παρακαλώ περιμένετε...
24.02.2020 έως 01.03.2020
ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)
Η νέα εβδομάδα σε πιέζει ώστε να διορθώσεις τα κακώς κείμενα της ζωής σου, να επιλύσεις ζητήματα που καταφέρνουν να σπέρνουν αγκάθια στο δρόμο σου και να σε αναγκάζουν να μην μπορείς να κοιμηθείς εύκολα τα βράδια. Υπάρχουν βαρίδια στη ζωή σου, τα οποία όσο επιμένεις να μην αναγνωρίζεις, τόσο περισσότερο θα ζορίζεσαι να παραμένεις μέσα σε ένα περιβάλλον που γερνά. Η σχέση σου με άτομα της οικογένειας μοιάζει να περνά από Συμπληγάδες, κάτι που όμως μπορεί πολύ εύκολα να επιλυθεί αν αποφασίσεις να κόψεις τον ομφάλιο λώρο.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Είναι καιρός να εξετάσεις να αλλάξεις τόπο κατοικίας ή επαγγελματικό περιβάλλον, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως προχωράς και στην ίδια την κίνηση. Το μεγάλο σου θέμα είναι η σχέση σου, προσωπική ή επαγγελματική, αφού έχεις δίπλα σου ένα άτομο που δεν μπορείτε να συνεχίσετε να έχετε την ίδια αρμονική σχέση. Ένας αποχωρισμός μπορεί να είναι μία λύση, αλλά το θέμα είναι το κατά πόσο βγαίνεις αλλαγμένος/η από αυτή την κατάσταση και δεν αναζητάς απλά το επόμενο λιμάνι στη ζωή σου.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 66 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...