παρακαλώ περιμένετε...
22.07.2019 έως 28.07.2019
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)
Η νέα εβδομάδα μοιάζει να εμποδίζει την ομαλή ροή της επικοινωνίας σου με τα πρόσωπα που έχεις στη ζωή σου, αφού καλείσαι να συνειδητοποιήσεις πως κάποιες κουβέντες δεν είναι πλέον τόσο απλή υπόθεση. Θα χρειαστεί να διαθέτεις γερό στομάχι ώστε να χωνέψεις τα λεγόμενα που φτάνουν στα αυτιά σου, να συνειδητοποιήσεις πως έχεις απέναντι σου ανθρώπους που είναι διατεθειμένοι να δυσκολέψουν τη ζωή σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Ίσως να επαναπροσδιορίζεις κάποια πράγματα στις επαγγελματικές σου συνεργασίες και να διαπιστώνεις πως ένας κύκλος έχει ολοκληρωθεί και είναι ώρα να ακολουθήσεις την αυτόνομη πορεία σου ή να αναζητήσεις νέες συμμαχίες. Αφήνοντας πίσω σου μνήμες, περιβάλλοντα και ανθρώπους θα δυσκολευτείς, αλλά την ίδια στιγμή έχεις την ευκαιρία να πατήσεις πολύ καλύτερα στα πόδια σου και να υποστηρίξεις τις προσωπικές σου αποφάσεις. Αν πάλι είσαι σε διαδικασία αποκατάστασης μίας σχέσης ή συνεργασίας που έχει ταρακουνηθεί, τότε φρόντισε να ακούς καλά αυτά που λέγονται από το άτομο που έχεις απέναντι σου, αφού η λογική θα πρέπει να είναι σε εγρήγορση.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 232 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μαγδαλινή, Πλάτωνας, Μαρκέλλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...