παρακαλώ περιμένετε...
25.01.2021 έως 31.01.2021
ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)
Η νέα εβδομάδα μοιάζει να φέρνει αρκετή ένταση στη ζωή σου, να σε κάνει επιρρεπή στην κριτική από τρίτους, αλλά και έντονα κινητικό/η, κάτι που σημαίνει πως καλό θα ήταν να προσέχεις τις συναναστροφές σου και την υγεία σου. Από τη μία πλευρά, θέλεις να κινήσεις διαδικασίες που θα φέρουν μεγάλες αλλαγές, ειδικά αν βρίσκεσαι σε μία σχέση ή επαγγελματική συνεργασία που σε περιορίζουν. Κάτι τέτοιο μπορεί να σημαίνει πως αποφασίζεις να δώσεις τέλος σε μία από τις δύο παραπάνω καταστάσεις, κάτι που όμως δεν είναι ακόμα οριστικό αλλά καλείσαι να το αξιολογήσεις και επανεξετάσεις μέσα στον επόμενο μήνα.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

 Ίσως πάλι να αποδέχεσαι την πρόκληση μίας νέας έναρξης στη ζωή σου, να αποφασίζεις να τολμήσεις να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό, κάτι που όμως θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με την αντίθετη γνώμη κοντινών σου προσώπων. Προσπάθησε να συγκρατηθείς αυτή την εβδομάδα, κάτι που είναι ιδιαίτερα δύσκολο, αφού ναι μεν βρίσκεσαι μπροστά σε μεγάλες προκλήσεις, αλλά παράλληλα τίποτα δεν είναι ακόμα οριστικό ώστε να μπορείς να δεσμευτείς σε αυτό.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 194 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...