παρακαλώ περιμένετε...
22.05.2019 έως 28.05.2019
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)

Η ερωτική σου εβδομάδα, Ψαράκι, χαρακτηρίζεται από μια ανανέωση, μια αναζωογόνηση, μια βαθιά ανάσα φρέσκου αέρα. Στους Διδύμους (ζώδιο του Αέρα) πραγματοποιείται η σύνοδος Ήλιου - Ερμή. Ο Αέρας φυσά και φέρνει ανανέωση, ελπίδες, όνειρα, εκ βαθέων αναδόμηση του ίδιου σου του εαυτού, επικοινωνία και χαρά. Πού όλα αυτά; Στον βαθύτερο εαυτό σου, στα ουσιαστικά πράγματα που σε καθορίζουν, στο σπίτι, στους οικείους, στην οικογένεια.

 

Βρες όλες τις απαντήσεις για τον έρωτα, τις σχέσεις και την απιστία.
Κάλεσε στο 9011513410 για να μιλήσεις με τους αστρολόγους μας.

 

Το σπίτι σου γίνεται ένα ζεστό και υπέροχο μέρος όπου μπορείς να θεραπευθείς, να περιποιηθείς τον εαυτό σου, να ψυχαγωγήσεις και να περιποιηθείς αυτούς που αγαπάς και να μαγέψεις και να αποπλανήσεις τον Έναν/τη Μία εκείνη που λαχταρά η καρδιά σου! Με τον Άρη παρόντα στον τομέα του έρωτα και της χαράς της ζωής, η ανάγκη για ένταση, πάθος και ίσως και λίγο ρίσκο γίνεται εντονότερη από ποτέ. Οι εξελίξεις στις έλξεις και τις σχέσεις είναι γρήγορες αλλά εσύ θα πρέπει να κρατήσεις το μυαλό σου στο κεφάλι σου αν θέλεις να μιλάμε όχι μόνο για ένταση και πάθος, αλλά και για διάρκεια και προοπτική!

 

Sex and the City: Είστε μαγικά με τον Σκορπιό κι ακόμα πιο μαγικά με τον Λέοντα! Βάλε στην πόρτα το κλειδί και αφοσιώσου, ψυχή τε και σώματι. Και ο ένας και ο άλλος ξέρουν να ανταποδίδουν την αφοσίωση (πληρώνουν σε είδος!)

Sex and the Pity: Δεν σου χρειάζεται η κλάψα και οι τύψεις του Καρκίνου, ούτε τα παιχνίδια εξουσίας που παίζει διαρκώς. Στο πυρ το εξώτερο (καβουροσαλάτα, κανείς;)

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 257 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιούλιος, Ιουλία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...