παρακαλώ περιμένετε...
25.01.2021 έως 31.01.2021
ΚΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)
Η νέα εβδομάδα συνεχίζει να σου προσφέρει την ευκαιρία να γίνεις περισσότερο κοινωνικός/η, να συναναστραφείς με κόσμο και να καταφέρεις να αποφύγεις να αποκλειστείς σε μία επαναλαμβανόμενη εργασιακή καθημερινότητα. Μπορεί λοιπόν να επιθυμείς να ξεκινήσεις μία νέα δραστηριότητα, να βάλεις στη ζωή σου νέα ενδιαφέροντα και να γνωρίσεις περισσότερο κόσμο. Ίσως να λάβεις μέρος σε ομαδικές δράσεις, να θελήσεις να ανοίξεις το φιλικό σου κύκλο και να επιδιώξεις να γίνεις μέλος σε ομάδες ανθρώπων που έχουν αποφασίσει να δουν τη ζωή μέσα από διαφορετική ματιά. Αυτό όμως θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με περισσότερα έξοδα, θα σε αναγκάσει να δεις τα χρήματα σου να μειώνονται.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Επίσης, καλό θα ήταν να θυμάσαι πως ανοίγοντας τον κοινωνικό σου κύκλο, μειώνεις το χρόνο που επενδύεις στη σχέση σου ή στον εαυτό σου, με αποτέλεσμα προς το τέλος της εβδομάδας να υπάρχει το ενδεχόμενο μίας εσωτερικής σου σύγκρουσης, Καλείσαι να καταλάβεις αν κάνεις πράγματα που πραγματικά σε ευχαριστούν ή τα οποία σε βοηθούν απλά να κοιτάζεις προς διαφορετικές κατευθύνσεις σε σχέση με αυτές που σε δυσκολεύουν.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 194 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...