παρακαλώ περιμένετε...
16.09.2019 έως 22.09.2019
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)

Η νέα εβδομάδα έχει ως στόχο να σε βοηθήσει να διαλευκάνεις το ρόλο σου μέσα στο κοινωνικό σύνολο που κινείσαι, ώστε να αποδεχτείς κατά πόσο μπορείς να εμπιστευτείς πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου ή θα πρέπει να αποφασίσεις να λάβεις κάποιες αποστάσεις. Μπορεί να διαμορφώνεται το πρόγραμμα της καθημερινότητας με τρόπο που δείχνει πως θα μοιράσεις το χρόνο σου περιστάσεις που είναι πιθανό να δημιουργούν σύγχυση μέσα στο μυαλό σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Θα χρειαστεί να βάλεις σε προτεραιότητα το οικονομικό κομμάτι της ζωής σου, να εκφράσεις τις ενστάσεις ή αντιρρήσεις σου σε πρόσωπα που υπάρχουν στη ζωή σου αλλά μπορεί να προκαλούν μεγαλύτερα βάρη από τα ήδη υπάρχοντα. Είναι καιρός να κάνεις εκκαθαρίσεις στον τομέα του φιλικού σου περιβάλλοντος, να λάβεις αποστάσεις από ανθρώπους που διατηρούνται στη ζωή σου από συνήθεια και όχι από ουσιαστικό ενδιαφέρον. Καλείσαι να δείξεις ωριμότητα και αποφασιστικότητα, κάτι που μπορεί να σε τρομάζει, αλλά παράλληλα είναι αρκετά ανακουφιστικό εφόσον το κάνεις πράξη.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 254 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φωκάς

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...