παρακαλώ περιμένετε...
27.01.2021 έως 02.02.2021
ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)

Ταύρε μου αγαπημένε, εάν φημίζεσαι για κάτι σε αυτή τη ζωή είναι η σταθερότητά σου – άκου λοιπόν να δεις τι θέλω να κάνεις αυτή την εβδομάδα. Θέλω τα «θέλω» σου προς το έτερο ήμισυ ή τον εκλεκτό της καρδιάς σου να είναι πιο σαφή κι από την εξωτερική πολιτική της Τουρκίας. Εάν, δε, μπορείς να είναι κι εξίσου ανυποχώρητα, τόσο το καλύτερο. Την εβδομάδα κυβερνά μία πανσέληνος πύρινη, ερωτιάρικη και πολύ έντονη στον Λέοντα, οπότε θα έχεις αρκετό δράμα, ζήλιες, εκρήξεις κι εντάσεις διότι ο Λέοντας, μεταξύ άλλων, κυβερνά και το θέατρο.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Αυτή τη φορά όμως, αντί να προβείς είτε στην χαρακτηριστική σου απάθεια είτε σε εξηγήσεις επί εξηγήσεων, δώσε μία και κάνε εσύ την έκρηξη (και την αλλαγή). Μετά, μπορείς απερίσπαστος να χαρείς όλα τα «ναι, αγάπη μου» που σου επιφυλάσσει αυτή η έκρηξη – μη σου πω ότι σε παίρνει να κάνεις μέχρι και σχέδια για Βαλεντίνο.


Under the moonlight: Ζυγός
Retrograde, I can’t communicate: Παρθένος

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 194 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...