παρακαλώ περιμένετε...
14.10.2019 έως 20.10.2019
ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)
Η νέα εβδομάδα μπορεί να ξεκινά ζόρικα και δύσκολα για εσένα, αφού προσπαθείς να συνεννοηθείς ή να συνεργαστείς με πρόσωπα που έχεις απέναντι σου, αφού αυτό μοιάζει ιδιαίτερα επώδυνο και επικίνδυνο. Θα χρειαστεί να έρθεις σε αντιπαραθέσεις που φαίνεται να φέρνουν στην επιφάνεια βαθύτερα προβλήματα που έχεις με το πρόσωπο που βρίσκεται απέναντι σου, έχοντας την υποχρέωση να σκαλίσεις το ζήτημα περισσότερο από όσο θεωρείς πως χρειάζεται.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Προσπάθησε λοιπόν να κοστολογήσεις τις ενέργειες που αποφασίζεις να κάνεις, γιατί μπορεί να μπαίνεις σε υλικά ή συναισθηματικά έξοδα που δεν έχεις αξιολογήσει κατάλληλα, με αποτέλεσμα να αναλαμβάνεις αποστολές αυτοκτονίας σε κάποιες περιπτώσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας θα ήταν καλό να είσαι προετοιμασμένος/η για ξεκαθαρίσματα που είναι όμως πιθανό να κουβαλούν μαζί τους μεγάλες ευθύνες, τις οποίες καλείσαι να πάρεις μαζί σου. Αν λοιπόν τρομάζεις από τέτοιες σκέψεις, τότε φρόντισε να μαζευτείς στη γωνιά σου και να αποφύγεις τις κινήσεις που είναι πιθανό να ανεβάσουν το επίπεδο της ευθύνης που κουβαλάς πλέον στους ώμους σου.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 218 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...