παρακαλώ περιμένετε...
15.07.2019 έως 21.07.2019
ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)

Πόσο αποφασισμένος/η είσαι να προχωρήσεις σε ουσιαστικές τομές σε καταστάσεις της ζωής σου; Αν θέλεις να λειτουργήσεις σαν ενήλικας και να πάψεις να παίζεις παιχνίδια με τη συνείδηση σου, τότε τη νέα εβδομάδα έχεις την ευκαιρία να αναμετρηθείς με την εσωτερική σου αντίσταση που επιμένει να σε τραβά προς τα κάτω και να βουλιάζεις στην ανυποληψία.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Μπορεί να σου φαίνεται κάπως βαριά όλη η παραπάνω διατύπωση του θέματος, να θεωρείς πως γίνομαι επιθετικός/η απέναντι σου, αλλά η πραγματικότητα είναι παρούσα και να καλείσαι να τη διαχειριστείς με αποφασιστικότητα και διάθεση να έρθεις σε επαφή με την αλήθεια της ζωής σου. Αν θέλεις να ορίσεις τη ζωή σου, τότε είσαι υποχρεωμένος/η να αποδεσμευτείς από βαρίδια που μπορεί να τα βλέπεις και ως υποχρεώσεις που δεν έχεις το δικαίωμα να αποτινάξεις από πάνω σου. Πριν λοιπόν φτάσεις στο σημείο που κάνεις πλέον κακό στην υγεία σου, έχεις την υποχρέωση να αναταράξεις τον εαυτό σου με μία κουβέντα μπροστά στον καθρέφτη σου, όπου δε θα μπορείς να κρυφτείς πίσω από μάσκες που σε βολεύουν να φοράς τον τελευταίο καιρό.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 257 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...