παρακαλώ περιμένετε...
15.07.2019 έως 21.07.2019
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)
Η νέα εβδομάδα μοιάζει να εστιάζει με έντονο τρόπο σε θέματα καθημερινότητας που μπορεί να λειτουργούν παρασκηνιακά και να επιφέρουν αναστάτωση στη ζωή σου. Καλείσαι να διαχειριστείς με σοβαρότητα και υπευθυνότητα τις προκλήσεις και δυσκολίες στον εργασιακό τομέα, προσπαθώντας να εκλογικεύσεις κάποια πράγματα που είναι αρκετά πιθανό να προκαλούν αναστάτωση την οποία δεν μπορείς να αντιληφθείς αμέσως.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Ίσως να έχουν επιπτώσεις στον ύπνο σου, να υπάρχει αναταραχή στην υγεία σου, να παρατηρείς σκιές γύρω σου για τις οποίες δεν μπορείς να αναγνωρίσεις την πηγή τους. Ίσως πάλι να αντιλαμβάνεσαι πως φτάνεις σε ένα τέλος όσον αφορά ένα θέμα επαγγελματικού περιεχομένου και να καλείσαι να κλείσεις πίσω σου μία πόρτα την οποία θεωρούσες πως μπορείς να διατηρείς ανοικτή, χωρίς όμως αυτό να είναι πλέον εφικτό. Φρόντισε να είσαι ειλικρινής με τις φοβίες σου, γιατί δεν είναι και πολύ βολικό να συνεχίζεις να κρύβεσαι από τις ευκαιρίες που έχεις μπροστά σου, ακόμα και αν αυτές περνούν μέσα από μία διαδρομή συντροφιά με τους εφιάλτες σου και κάτι τέτοιο σε απωθεί ως προοπτική.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 257 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...