παρακαλώ περιμένετε...
ΙΟΥΛΙΟΣ 2019
ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)

Ο Ιούλιος είναι ένας εξαιρετικά ενδιαφέρων μήνας και ασφαλώς πάρα πολύ έντονος λόγω του μπαράζ των θερινών εκλείψεων που φιλοξενεί. Θα λέγαμε εκ πρώτης όψεως πως κυριαρχείται από πολύ έντονα και φλογερά συναισθήματα και ραγδαίες συναισθηματικές εξελίξεις αλλά και μεγάλη επιπολαιότητα εκ μέρους σου σε ό,τι αφορά σε οικονομικά ζητήματα, ιδίως θέματα κοινών χρημάτων ή υποχρεώσεων με το σύντροφό σου: αυτό μπορεί να φέρει πολύ μεγάλες εντάσεις στο γάμο ή τη σχέση σου, ακόμα και μια ρήξη. Χρειάζεται, ως εκ τούτου, πολύ μεγάλη προσοχή. Πάμε όμως να τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά τα πράγματα: Η Αφροδίτη που σε κυβερνά, ο πλανήτης της αγάπης, των σχέσεων, της αρμονίας και της συντροφικότητας, βρίσκεται στο Μεσουράνημά σου, στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου. Αυτό σού χαρίζει εύνοια και κύρος κοινωνικά και επαγγελματικά, αλλά μας λέει κι ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό να μπορείς να είσαι υπερήφανος για το σύντροφό σου. Φέρνει ερωτική έλξη προς και από άτομα κύρους κι εξουσίας, επιτυχημένα και λαμπερά, που ξεχωρίζουν. Αυτό που θέλει εδώ μεγάλη προσοχή είναι να μη θεωρηθεί πως προσκολλάσαι επάνω τους ακριβώς λόγω αυτής τους της λάμψης και της επιφάνειας, ή, τρισχειρότερα, λόγω της οικονομικής τους ευμάρειας και άνεσης. Επαγγελματικά, θα χρειαστεί να κάνεις μεγάλη προσπάθεια ούτως ώστε να μην χειραγωγείσαι από άτομα που σε διαχειρίζονται ψυχολογικά, όπως και να μην προσκολλάσαι επάνω σε άτομα που σου λένε αυτό ακριβώς που θέλεις να ακούσεις. Η παρουσία του Άρη στον Λέοντα κάνει αυτόν το μήνα από τους πιο κοινωνικούς και δραστήριους της χρονιάς και δε θα ήταν υπερβολή να πούμε πως σχεδόν «δεν σε βλέπει το σπίτι σου». Βρίσκεσαι στο επίκεντρο πολύ ενδιαφερόντων ομάδων και συλλογικοτήτων ενώ και επαγγελματικά δεν αποκλείεται διόλου να βρεθείς στο τιμόνι ενός τμήματος ή μιας διεύθυνσης!

 

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της ζωής σου.

Μίλησε με τους έμπειρους αστρολόγους μας και μάθε τα πάντα για σένα και ότι σε απασχολεί.

Κάλεσε στο 9011513420.

 

Ο Ερμής βρίσκεται κι αυτός πολύ κοντά στον Άρη αλλά… ανάδρομος, πράγμα που σημαίνει πως πρέπει να είσαι όσο το δυνατόν πιο ξεκάθαρος και σαφής στα λόγια, στις πράξεις, στις συμπεριφορές, καθώς μπορεί να προκύψει επικοινωνιακό χάος. Ιδιαίτερη προσοχή θέλουν οι επαγγελματικές σχέσεις με φιλικά πρόσωπα ή οι φιλίες στο χώρο της δουλειάς, μιας και δεν είναι όλα όπως φαίνονται. Ο ανάδρομος ενδέχεται να φέρει εκ νέου στο προσκήνιο κι ένα θέμα που θεωρούσες λήξαν αλλά αφορά άμεσα τη γνώμη τρίτων για εσένα. Το πιο φλέγον ζήτημα του μήνα, όμως, παραμένει το οικονομικό, μιας και δε θα ήταν υπερβολή να πούμε πως οι κακές αποφάσεις και χειρισμοί σε ότι αφορά τα κοινά οικονομικά σου με το σύντροφό σου μπορούν να βάλουν κυριολεκτικά μπουρλότο στη σχέση ή στο γάμο σου. Απόφυγε με κάθε τρόπο να εμπλακείς σε θέματα κληρονομικά, οικονομικά, φορολογικά με γνωστούς, συγγενείς και κυρίως το σύντροφό σου ενώ δεν είναι καθόλου κακή ιδέα η ανάθεση του όλου πράγματος σε έναν λογιστή, παρουσία του οποίου θα γίνονται όλες οι συζητήσεις σας.
Η Ηλιακή έκλειψη της 2/7 είναι εξαιρετικά πολύτιμη (αν και τρομερά έντονη) διότι πραγματοποιείται στο Μεσουράνημα του ωροσκοπίου σου και πλέον μπορείς να δεις καθαρά ποια είναι η επαγγελματική σου πορεία και φυσικά και τι πρέπει και δεν πρέπει να κάνεις από εδώ και πέρα.
Η Σεληνιακή έκλειψη στις 16 είναι από μόνη της ένα τεράστιο δίλημμα και άγχος μεταξύ της Καριέρας και της Οικογένειας. Αν αυτά τα δύο με κάποιο τρόπο εμπλέκονται, τότε τα προβλήματα είναι κάτι περισσότερο από σίγουρα. Μην επιτρέψεις στις επαγγελματικές σου επιδιώξεις και το άγχος να δυναμιτίσουν το καλώς έχειν της οικογένειάς σου, και βρες οπωσδήποτε ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους σου πριν να είναι πολύ αργά.

 

Βρες όλες τις απαντήσεις για τον έρωτα, τις σχέσεις και την απιστία.
Κάλεσε στο 9011513410 για να μιλήσεις με τους αστρολόγους μας.


Μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει…
(ένα ημερολόγιο στην αστρολογική καθημερινότητα)


8 Ιουλίου 2019 Αφροδίτη 6° 08’ Καρκίνου εξάγωνο με Ουρανό 6° 08’ Ταύρου
Ερμής σύνοδο με Άρη 4° 26’ Λέοντα
9 Ιουλίου 2019
Ήλιος 17° 13’ Καρκίνου αντίθεση με Κρόνο 17° 13’ Αιγόκερω
11 Ιουλίου 2019
Ήλιος 18° 38’ Καρκίνου τρίγωνο με Ποσειδώνα 18° 38’ Ιχθύων
Άρης 6° 13’ Λέοντα τετράγωνο με Ουρανό 6° 13’ Ταύρου
14 Ιουλίου 2010
Ήλιος 21° 53’ Καρκίνου αντίθεση με Πλούτωνα 21° 53’ Αιγόκερω
17 Ιουλίου 2019
Αφροδίτη 16° 40’ Καρκίνου αντίθεση με Κρόνο 16° 40’ Αιγόκερω
18 Ιουλίου 2019
Αφροδίτη 18° 32’ Καρκίνου τρίγωνο με Ποσειδώνα 18° 32’ Ιχθύων
21 Ιουλίου 2019
Αφροδίτη 21° 44’ Καρκίνου αντίθεση με Πλούτωνα 21° 44’ Αιγόκερω
Ήλιος σύνοδο με Ερμή (ανάδρομος) 28° 28’ Καρκίνου
24 Ιουλίου 2019
Ερμής (ανάδρομος) σύνοδο με Αφροδίτη 26° 14’ Καρκίνου
25 Ιουλίου 2019
Άρης 14° 57’ Λέοντα τρίγωνο με Δία 14° 57’ Τοξότη
29 Ιουλίου 2019
Ήλιος 6° 33’ Λέοντα τετράγωνο με Ουρανό 6° 33’ Ταύρου

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ
(και ολική έκλειψη Ηλίου)
02/07/2019 στις 10ο 38’ του Καρκίνου.


ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ
(και έκλειψη Σελήνης)
16/07/2019 στις 24ο 04’ του Αιγόκερω.

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 257 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...