παρακαλώ περιμένετε...
25.01.2021 έως 31.01.2021
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)
Η νέα εβδομάδα συνεχίζει να έχει παρασκήνιο το οποίο όμως δεν μπορείς ακόμα να κατανοήσεις ή να μπορέσεις να το αντιμετωπίσεις αφού δεν εκφράζεται με πλήρη σαφήνεια μπροστά στα μάτια σου. Καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός/η με τις συναναστροφές σου και να αποφύγεις να ανοίξεις πλήρως τα χαρτιά σου σε ανθρώπους που δε γνωρίζεις πολύ καλά, αφού προς το τέλος της εβδομάδας μπορεί να συνειδητοποιήσεις πως κάποια πράγματα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν εναντίον σου. 

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

 Ίσως πάλι να σχεδιάζεις το επόμενο επαγγελματικό σου βήμα αλλά να καταλαβαίνεις πως δεν μπορείς να βασίζεσαι πλήρως σε ένα άτομο που θεωρούσες πως θα μπορούσε να σταθεί δίπλα σου. Καλό θα ήταν να δοκιμάσεις αυτή τη σχέση ή τη συνεργασία για να δεις κατά πόσο έχει μέλλον ή φτάνει μέχρι ενός σημείου. Στον προσωπικό τομέα, προσπάθησε να διαβάσεις αυτά που θέλει η άλλη πλευρά, αποφεύγοντας να εμπιστευτείς χωρίς να έχεις σαφείς αποδείξεις εμπιστοσύνης.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 194 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...