παρακαλώ περιμένετε...
18.09.2019 έως 24.09.2019
ΤΟΞΟΤΗΣ
(22/11 - 21/12)

Καθώς οι μέρες και οι πλανήτες κυλούν σιγά - σιγά προς τον Ζυγό, προς μια αίσθηση συντροφικότητας και αρμονίας, καλής θέλησης και απολαύσεων, η ερωτική μας εβδομάδα χαρακτηρίζεται από την υπέροχη, πολύ θετική και τεράστιας ισχύος όψη τριγώνου μεταξύ του Άρη και του Πλούτωνα. Το πάθος, η ένταση, η ενέργεια, η σεξουαλική επιθυμία αλλά και η δράση του Άρη βασιλεύουν στον τομέα εκείνο του ωροσκοπίου σου που μιλά για την κοινωνική σου προβολή και καταξίωση, για τα φώτα των προβολέων, για τους κοινωνικούς ρόλους που επιτελείς και που επιλέγεις και για το ποιος είσαι (και φαίνεσαι) δημοσίως.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Η αμετάκλητη και απίστευτα ισχυρή και καταλυτική, υπόγεια Πλουτώνια δύναμη βασιλεύει στον τομέα εκείνο του ωροσκοπίου σου που μιλά για την επιθυμία, για το τι θέλεις, για αυτόν που θέλεις, για όλα όσα θεωρείς και αντιμετωπίζεις ως πολύτιμα στη ζωή σου. Η δημόσια ζωή σου και η εικόνα σου, το κοινωνικό σου status, θα μεταμορφωθούν και θα οριστούν εκ νέου βάσει των όσων επιθυμείς - ή, αν θέλεις, ακόμα και βάσει του ανθρώπου που επιθυμείς. Τι θέλεις, λοιπόν; Ποιον θέλεις; Ποιος και τι είναι αυτό για το οποίο θα έκανες τα πάντα; Φρόντισε να απαντάς με ειλικρίνεια και άσε τον Άρη και τον Πλούτωνα να κάνουν τα υπόλοιπα!

 

Under my umbrella: Κριός, Λέων, Σκορπιός.

Φθινόπωρο και στα μούτρα σου, που θα μου πεις εμένα!: Ζυγός, Ιχθύς.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 254 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φωκάς

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...