παρακαλώ περιμένετε...
18.09.2019 έως 24.09.2019
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)

Υπέροχες ημέρες συνεχίζουν να ανατέλλουν καθώς ο Σεπτέμβρης προχωρά κι ένας - ένας οι πλανήτες μετακινούνται στο ζώδιο της αρμονίας, της συντροφικότητας και της συνεργασίας, αυτό του Ζυγού. Ο Ζυγός αποτελεί για εσένα το πεδίο της σεξουαλικής αλχημείας και της ολοκλήρωσης μέσα από την ένωση, του βαθύτερου δυνατού «μαζί» που μπορεί να μοιραστούν δυο άνθρωποι. Έτσι, οι πλανητικές ενέργειες που συσσωρεύονται εκεί δίνουν και πάλι ζωή στον τομέα αυτόν της ζωής σου, ο οποίος για πολύ μεγάλο διάστημα ήταν ανενεργός.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Το άλλο μεγάλο πλανητικό νέο είναι το υπέροχο, θετικό και πανίσχυρο τρίγωνο μεταξύ Άρη και Πλούτωνα. Ο Πλούτωνας από τον 11ο οίκο σου μεταμορφώνει την κοινωνική σου ζωή και μεταλλάσσει, αλλάζει σαν με μαγικό ραβδί τα όνειρα, τις επιδιώξεις σου και τα πράγματα που εύχεσαι ολόψυχα να σου συμβούν. Όπως λέει και η κλισέ έκφραση, οι ουρανοί «είναι ανοιχτοί» στο τι εύχεσαι, οπότε πρόσεξε να είναι σωστά διατυπωμένο και να αντηχεί τα πραγματικά θέλω της καρδιάς και όχι του μυαλού ή του εγωισμού σου. Ο Άρης βρίσκεται στον τομέα σχέσεων και συνεργασιών και χαρίζει την ένταση, την ερωτική επιθυμία και την ενέργειά του στον τομέα αυτόν της ζωής σου, φέρνοντας γεγονότα, συναντήσεις, γνωριμίες και έλξεις. Με τον βιαστικό, έντονο Άρη παρόντα, μια νέα ιστορία ίσως περάσει πρώτα από το... κρεβάτι και μετά καθίσετε να συστηθείτε σαν άνθρωποι αλλά αυτά είναι τα όμορφα απρόοπτα του έρωτα, που δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν!

 

Under my umbrella: Ταύρος, Καρκίνος, Παρθένος.

Φθινόπωρο και στα μούτρα σου, που θα μου πεις εμένα!: Κριός, Σκορπιός.

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 254 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φωκάς

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...