παρακαλώ περιμένετε...
25.01.2021 έως 31.01.2021
ΤΟΞΟΤΗΣ
(22/11 - 21/12)
Η νέα εβδομάδα θέλει να σε βοηθήσει ώστε να αποφύγεις να προχωρήσεις σε βιαστικές δηλώσεις που θα χρειαστεί να αναιρέσεις στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Καταρχάς, καλείσαι να επαναπροσδιορίσεις κάποιες σκέψεις που κάνεις και αφορούν τη μετακίνηση σου σε ένα μέρος που θα ήθελες να επισκεφτείς για να αλλάξεις τις καθημερινές σου παραστάσεις. Θα χρειαστεί να προσέξεις τις βιαστικές επιλογές και να προσπαθήσεις να υπολογίσεις τα οικονομικά ρίσκα που λαμβάνεις.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

 Επίσης, καλείσαι να κάνεις έναν προσεκτικό σχεδιασμό σχετικά με τις χρηματικές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει το επόμενο χρονικό διάστημα, ώστε να μην αφήσεις ανοικτές εκκρεμότητες και να αποφύγεις να φορτώσεις τον εαυτό σου με βάρη που δε θα μπορέσεις να αντέξεις. Στον τομέα της εργασιακής καθημερινότητας, καλό θα ήταν να αποφύγεις τις έντονες λεκτικές συγκρούσεις με τους ανθρώπους που συνεργάζεσαι, εκτός και αν είσαι έτοιμος/η να οδηγήσεις τα πράγματα στα άκρα, όπου και θα φανεί ποιος/α κάνει λάθος και θα χρειαστεί να κάνει αρκετά βήματα προς τα πίσω. 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 194 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...