παρακαλώ περιμένετε...
16.09.2019 έως 22.09.2019
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 - 21/11)

Η νέα εβδομάδα σου προσφέρει την ευκαιρία να δεις πιο καθαρά κάποια πράγματα που αφορούν την καθημερινότητα σου και μπορεί να εγκυμονούν κινδύνους, τους οποίους όμως μπορεί να μην έχεις υπόψη σου. Καλείσαι λοιπόν να δώσεις απαντήσεις που μπορεί να πληγώσουν εσένα ή τα άτομα που είναι γύρω σου, να εκφράσεις τη γνώμη σου ακόμα και αν αυτή μοιάζει να γίνεται κάπως πιο αιχμηρή σε σχέση με το παρελθόν.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Ίσως να αποφασίζεις να διαχωρίσεις τη θέση σου, να πάρεις αποστάσεις από άτομα που συναναστρέφεστε αλλά δεν μπορείς να επιμείνεις να διατηρείς ένα χαμηλό προφίλ, αφού αναζητάς τον τρόπο ώστε να καθαρίσεις την καθημερινότητα σου. Τέλος, η νέα εβδομάδα μοιάζει να εκκινεί μία διαδικασία εξέλιξης στις διαπροσωπικές σου σχέσεις με συγγενικά πρόσωπα, θέλοντας να σου τονίσει την ανάγκη να είσαι σαφής. Προσπάθησε να μιλήσεις χωρίς να συμπεριλαμβάνεις μέσα στο λόγο τις συναισθηματικές σου διαθέσεις, γιατί διαφορετικά ο λόγος σου θα παραμένει ασαφής και χωρίς να οδηγεί σε ουσιαστικές δράσεις και πράξεις.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ματθαίος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...