παρακαλώ περιμένετε...
25.01.2021 έως 31.01.2021
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 - 21/11)
Η νέα εβδομάδα μοιάζει να είναι ιδιαίτερα πιεστική, καθώς καλείσαι να αντιπαρατεθείς σε μία σειρά από δύσκολες ισορροπίες στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Μπορεί να έχεις αποφασίσει να απομακρυνθείς από ένα περιβάλλον που έχει πάψει να αποτελεί τη βάση σου, μέσα στο οποίο δεν μπορείς να συνεχίσεις να κινείσαι χωρίς να δημιουργούνται τριβές με τα υπόλοιπα μέλη. Ίσως πάλι να συνειδητοποιείς πως έχει λήξει η σχέση σου και να χρειάζεται να βρεις ένα νέο σπίτι, κάτι που σε βάζει στη διαδικασία να αναρωτηθείς μήπως είναι καιρός να ανατρέψεις γενικότερα τη ζωή σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

 Σαφώς και μία τέτοια σκέψη θα μπορούσε να αποτελέσει ένα μεγάλο για εσένα φόβο, αφού συνειδητοποιείς πως δεν έχεις σταθερές βάσεις στη ζωή σου, αλλά την ίδια στιγμή έχεις την ευκαιρία να αναγεννηθείς από τις στάχτες σου. Φρόντισε όμως να συνειδητοποιήσεις πως δεν μπορείς να πετάξεις από τη ζωή σου τους πάντες και τα πάντα, αλλά πως υπάρχουν άτομα με τα οποία θα χρειαστεί να ρίξεις γέφυρες επικοινωνίας και σύνδεσης, καθώς αποτελούν πυλώνες του παρελθόντος σου, που θα σε συνδέσουν με το μέλλον που θέλεις να διαμορφώσεις.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 194 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...