Θετική αύρα, θετική ενέργεια, νέα ξεκινήματα, αρμονικές σχέσεις... μερικά μόνο από τα δώρα που αφήνει στο κατώφλι σου η σύνοδος Ήλιου - Ερμή στους Διδύμους, την πρώτη κιόλας γενέθλια ημέρα του ζωδίου. Τα δώρα αυτά η σύνοδος τα αφήνει στο κατώφλι σου με σκοπό να βγεις ως αυτό το κατώφλι και να αντικρίσεις τον κόσμο - τον 9ο, δηλαδή, ηλιακό σου οίκο, όπου και συντελείται η σύνοδος.

 

Βρες όλες τις απαντήσεις για τον έρωτα, τις σχέσεις και την απιστία.
Κάλεσε στο 9011513410 για να μιλήσεις με τους αστρολόγους μας.

 

Όνειρα, ταξίδια, εξέλιξη, επέκταση - όλα είναι στο τραπέζι, όλα είναι στη σέντρα, όλα είναι πράγματα που τα θέλεις. Και πώς τα θέλεις; Μαζί με τον άλλον πάντα, διότι ολόκληρη Αφροδίτη συμμετέχει στο πλανητικό σκηνικό, κι εσύ είσαι Ζυγός άνθρωπος. Η Αφροδίτη μαζί με τον επαναστάτη, ανατρεπτικό Ουρανό βρίσκεται στον 8ο ηλιακό σου οίκο της βαθύτερης δυνατής ένωσης με τον άλλον. Γοητεύεις κυριολεκτικά όποιον επιλέξεις εσύ να γοητεύσεις, οπότε φρόντισε η επιλογή σου να είναι σοφή.

 

Sex and the City: Ο Δίδυμος είναι μια χαρά παιδί - ούτε σου ζαλίζει τον έρωτα να είναι της προσκολλήσεως, ούτε τίποτα. Ενθουσιώδης, ερωτικός, κοινωνικός, ομιλητικός, ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι!

Sex and the Pity: Ο Τοξότης - εσύ και το ατσούμπαλο, αθυρόστομο, ασύλληπτο αυτό πλάσμα δεν θα συνεννοηθείτε αυτή την εβδομάδα ούτε με διαμεσολαβητή του ΟΗΕ.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 257 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιούλιος, Ιουλία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...