παρακαλώ περιμένετε...
18.09.2019 έως 24.09.2019
ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)

Κατ' αρχάς, χαρούμενα αστρολογικά σου γενέθλια, Ζυγάκι μας! Οι εορταστικές εκδηλώσεις έχουν ήδη αρχίσει με τους πλανήτες να περνούν ένας - ένας στο ζώδιό σου, αλλά το πραγματικό pre-birthday event είναι μια υπέροχη, θετική όψη εξαιρετικής ισχύος που σχηματίζεται στις 19 του μήνα: πρόκειται για το τρίγωνο μεταξύ του Άρη της δύναμης, της ενέργειας, της δράσης και της σεξουαλικής επιθυμίας και έντασης και του Πλούτωνα της βουβής, τρομερής, συλλογικής ισχύος, των θανάτων και της αναγέννησης.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Ανακτάς την υπέροχη, λαμπερή αυτοπεποίθησή σου με ολίγη από τσαμπουκά και αυτό, από μόνο του, ξεκινά και λύνει τα θέματα το ένα μετά το άλλο. Κάτι αλλάζει επίσης σε ό,τι συνιστά σπίτι, οικογένεια, εστία, οικειότητα, κάτι αλλάζει θετικά στο αίσθημα της ασφάλειας που έχεις και που όλοι πρέπει να έχουμε, κάτι αλλάζει στην αίσθηση ότι ανήκεις κάπου, σε κάποιον. Αυτό ακριβώς είναι που μεταμορφώνει τα πάντα. Νιώθεις προστατευμένος και ασφαλής, νιώθεις ότι σε αγαπούν, νιώθεις πως όταν βρίσκεσαι στην αγκαλιά του άλλου ή στο κοινό σας δημιούργημα (σχέση, σπίτι, οικογένεια) δε μπορεί να σε βλάψει τίποτα και κανένας. Εμείς να σε διαβεβαιώσουμε ότι όλα σου τα άστρα, παραμονές των γενεθλίων σου, εργάζονται εντατικά ώστε όχι μόνο να νιώθεις έτσι, αλλά και έτσι ακριβώς να είναι!

 

Under my umbrella: Λέων, Ιχθύς.

Φθινόπωρο και στα μούτρα σου, που θα μου πεις εμένα!: Καρκίνος, Υδροχόος.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 254 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φωκάς

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...