παρακαλώ περιμένετε...
15.07.2019 έως 21.07.2019
ΚΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)

Η πίεση που προκύπτει στη σχέση σου ή στον εργασιακό τομέα θα αρχίσει να γίνεται εντονότερη τη νέα εβδομάδα και θα σε αναγκάσει να παραδεχτείς πως δεν μπορείς να συνεχίσεις να κλείνεις τα μάτια σου μπροστά στις εξελίξεις. Θα χρειαστεί να έρθεις αντιμέτωπος/η με αιτιάσεις που αφορούν την οικογένεια και πιθανότατα να υπάρξουν προστριβές με γονείς ή με παιδιά σου. Θα ήταν χρήσιμο να προσπαθήσεις να αντιληφθείς πως ο ρόλος σου αλλάζει και δεν υπάρχει τρόπος να επεκτείνεις μία κατάσταση που έχει πλέον ξεχειλώσει.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Ίσως να αναγνωρίζεις πως το πέρασμα του χρόνου έχει γεράσει κάποια πρόσωπα, ίσως να έχει κουράσει ακόμα και εσένα, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεσαι να συνεννοηθείς μαζί τους. Ίσως πάλι να είναι η χρονική στιγμή που αντιλαμβάνεσαι πως το σπίτι ή το γραφείο έχουν πάψει να σου προσφέρουν ασφάλεια με αποτέλεσμα να απαιτείται να αποδράσεις από αυτά. Η νέα εβδομάδα θα σε φέρει μπροστά σε αδιέξοδα, τα οποία υπάρχουν όσο επιλέγεις να μην ασχολείσαι μαζί τους. Καλό θα ήταν λοιπόν να ρίξεις σε αυτά το βάρος της προσοχής σου, ώστε να καταφέρεις να καθαρίσεις την οπτική σου σχετικά με το μέλλον.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 257 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...