παρακαλώ περιμένετε...
27.01.2021 έως 02.02.2021
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 - 21/11)

Η πανσέληνος που ανατέλλει στον Λέοντα είναι μια πανσέληνος πολύ ερωτική, καταλυτική και έντονη με ιδιαίτερα θετικό πρόσημο. Ο Λέοντας είναι ο οίκος της δημόσιας εικόνας σου, της καταξίωσης και των κοινωνικών ρόλων που επιλέγεις να υποδυθείς – συνεπώς, είναι πολύ σημαντικό για σένα να νιώθεις καλά και στο πετσί αυτών των ρόλων. Με τον Ερμή να γυρνά σε ανάδρομη πορεία μέσα στον 4ο οίκο σου, τον πιο βαθύ, «αφανή», ιδιωτικό τομέα του ωροσκοπίου σου, μία πρώτη ανάγνωση είναι πως βρίσκεσαι σε μία σχέση η οποία σε «θάβει». 

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλε.ς τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Τα ταλέντα σου, ο πραγματικός σου εαυτός, τα όνειρά σου βρίσκονται κάτω από τη γη, στο όνομα δεν ξέρω ποιας σύμβασης ή προσωπικής σου ανάγκης. Αυτό θα αλλάξει και θα αλλάξει κεραυνοβόλα. Με τον κυβερνήτη του 4ου οίκου σου, τον Ουρανό, να είναι στον τομέα των σχέσεων και να σχηματίζει εκρηκτικές όψεις με Άρη (τον παραδοσιακό σου κυβερνήτη) και Δία (τύχη, επέκταση), δεν νομίζω πως η Δανάη θα παραμείνει για πολύ μέσα στο υπόγειο. Την βλέπω να έρχεται τη χρυσή βροχή του Δία…

 

Under the moonlight: Δίδυμοι
Retrograde, I can’t communicate: Υδροχόος

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 194 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...