παρακαλώ περιμένετε...
25.01.2021 έως 31.01.2021
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(23/8 - 22/9)
Η νέα εβδομάδα μπορεί να φέρει αρκετές εξελίξεις στον τομέα της καθημερινότητας και να σε αναγκάσει να αλλάξεις ταχύτητα. Ίσως να χρειαστεί να ασχοληθείς με αρκετά θέματα στο ίδιο χρονικό διάστημα, κάτι που θα μπορούσε να σε αγχώσει από τη μία πλευρά, αλλά από την άλλη πλευρά θα σου προσφέρει την ευκαιρία να αποδείξεις πως είσαι εξαιρετικά οργανωτικός/η και αποτελεσματικός/η όταν το αποφασίσεις. Καλό θα ήταν να θέσεις κάποιες προτεραιότητες, να ιεραρχήσεις τις απαιτήσεις που θέτουν οι άλλοι από εσένα και να φροντίσεις να εξηγήσεις τον τρόπο που θα κινηθείς, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν θέματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. 

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Παράλληλα, φρόντισε να ασχοληθείς και με την προσωπική σου ζωή, γιατί μπορεί να τη θέσεις σε δεύτερη μοίρα με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προστριβές με το έτερο ήμισυ. Αν πάλι συνειδητοποιείς πως δεν μπορείς να βλέπεις την ερωτική σου ζωή ως μία κατάσταση χωρίς κανόνες και όρια, τότε φρόντισε να το εξηγήσεις στο έτερο ήμισυ ώστε να βαδίσετε στον ίδιο δρόμο και να πάψουν να υφίστανται διαφωνίες και παρεξηγήσεις που στηρίζονται στην έλλειψη ουσιαστικής επικοινωνίας ανάμεσα σας.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 194 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...