παρακαλώ περιμένετε...
25.01.2021 έως 31.01.2021
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)
Η νέα εβδομάδα μοιάζει να κουβαλά αρκετό παρασκήνιο, να σε αναγκάζει να σκαλίσεις πίσω από τις λέξεις για να καταλάβεις ποια λεγόμενα είναι ουσιαστικά και ποια από αυτά είναι λόγια του αέρα. Θα χρειαστεί να αποφύγεις τις μεγάλες δηλώσεις και τις υποσχέσεις τις οποίες είναι δύσκολο να φέρεις εις πέρας, να πάψεις να μπλέκεσαι σε καταστάσεις που δε σε αφορούν και να επωμίζεσαι ευθύνες που δεν είναι δικές σου. 

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Ίσως βέβαια να θελήσεις να επιλύσεις ένα θέμα που έχει προκύψει στο συγγενικό σου κύκλο και να χρειαστεί να κάνεις μία σοβαρή κουβέντα, αλλά να θυμάσαι πως το ζήτημα δε λύνεται αυτή τη στιγμή, αλλά χρειάζεται χρόνο και αρκετή συζήτηση. Στον εργασιακό τομέα, φρόντισε να αποφύγεις να εμπλακείς σε καταστάσεις που μυρίζουν μπαρούτι και να μη δυσχεράνεις τη σχέση σου με συναδέλφους, γιατί τα νεύρα είναι τεντωμένα. Κάποιες ανοικτές εκκρεμότητες θα ήταν καλό να κλείσουν, οπότε προσπάθησε να τακτοποιήσεις τα θέματα που μπορεί να σε εκθέσουν στο άμεσο μέλλον.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 194 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...