παρακαλώ περιμένετε...
15.07.2019 έως 21.07.2019
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να ταράζει τα νερά της ζωής σου, αφού σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως κάποιες κινήσεις που είχες προγραμματίσει δεν μπορούν να γίνουν σύμφωνα με τις δικές σου διαθέσεις και επιθυμίες. Θα έρθεις αντιμέτωπος/η με ανθρώπους που αποφασίζουν να λειτουργήσουν διαφορετικά και να επιχειρήσουν να αλλάξουν τις αποφάσεις σου, με τρόπο που θα σε ξαφνιάσει και ενοχλήσει.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Ίσως να έρθουν στην επιφάνεια οι φοβίες που έκρυβες και μπορούν να δημιουργήσουν ένα κλίμα αμφιβολίας σχετικά με αποφάσεις που έχεις λάβει, με τομές που έχεις αποφασίσει να κάνεις στη ζωή σου. Προσπάθησε να αντιμετωπίσεις τις καθυστερήσεις, τις αμφιβολίες και τις ανατροπές δεδομένων με στωικότητα και να τολμήσεις να διαχειριστείς τις αναταράξεις έχοντας κατά νου πως βρίσκεσαι σε ένα μεταβατικό στάδιο της ζωής σου. Συνέχισε να επενδύεις στο μέλλον που σχεδιάζεις και είναι μπροστά σου και κλείσε τα μάτια και τα αυτιά σε ένα παρελθόν που θέλει να σπείρει αμφιβολίες στις αποφάσεις σου.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 257 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...