παρακαλώ περιμένετε...
15.07.2019 έως 21.07.2019
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(23/8 - 22/9)
Η νέα εβδομάδα μοιάζει να δοκιμάζει τις αντοχές σου απέναντι στην πίεση που θα βιώσεις και είναι αρκετά πιθανό να προέρχεται από ανθρώπους στους οποίους έχεις δώσει το ελευθέρας ώστε να έχουν άποψη για τη ζωή σου. Ίσως να αισθανθείς πως χρειάζεται να γίνουν κάποια βήματα προς τα πίσω, να κλείσεις κάποιες ανοικτές πόρτες που σου δημιουργούν περισσότερα προβλήματα από όσα φανταζόσουν, κάτι που σε κάνει περισσότερο εσωστρεφή.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Ίσως να θεωρήσεις πως βρίσκεσαι στα πρόθυρα μίας ασθένειας η οποία ξεκινά από μέσα σου και θα μπορούσε να επεκταθεί σε μεγαλύτερο κομμάτι του εαυτού σου, αν δεν προλάβεις να κάνεις κινήσεις που θεραπεύουν κάποιες εξ αυτών. Ίσως πάλι να πέφτει αρκετό βάρος στους ώμους σου που έχει να κάνει με εργασιακά ζητήματα τα οποία καλείσαι να διαχειριστείς, έχοντας κατά νου πως θα μπορούσαν να αποτελέσουν αφορμές ώστε να προκύψουν προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Φρόντισε λοιπόν να διώξεις όποιες σκιές είναι πιθανό να υπάρχουν στη ζωή σου τη νέα εβδομάδα ώστε να μη δημιουργήσεις προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 257 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...