παρακαλώ περιμένετε...
27.01.2021 έως 02.02.2021
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(23/8 - 22/9)

Η ερωτική πρόβλεψη για το ζώδιό σου σε μία εβδομάδα κατά την οποία οι σχέσεις σου αναδεικνύονται σε θρίλερ λόγω μίας έντονης, θεαματικής πανσελήνου στο 12ο οίκο σου, είναι άθλος. Γιατί αυτό;  Διότι είσαι παιδί του Ερμή, άρα της λογικής και της επικοινωνίας και συμπεριφορές τύπου «με κοιτάς, σε κοιτώ και μετά σιωπή» απλώς σε εκνευρίζουν και σε απομακρύνουν. Δεύτερον, όταν ο κυβερνήτης σου ο Ερμής είναι ανάδρομος στον Υδροχόο της καθημερινότητας και της ρουτίνας σου, άκρη στα ερωτικά σου όπως την θέλεις δεν πρόκειται να βγάλεις «Και τι να κάνω ο/η Παρθένος, αστρολόγε μου;».

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλε.ς τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Μα, αυτό που κάνεις καλύτερα – υπομονή και συλλογή πληροφοριών που συντόμως θα αποδειχθούν πολύτιμες. Εβδομάδα είναι, θα περάσει. Υ.γ.: με πανσέληνο στο Λέοντα και την υποχρεωτική μας κλεισούρα να κρατεί καλά ακόμα, μάλλον θα το περάσεις λίγο πιο light όλο αυτό από το να ήσουν έξω και ολομόναχος ψυχικά μέσα σε ένα χαρούμενο πλήθος. 

 

Under the moonlight: Υδροχόος
Retrograde, I can’t communicate: Καρκίνος

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 194 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...