παρακαλώ περιμένετε...
11.11.2019 έως 17.11.2019
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)

Η νέα εβδομάδα σε καλεί να δεις τα πράγματα μέσα από μία νέα οπτική, αφήνοντας για λίγο στο περιθώριο ότι μοιάζει κοντόφθαλμο και ικανό να προκαλέσει μία έντονα υποκειμενική άποψη για τα πράγματα. Θα ήταν χρήσιμο να ακούσεις τη γνώμη ανθρώπων του φιλικού σου κύκλου, να αξιολογήσεις κάποια πράγματα μέσα από νέα οπτική και να προσπαθήσεις να βρεθείς στην απέναντι όχθη ώστε να έχεις μία περισσότερο αντικειμενική άποψη για τα πράγματα.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Χρειάζεσαι καθαρό αέρα ώστε να επεξεργαστείς δεδομένα που αφορούν την προσωπική σου ζωή και μπορεί να στηρίζονται στο γεγονός πως η άλλη πλευρά μοιάζει να παραμένει στάσιμη σε έναν τρόπο σκέψης που δε σε βοηθά να δεις καθαρά παρακάτω. Ίσως πάλι να χρειάζεσαι να πάρεις αποστάσεις από κάποια άτομα που συνήθισες να έχεις γύρω σου τον τελευταίο καιρό, ώστε να εξετάσεις κατά πόσο αυτή η συναναστροφή σε εγκλωβίζει σε ένα περιβάλλον που σε κρατά δέσμιο/α σε μία ζωή που δεν μπορεί να προχωρήσει παρακάτω.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 240 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...