παρακαλώ περιμένετε...
19.08.2019 έως 25.08.2019
ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να αρχίζει να αποφορτίζει την ατμόσφαιρα της τελευταίας περιόδου και να σε βοηθά να αποδράσεις από εντάσεις και συγκρούσεις που έχεις συνηθίσει να διαχειρίζεσαι.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Με την είσοδο και της Αφροδίτης στην Παρθένο, έχεις την ευκαιρία να βρεις σημεία συνεννόησης με το έτερο ήμισυ, κυρίως μέσα από την ανάγκη διαμόρφωσης μίας πραγματικότητας που είναι συμβατή με τις ανάγκες σας. Η επαναφορά στην καθημερινότητα είναι ένα στοιχείο που σε βοηθά να ανακαλύψεις κώδικες επικοινωνίας, που θα αποτελέσει τη βάση πάνω στην οποία μπορείς να χτίσεις το οικοδόμημα και το αφήγημα της σχέσης σου. Στον επαγγελματικό τομέα, φρόντισε να αφήσεις πίσω σου τις άγονες συγκρούσεις που είχαν ως στόχο την επίδειξη προσωπικής δύναμης και προσπάθησε να γεφυρώσεις τις διαφορές σου με κοντινά πρόσωπα, ώστε να βρεθούν κοινά σημεία σύμπλευσης. Αν πάλι θεωρείς πως ο κύκλος έχει κλείσει και δεν μπορεί να ανοίξει και πάλι, τότε μπορείς να θέσεις νέους προσωπικούς στόχους, χωρίς να χρειάζεται να κλείσεις την πόρτα με θυμό και ένταση πίσω σου.

 

 

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 238 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...