παρακαλώ περιμένετε...
25.01.2021 έως 31.01.2021
ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)
Η νέα εβδομάδα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια μία διαφωνία με ένα πρόσωπο που δε θα ήθελες να υπάρξει αναταραχή στη σχέση σας, κάτι που είναι πιθανό να αναστατώσει τη ροή της καθημερινότητας σου. Αν υπάρχει ένας βαθύς λόγος για τον οποίο η σχέση σου με ένα συγγενικό πρόσωπο δεν είναι στα καλύτερα της, τότε είναι καιρός αυτός ο λόγος να γίνει αφορμή για να δημιουργηθεί μία σύγκρουση την οποία δεν μπορείς να αποτρέψεις. Θα χρειαστεί βέβαια να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, να αποφύγεις να προχωρήσεις σε κατά μέτωπο σύγκρουση, να σκεφτείς πως υπάρχουν ισορροπίες τις οποίες δεν μπορείς να ταρακουνήσεις επικίνδυνα ώστε να σπάσουν. 

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

 Προσπάθησε να μην αφήσεις αυτό το άτομο να επηρεάσει όλους τους τομείς της ζωής σου, αλλά να καθαρίσεις το σκοτεινό παρασκήνιο ώστε να δώσεις ανάσες σε όλους τους υπολοίπους τομείς της ζωής σου. Αν υπάρχουν κάποια καλά κρυμμένα μυστικά, τότε κάποια κομμάτια αυτών θα έρθουν στην επιφάνεια, αλλά είναι καιρός να λάμψει η αλήθεια για να καθαρίσει το έδαφος πάνω στο οποίο περπατάς.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 194 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...