παρακαλώ περιμένετε...
15.07.2019 έως 21.07.2019
ΤΟΞΟΤΗΣ
(22/11 - 21/12)
Η νέα εβδομάδα μοιάζει να ταρακουνά τον τομέα των οικονομικών σου, μέσα από τη συνειδητοποίηση πως τα πράγματα δεν είναι όντως όπως φαίνονταν τον τελευταίο καιρό. Θα χρειαστεί να έρθεις σε επαφή με μία πραγματικότητα που έχει να κάνει με τις υπερβολικές χρηματικές απαιτήσεις που έχει πλέον η καθημερινότητα σου, να αντιληφθείς πως τα σχέδια που είχες κατά νου σχετικά με το καλοκαίρι θα πρέπει να αλλάξουν.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Κάτι τέτοιο μπορεί να σημαίνει πως παραδέχεσαι μπροστά σε οικεία πρόσωπα πως έχεις υπερεκτιμήσει κάποιες καταστάσεις, πως δεν μπορείς να διατηρείς τον έλεγχο των καταστάσεων και χρειάζεται να παρέχεις αρμοδιότητες στα συγκεκριμένα πρόσωπα ώστε να κυλά καλύτερα η ζωή σου. Αν πάλι βρίσκεσαι σε ένα κομβικό σημείο στον επαγγελματικό τομέα, αν πιέζεσαι ώστε να αποδεχτείς προτάσεις που δεν είσαι έτοιμος/η να συμβιβαστείς μαζί τους, τότε προσπάθησε να σκεφτείς δύο φορές πριν δώσεις την απάντηση σου, γιατί τίποτα δεν είναι ακόμα οριστικό.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 257 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...