παρακαλώ περιμένετε...
27.01.2021 έως 02.02.2021
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)

Με τον Ερμή ανάδρομο στο 12ο ηλιακό σου οίκο και μία πανσέληνο στον Λέοντα, νομίζω πως χαλαρά μπορούμε να περιμένουμε εκ μέρους των Ιχθύων ένα συναισθηματικό τσουνάμι να σηκωθεί και να σαρώσει κόσμους.  Ζούμε ημέρες Φωτιάς και Αέρα: θα γίνει ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά της πανσελήνου στον Λέοντα με τον αέρα που φυσά από τον Υδροχόο και από τον ανάδρομο Ερμή; 

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλε.ς τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Το θέμα είναι να πεις αυτά που έχεις να πεις αποδίδοντας τα του Καίσαρος τω Καίσαρι αυτή τη φορά, δίχως να βλάψεις ούτε τον άλλο, πληγώνοντάς τον ανεπανόρθωτα, αλλά ούτε και τον εαυτό σου (πάρα μα πάρα πολύ σημαντικό). Οι τύψεις, σημείωσε εδώ, είναι επίσης κακοποίηση του εαυτού μας – και οι περίοδοι του ανάδρομου Ερμή είναι ιδανικές για να διορθώνουμε τα λάθη μας και τις άσχημες συμπεριφορές, ακόμα και προς τον εαυτό μας. Μη σου πω ιδίως τότε. 

 

Under the moonlight: Κριός
Retrograde, I can’t communicate: Ζυγός


 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 194 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...