παρακαλώ περιμένετε...
27.01.2021 έως 02.02.2021
ΤΟΞΟΤΗΣ
(22/11 - 21/12)

Λένε πως οι πανσέληνοι είναι στιγμές αλήθειας. Αυτά τα «δεν είμαι εγώ για σένα» «θα σου καταστρέψω τη ζωή» «σ’ αγαπώ και γι’ αυτό φεύγω», είναι προφάσεις εν αμαρτίαις για να καλύπτεις τη δική σου αταβιστική φοβία για πράγματα απλά και καθημερινά όπως είναι η επικοινωνία, η συνύπαρξη, η συγκατοίκηση, και γιατί όχι, το επόμενο βήμα μίας σχέσης. Το περιβόητο «επόμενο βήμα», δεν είναι παρά ένας ακόμη δρόμος να διαβείς – και ποιος Τοξότης φοβάται τους δρόμους; Για δρόμους μιλάει κι η πανσέληνος στο Λέοντα και στον 9ο οίκο των ανοικτών οριζόντων. 

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλε.ς τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Και με τον Ερμή ανάδρομο στον 3ο οίκο της επικοινωνίας σου από 30/1 ανοίγεται μπροστά σου μία θαυμάσια περίοδος για να μπορέσεις να επικοινωνήσεις σωστά με τον άνθρωπό σου και να του εκφράσεις όλες σου τις ανησυχίες και τις φοβίες. Ο σωστός οδοδείκτης για να βαδίσεις με επιτυχία τον δρόμο που ανοίγεται μπροστά σου είναι η Επικοινωνία (κι είναι σίγουρα και η αλλαγή των κακώς κειμένων σε αυτήν ακριβώς την επικοινωνία…) 

 

Under the moonlight:Ζυγός
Retrograde, I can’t communicate: Υδροχόος

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 194 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...