παρακαλώ περιμένετε...
21.08.2019 έως 27.08.2019
ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)

Η μετατόπιση αρχικά του Άρη και ακολούθως της Αφροδίτης που σε κυβερνά αλλά και του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου είναι ένα εκπληκτικό γεγονός που κλείνει το καλοκαίρι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Εντάξει, εντάξει, μη μου στενοχωριέσαι, λάθος έκφραση: δεν κλείνει καθόλου το καλοκαιράκι ακόμα, ούτε καν ημερολογιακά. Η γήινη ποιότητα όμως του ζωδίου της Παρθένου σού ταιράζει απόλυτα, διότι αποδεικνύεται και ενισχύεται το αγαπημένο σου ρητό, ότι η αγάπη είναι πράξεις. Όχι λόγια, πράξεις.  Έτσι, από τον 5ο σου ηλιακό οίκο, τον πλέον ερωτικό οίκο του ωροσκοπίου σου, μπορείς και εσύ να εκφραστείς με πράξεις, να βάλεις την αγάπη και τον έρωτα σε έργα, σε μικρές ή μεγαλύτερες χειρονομίες αφοσίωσης, σε έμπρακτες αποδείξεις. Μπορείς, όμως, και πρέπει, να απαιτήσεις και εσύ τα ίδια από τον άνθρωπό σου και εάν δεν τα λάβεις να προχωρήσεις αναλόγως τη ζωή σου. Βλέπεις, κανένας Ταύρος δεν χόρτασε συναισθηματικά με παχιά λόγια!

Υποψήφιοι για στενές επαφές και… απαγορεύσεις:
Until further notice, CELEBRATE EVERYTHING!

 

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 238 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...