παρακαλώ περιμένετε...
15.07.2019 έως 21.07.2019
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)

Η νέα εβδομάδα σε αναγκάζει να έρθεις σε επαφή με δύσκολες καταστάσεις τις οποίες δεν μπορείς να ορίσεις βασιζόμενος/η μόνο στην προσωπική σου βούληση. Θα κληθείς να κατανοήσεις πως κάποια κοντινά σου πρόσωπα μεγαλώνουν και μπορεί να αντιμετωπίζουν θέματα υγείας τα οποία δεν είναι εύκολο να αναστραφούν.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Ίσως να χρειάζεται να αντιληφθείς πως περνά η σκυτάλη από τη μία γενιά στην επόμενη, με αποτέλεσμα να είναι πλέον αναγκαίο να πέσουν στους ώμους σου κάποια βάρη και ευθύνες που μέχρι σήμερα ήταν στην αρμοδιότητα άλλων προσώπων. Ίσως πάλι να βρίσκεσαι μπροστά στο οριστικό κλείσιμο μίας οικονομικής κατάστασης που δεν μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί μέσα από τον τρόπο που έχει γίνει ρουτίνα, λόγω του γεγονότος πως ολοκληρώνεται ένα συμβόλαιο το οποίο δεν μπορεί να συνεχιστεί ή να ανανεωθεί. Η νέα εβδομάδα θα σε στριμώξει ώστε να λάβεις δύσκολες και ουσιαστικές αποφάσεις τις οποίες έχεις καθυστερήσει, γι’ αυτό προσπάθησε να αποφύγεις τις δικαιολογίες, αφού το κλείσιμο μίας υπόθεσης είναι πλέον μία μη αντιστρεπτή διαδικασία.

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 239 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...