παρακαλώ περιμένετε...
25.01.2021 έως 31.01.2021
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)
Η νέα εβδομάδα μπορεί να φέρει στο προσκήνιο κάποιες δύσκολες επαγγελματικές σχέσεις που οδηγούν σε κινδύνους σχετικά με τα εισοδήματα σου. Μπορεί να συνειδητοποιήσεις πως η αμοιβή που λαμβάνεις δεν είναι καθόλου βέβαιη, πως υπάρχουν οικονομικά προβλήματα στον οργανισμό που βρίσκεσαι με αποτέλεσμα να αγχωθείς σχετικά με το μέλλον σου. Ίσως πάλι να σου ζητηθεί να κάνεις περικοπές στην αμοιβή σου, κάτι που σε πιέζει αλλά παράλληλα μπορεί να αποτελεί το μοναδικό τρόπο ώστε να διατηρήσεις τη θέση σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Αν πάλι βρίσκεσαι σε αναζήτηση εργασίας, τότε αυτή η προσπάθεια θα βρεθεί μπροστά σε εμπόδια και πιθανά αδιέξοδα, αφού αντιλαμβάνεσαι πως δεν είσαι ο/η μόνος/η υποψήφιος/α. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να συνεχίσεις να σκέφτεσαι θετικά, ενώ παράλληλα διατηρείς την ικανότητα να μη δημιουργείς νέα χρέη και οφειλές. Στον προσωπικό τομέα, υπάρχουν κομμάτια της σχέσης σου που παραμένουν στο σκοτάδι, κάτι που όσο διατηρείς, τόσο περισσότερο θα δημιουργείται απόσταση ανάμεσα σε εσένα και την άλλη πλευρά.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 194 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...