παρακαλώ περιμένετε...
25.01.2021 έως 31.01.2021
ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)
Η νέα εβδομάδα φαίνεται να προκαλεί μία μορφή ηλεκτροπληξίας στη ζωή σου, αφού καλείσαι να αντιμετωπίσεις τις πρώτες και ουσιαστικές αντιδράσεις που προκύπτουν μετά τις αποφάσεις που έχεις λάβει τον τελευταίο μήνα και τις οποίες έχεις θέσει σε εφαρμογή. Είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις μία μορφή κρίσης στον επαγγελματικό τομέα, να χρειαστεί να έρθεις σε αντιπαράθεση με ένα άλλο άτομο που θέλει να επιβάλει τους δικούς του κανόνες στο χώρο που κινείστε.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Μπορεί να υπάρχουν αντιδράσεις γιατί θεωρείσαι εξαιρετικά αυταρχικός/η και αλαζονικός/η, να προκύψουν συγκρούσεις με συναδέλφους και συνεργάτες και να σπάσουν κάποιες υπάρχουσες συμφωνίες. Ίσως πάλι να ζορίζεσαι να παραμείνεις μέσα στο οικογενειακό πλαίσιο στο οποίο κινείσαι, να συνειδητοποιείς πως έχεις μία σχέση που δεν είναι αυτή που είχες ονειρευτεί ή που είχες σχεδιάσει να υπάρχει στη ζωή σου. Το γεγονός της εβδομάδας είναι πως δυσκολεύεσαι να γίνεις κατανοητός/η από όλους/ες, οπότε αυτό σημαίνει πως είναι καιρός να χάσεις κάτι που θεωρείται δεδομένο.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 194 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...