παρακαλώ περιμένετε...
22.05.2019 έως 28.05.2019
ΤΟΞΟΤΗΣ
(22/11 - 21/12)

Απέναντί σου είναι οι Δίδυμοι, ζώδιο (συνήθως) εξαιρετικά ενδιαφέρον. Κι αυτό που γίνεται εκεί, όμως, είναι εξίσου ενδιαφέρον, αν όχι και περισσότερο. Στον τομέα που οι Δίδυμοι φωτογραφίζουν για εσένα, και που είναι ο τομέας των Σχέσεων και των Συνεργασιών, έχουμε μια υπέροχη σύνοδο Ήλιου - Ερμή (και ο Ερμής είναι πανίσχυρος εκεί, διότι κυβερνά τους Διδύμους). Τι θα πει αυτό; Θα πει πως ήδη, και για μερικές μέρες ακόμα, το κεντρικό θέμα θα είναι οι σχέσεις, η συντροφικότητα και οι συνεργασίες. Κάποιο νέο ξεκίνημα, ενδεχομένως; Μία συναρπαστική καινούργια γνωριμία; Μία ενδιαφέρουσα συνεργασία; Ιδίως στην περίπτωση των συμμαχιών δεν θα αργήσεις να καταλάβεις πως η ισχύς βρίσκεται όντως εν τη ενώσει και πως με το κατάλληλο άτομο στο πλευρό σου μπορείς να δημιουργήσεις θαύματα!

 

Βρες όλες τις απαντήσεις για τον έρωτα, τις σχέσεις και την απιστία.
Κάλεσε στο 9011513410 για να μιλήσεις με τους αστρολόγους μας.

 

Αυτό είναι κάτι που σου το λέει και η συνύπαρξη της Αφροδίτης με τον καινοτόμο, ανατρεπτικό Ουρανό στον 6ο σου οίκο της ρουτίνας και της καθημερινότητας - σπάσε τη ρουτίνα, άλλαξε συνήθειες, πιάσε άλλο ρυθμό σού λένε οι πλανήτες εκεί και δεν έχεις παρά να τους υπάκούσεις!

 

Sex and the City: Κριός - η εμπειρία της ερωτικής συνεύρεσης με έναν Κριό συγκρίνεται με πολύ λίγα πράγματα σε αυτόν τον κόσμο: τη φόρμουλα 1, την πτώση με αλεξίπτωτο, την πτήση με μαχητικό...

Sex and the Pity: Φυσικά ο Ιχθύς - είναι πολύ ήπια η ενέργειά του για σένα αυτή την εβδομάδα...

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 257 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιούλιος, Ιουλία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...