παρακαλώ περιμένετε...
15.07.2019 έως 21.07.2019
ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)

Η έντονη νέα εβδομάδα μοιάζει να φέρνει αναταράξεις σε θέματα διαπροσωπικών σχέσεων μέσα στο σπίτι ή το εργασιακό περιβάλλον, με τρόπο όμως που δείχνει πως υπάρχουν αδιέξοδα που είναι σχεδόν απίθανο να ξεπεραστούν. Κλείνοντας ένα κεφάλαιο, καλείσαι να αφήσεις πίσω σου μία ζωή που έχει κάνει τον κύκλο της, να απομακρυνθείς από ανθρώπους που δεν αποτελούν πλέον το οικείο περιβάλλον σου, να αποφασίσεις πως δεν υπάρχει επιστροφή.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Αλλάζεις σπίτι, κλείνεις τον τομέα της καριέρας που έκανε τον κύκλο της, αποδέχεσαι μία απόλυση που έχεις στα χέρια σου ή συνειδητοποιείς πως ο ρόλος που διατηρείς στην υπάρχουσα σχέση σου παύει να υφίσταται, είναι μερικές από τις πιθανότητες που θα αντιμετωπίσεις. Το θέμα όμως είναι να κοιτάξεις πέρα από αυτά τα στοιχεία, να συνειδητοποιήσεις πως αλλάζει ο κοινωνικός σου περίγυρος και πως υπάρχει η προοπτική να βρίσκεσαι σε ένα χώρο που περιλαμβάνει άλλους ανθρώπους και διαφορετικές προοπτικές. Σε μία τέτοια περίπτωση, φρόντισε να αρχίσεις να μαθαίνεις τα κατατόπια και να ξεκινάς να εκπαιδεύεσαι στη γλώσσα που θα χρησιμοποιείς πλέον.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 257 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...