παρακαλώ περιμένετε...
16.06.2019

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Κριέ, μήπως έχεις παρασυρθεί τόσο πολύ από την προσπάθεια να αποδείξεις στην τωρινή σου εργασία πως δεν γνωρίζεις τη λέξη ήττα, που δεν βλέπεις πως ξεκάθαρα δεν σου ταιριάζει αυτό που κάνεις;

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Ταύρε, πόσους ανθρώπους πρέπει να κινδυνέψεις να χάσεις από τη ζωή σου μέχρι να καταλάβεις πως το μόνο που σου ανήκει από τον/την Άλλο/η είναι τα συναισθήματα που ΕΚΕΙΝΟΣ/Η επιλέγει να σου χαρίσει;

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Δεν υπάρχει "αύριο" ούτε "θα δούμε" στο εργασιακό μέτωπο. Σήμερα που επιτέλους μυαλό και σώμα πιάνουν ικανοποιητικές ταχύτητες λειτουργίας θα λυθούν εκκρεμότητες, θα δοθούν εξηγήσεις και θα προχωρήσουν όλα τα σχέδια που έχουν βαλτώσει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Εργασία εδώ και τώρα. Όχι όμως με πεσμένη διάθεση ή προβληματικές εκκινήσεις! Αντίθετα έρχεσαι σε επαφή με αυτή την αποθήκη θετικής ενέργειας που μόνο οι Καρκίνοι ξέρουν ν' ανασύρουν με τόση επιτυχία όταν το απαιτούν οι περιστάσεις!

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Η αυτοπροστασία είναι ένα υπέροχο συναίσθημα μέχρι τη στιγμή που για χάρη της αρχίζεις να περιορίζεις τη φυσική σου έκφραση. Κι αυτό (ναι!) επεκτείνεται και στις σχέσεις σου με τους ανθρώπους, αφού για να μην πληγωθείς ή για να μην πληγώσεις, περιορίζεις τον έμφυτο αυθορμητισμό σου. Η καρδιά σου αυτές τις μέρες σε προτρέπει ευθέως να πεις στους κατάλληλους αποδέκτες: «Κοίτα με! Σʼ αγαπάω όπως είσαι!» ή «Αγάπησε με όπως με βλέπεις, αλλιώς ξέχασε με!».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Όταν ο Αρχιμήδης αναφώνησε με πυγμή το περίφημο "Μη μου τους κύκλους τάραττε!" λειτούργησε σαν γνήσιος Παρθένος. Σήμερα μπορείς και εσύ να αναφωνήσεις στους οικείους σου "Μη μου τα νεύρα τάραττε!" και μπορείς να προσθέσεις από μέσα σου ένα "...γιατί έπειτα θα παρακαλάτε για μετάνοια!".

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Ζυγέ, πρέπει να είναι απερίγραπτα κουραστικό να θες να μιλήσεις έξω από τα δόντια και να βάλεις στη θέση τους μερικούς/ες συνεργάτες σου και να μην μπορείς γιατί βρίσκεσαι χρονικά σʼ αυτό το σταυροδρόμι που ο ένας δρόμος σʼ οδηγεί στην ανέλιξη/εξέλιξη κι ο δεύτερος στο πισωγύρισμα και την ανασφάλεια. Κράτα λίγο ακόμη!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Λίγες συγκινήσεις στη ζωή ενός/μιας Σκορπιού μπορούν να συγκριθούν με την αίσθηση της νίκης στην αρένα της καριέρας του/της. Σήμερα είναι μια μέρα που μπορεί να πάρεις ικανοποίηση από την εκπλήρωση των προσπαθειών σου στην εργασία σου ή να ξεκινήσεις με ένα πολλά υποσχόμενο χαμόγελο να σχεδιάζεις τη στρατηγική σου για την επόμενη κορυφή...

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Πέρασες τουλάχιστον δύο μέρες στις όχθες της ανασφάλειας και των φοβιών σου – πράγμα που από μόνο του προξενούσε εντάσεις. Από σήμερα μπορείς να αισθανθείς περισσότερο ήρεμος/η γνωρίζοντας πως η φουρτουνιασμένη παλίρροια των συναισθημάτων σου υποχώρησε και αποκάλυψε μια εξωτική αμμουδιά και ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα. Απόλαυσε τις επόμενες μέρες, χαλάρωσε, κάνε πράγματα που σʼ ευχαριστούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Αιγόκερε, αν το μόνιμο παράπονο σου είναι πως σου δένουν τα χέρια στη δουλειά και δεν σʼ αφήνουν να εκφραστείς δημιουργικά και να εκφράσεις τις ιδέες σου, τότε σήμερα είναι πολύ πιθανό μʼ αυτή τη σκέψη και μόνο να έχεις κατεβασμένα μούτρα από το πρωί. Αν δεν μιλάς όμως κι εσύ καθόλου, τι μπορώ να σου κάνω κι εγώ;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Κάθε Υδροχόος θέλει να αισθάνεται σαν αεροπλάνο. Να έχει την ικανότητα να πετάει από τον ένα κοινωνικό κύκλο στον άλλο, νʼ αλλάζει προορισμούς απροειδοποίητα, να αναμιγνύει ανθρώπους και γνώσεις, νʼ ανακαλύπτει. Και όλο και συχνότερα τελευταία ένιωθες σαν ένα αεροπλάνο δεμένο μʼ ατσάλινα σχοινιά στο έδαφος, κάνοντας κύκλους γύρω από τον εαυτό σου. Τι λες; Αυτές τις μέρες να κόψουμε μερικά σχοινιά με το παρελθόν; Αγάπη σημαίνει ισότητα. Όποιος/α δεν σου συμπεριφέρεται σαν ίσο/η, δρόμο!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

"Είμαι Ιχθύς και σήμερα, ότι και να μου λένε, ότι και να ακούσω, δεν θα επιτρέψω σε κανέναν/καμιά να μου χαλάσει τη διάθεση!". Να επαναλαμβάνεται ανά 10 λεπτά σαν βουδιστικό μάντρα. Όχι δεν είναι ψυχαναγκασμός. Στην περίπτωση σου λέγεται υγιής εγωισμός!
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 246 μέλη.

γιορτάζουν οι: Τίχων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...