παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 30.03.2020 έως 05.04.2020
ΚΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)
Η νέα εβδομάδα θα σου προσφέρει την ευκαιρία να αξιολογήσεις εκ νέου κάποια άτομα του φιλικού ή ευρύτερου κοινωνικού σου κύκλου και να έρθεις πιο κοντά τους, αντιλαμβανόμενος/η πως σου κάνει κακό να λαμβάνεις αποστάσεις από αυτά. Έχοντας κάνει μία εκκαθάριση στον κύκλο σου, είναι καιρός να πάψεις να λειτουργείς ατομικά και εγωιστικά και να κινηθείς προς την κατεύθυνση των ανθρώπων που αποτελούν πυλώνες της δικής σου σταθερότητας και ασφάλειας.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Αν χρειάζεται να ζητήσεις κάποιες συγγνώμες, τότε μη διστάσεις να το κάνεις πράξη, ακόμα και αν θεωρείς πως κάνοντας κάτι τέτοιο, υποβιβάζεις τον εαυτό σου. Αν πάλι θεωρείς πως δεν μπορείς να συνεχίσεις να διατηρείς ένα ρόλο που σε έχει κουράσει, τότε μπορείς να κάνεις μερικά βήματα προς τα πίσω και να προσφέρεις την ευκαιρία σε άλλους να ηγηθούν μίας προσπάθειας, στην οποία θα είσαι ένα από τα υπόλοιπα μέλη. Γενικότερα, φρόντισε να αναγνωρίσεις τη δυναμική και την ισχύ κάποιων ανθρώπων, χωρίς να χρειάζεται να κοντράρεσαι μαζί τους, αφού μπορείς να μάθεις πολλά από εκείνους.

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!
 

Ερωτική πρόβλεψη: 25.03.2020 έως 31.03.2020
ΚΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)
Μία δύσκολη αλλά πανίσχυρη και ιδιαίτερα χρήσιμη Νέα Σελήνη στις 24/3 ανέτειλε στο ζώδιό σου, Κριάρι μου – και ναι, υπάρχει φως στο τούνελ όλου αυτού που ζούμε. Σε σύνοδο με τον θεραπευτή Χείρωνα η Νέα Σελήνη, εστιάζει στο ίδιο το τραύμα και στη θεραπεία του κι αναπτερώνει της ελπίδες όχι μόνο τις δικές σου, αλλά ολόκληρης της ανθρωπότητας.  Προσωπικές ...
 • Κριέ, αν η παρόρμηση σου είναι να την λες σʼ όποιον/α πνίγει το μυαλό σου με βλακείες, μην την πνίξεις! Έφοδος λέμε!
 • Μάρτιος
  Η αλήθεια είναι πως οι τελευταίοι μήνες υπήρξαν αρκετά αντιφατικοί και κουραστικοί, Κριέ. Ωστόσο, ο Μάρτιος έχει όλες τις προδιαγραφές να είναι για σένα ένας μήνας – ορόσημο που θα τον θυμάσαι για πάρα πολλά χρόνια, αν και, λόγω ανάδρομου Ερμή, ενδέχεται να μην συνειδητοποιήσεις άμεσα τις τεράστιες αλλαγές που δρομολογεί. Το μόνο «μελανό» σημείο είναι ίσως η αστάθεια στα οικονομικά σου αλλά, εάν δεν βάλεις εσύ ο ίδιος το χεράκι σου να τινάξεις την μπάνκα στον αέρα, κι εκεί όλα καλά θα πάνε. Ο Ουρανός από τον Ταύρο φέρνει απρόσμενα έσοδα αλλά και ξαφνικά έσοδα ενώ μια ιδιαίτερη «πληροφορία» ίσως σου υποδείξει τον τρόπο να αυξήσεις το εισόδημά σου σε μια πιο σταθερή βάση – οπότε έχε τα μάτια και τα αυτιά σου ανοιχτά. Από τα μέσα του μήνα και μετά, ο Ερμής, σε ορθή πλέον πορεία, ευνοεί ιδιαίτερα τις μυστικές συζητήσεις, τις πληροφορίες αλλά και τις συμφωνίες που δεν διατυμπανίζονται και κρατούνται σε ένα ήπιο κλίμα. Εντελώς αντίθετα, τις πρώτες 10 ημέρες του Μαρτίου πρέπει να αποφύγεις επιμελώς οποιοδήποτε παρασκήνιο, ιδίως σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο: οι τελευταίες ημέρες του ανάδρομου Ερμή μπορούν να αποβούν καταστροφικές.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

   

  Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταύρο και θα δεις ότι και τα οικονομικά σου θα ενισχυθούν κατά πολύ, αλλά και θα βρεθούν άτομα με κύρος και δύναμη στα χέρια τους να σε προωθήσουν και να σε ενισχύσουν. Δεν αποκλείονται και οι έλξεις, οι έρωτες, τα ειδύλλια με τέτοιου είδους άτομα αλλά εάν είναι μέσα στον ίδιο επαγγελματικό χώρο με εσένα χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Ορόσημο αποτελεί το μέσον του μήνα διότι ο κυβερνήτης σου, ο Άρης, που βρίσκεται στο Μεσουράνημά σου, στο επιφανέστερο σημείο του ωροσκοπίου σου, ενεργοποιεί Δία, Κρόνο και Πλούτωνα. Εκλύεται απίστευτη ενέργεια και ισχύς και οι δυνατότητες που ανοίγονται μπροστά σου είναι εκπληκτικές – αρκεί βέβαια να μπορέσεις να βάλεις σε τάξη την πληθώρα των γεγονότων, των εξελίξεων αλλά και των προκλήσεων που θα προκύψουν. Η ψυχραιμία και η μελετημένη δράση μπορεί τώρα να σε οδηγήσει πάρα πολύ ψηλά!
  Η Πανσέληνος του μήνα θέλει λιγάκι προσοχή γιατί μπορεί να σε ταλαιπωρήσει μία ίωση, μια υπερκόπωση ή μια γενικότερη κατάπτωση ανοιξιάτικη. Λίγες βιταμίνες και κάμποση παραπάνω ξεκούραση μπορούν να κάνουν θαύματα. Η Νέα Σελήνη μπορεί να σε ωθήσει σε ριζικές αλλαγές είτε στην εμφάνιση είτε στη συμπεριφορά σου, αλλά κυρίως στην αντίληψη και στη στάση σου προς ένα άτομο ή ένα ζήτημα.

   

  Μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει…
  (ένα ημερολόγιο στην αστρολογική καθημερινότητα) 

   

  ▸3 Μαρτίου 2020
  Αφροδίτη 28° 26’ Κριού τετράγωνο με Κρόνο 28° 26’ Αιγόκερω

  ▸4 Μαρτίου 2020
  Ερμής 29° 44’ Υδροχόου (ανάδρομος) εξάγωνο με Αφροδίτη 29° 44’ Κριού

  ▸8 Μαρτίου 2020
  Ήλιος σύνοδο με Ποσειδώνα 18° 24’ Ιχθύων
  Αφροδίτη σύνοδο με Ουρανό 4° 01’ Ταύρου

  ▸11 Μαρτίου 2020
  Ήλιος 21° 24’ Ιχθύων εξάγωνο με Δία 21° 24’ Αιγόκερω

  ▸14 Μαρτίου 2020
  Άρης 18° 37’ Αιγόκερω εξάγωνο με Ποσειδώνα 18° 37’ Ιχθύων
  Ήλιος 24° 34’ Ιχθύων εξάγωνο με Πλούτωνα 24° 34’ Αιγόκερω

  ▸19 Μαρτίου 2020
  Ήλιος 29° 50’ Ιχθύων εξάγωνο με Κρόνο 29° 50’ Αιγόκερω

  ▸20 Μαρτίου 2020
  Άρης σύνοδο με Δία 22° 49’ Αιγόκερω

  ▸22 Μαρτίου 2020
  Ερμής 4° 40’ Ιχθύων εξάγωνο με Ουρανό 4° 40’ Ταύρου
  Αφροδίτη 18° 57’ Ταύρου εξάγωνο με Ποσειδώνα 18° 57’ Ιχθύων

  ▸23 Μαρτίου 2020
  Άρης σύνοδο με Πλούτωνα 24° 43’ Αιγόκερω

  ▸28 Μαρτίου 2020
  Αφροδίτη 23° 54’ Ταύρου τρίγωνο με Δία 23° 54’ Αιγόκερω
  Αφροδίτη 24° 48’ Ταύρου τρίγωνο με Πλούτωνα 24° 48’ Αιγόκερω

  ▸31 Μαρτίου 2020
  Άρης σύνοδο με Κρόνο 0° 40’ Υδροχόου

  ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ
  09/03/2020, ώρα Ελλάδος 18:47, στις  19° 37’ της Παρθένου (Υπερπανσέληνος)
  ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ
  24/03/2020, ώρα Ελλάδος  11:27, στις 04° 12’ Κριού

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

   

   

 • 2020

  Σε ποια ηλικία αρχίζει άραγε η πραγματική ζωή;

  Το 2020 είναι μία χρονιά μετάβασης ανάμεσα σε ένα παρελθόν που αφήνεις πίσω σου και ένα μέλλον που καλείσαι να διαμορφώσεις μέσα από την οπτική που μπορείς να αποκτήσεις αν αποφασίσεις να συναναστραφείς ανθρώπους που βλέπουν τον κόσμο μέσα από εντελώς νέα προοπτική. Από τη μία πλευρά, έχεις την υποχρέωση να ολοκληρώσεις το κλείσιμο του κύκλου που έχει ξεκινήσει από τo 2019, να τραβήξεις την πόρτα πίσω σου καθώς βγαίνεις από ένα οίκημα στο οποίο έχεις περάσει αρκετά χρόνια. Δε χωρούν συναισθηματισμοί, αφού είναι πλέον αναγκαίο να μπορέσεις να εφαρμόσεις τα μαθήματα που έλαβες στο χτίσιμο μίας νέας πραγματικότητας. Μπορεί να δημιουργείς την οικογένεια σου, παίρνοντας αποστάσεις από το μοτίβο διαβίωσης στο οποίο εκπαιδεύτηκες όταν ήσουν νεότερος/η. Μπορεί να χτίζεις την καριέρα σου βασιζόμενος/η στον εαυτό σου και μακριά από ένα μοντέλο εργασίας μέσα σε μία εταιρία, όπως έκανες τόσα χρόνια. Μπορεί πάλι να διαλύεις μία σχέση ή μία συνεργασία αφού θεωρείς πως καταπιέζεσαι και χάνεις την ευκαιρία να εκφράσεις τον εαυτό σου. Μετά το καλοκαίρι όμως, είναι πιθανό να είσαι έτοιμος/η να αναιρέσεις όλα τα παραπάνω για να επιστρέψεις σε ένα παρελθόν που έχει αφήσει ένα όμορφο ίχνος στην καρδιά ή το μυαλό σου, έχοντας όμως ξεχάσει όλες τις μάχες έδωσες μαζί του.
  Αυτό που έχει σημασία, ειδικά από το δεύτερο εξάμηνο του έτους και μετά, είναι να μπορέσεις να μιλήσεις την ίδια γλώσσα με τους ανθρώπους που επιλέγεις να αποτελούν το περιβάλλον μέσα στο οποίο κινείσαι. Αν χρειάζεται να κάνεις κάποια ταχύρρυθμα μαθήματα ώστε να επικοινωνήσετε στην ίδια βάση, τότε τόλμησε το χωρίς να ντρέπεσαι. Αν όμως απλά επιλέγεις να συναναστραφείς νέους ανθρώπους για να μπορέσεις να απαρνηθείς την ταυτότητα σου που λέει πως μεγαλώνεις, τότε να θυμάσαι πως σύντομα θα φανεί η διαφορά σου από τα άτομα που αποφασίζεις να έχεις γύρω σου. Και είναι κρίμα να θέλεις να ζήσεις μία ζωή μακριά από τις νόρμες του σώματος και του μυαλού σου, αφού θέλεις να εναντιωθείς στο χρόνο, κάτι που είναι αδύνατο και θα το καταλάβεις μέσα από τη μάχη με τον εαυτό σου το χρονικό διάστημα από τον Σεπτέμβριο μέχρι και τον Νοέμβριο του 2020.

  Κεφάλαιο Δίας
  Η παρουσία και παραμονή του Δία στον Αιγόκερω για σχεδόν ολόκληρο το 2020, και πιο συγκεκριμένα μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου οπότε και περνά στον Υδροχόο, δηλώνει πως βρίσκεσαι σε μία χρονιά που επιδιώκεις να αποκομίσεις ορατό όφελος στον τομέα της καριέρας, ώστε να αλλάξει η δημόσια εικόνα σου. Ο Δίας στον Αιγόκερω θα σου προσφέρει την ευκαιρία της επαγγελματικής εξέλιξης, μέσα από μία προαγωγή που σε βάζει στο τιμόνι των εξελίξεων, έχοντας όμως την ευθύνη να οδηγήσεις μία ομάδα προς την επιτυχία. Ίσως πάλι να σε οδηγήσει σε μία επαγγελματική μετακίνηση σε ένα μέρος που βρίσκεται σε απόσταση σε σχέση με την υπάρχουσα δουλειά σου, θέλοντας να δοκιμάσει την ικανότητα σου να εγκλιματίζεσαι σε μέρη που απέχουν από τον τρόπο σκέψης και έκφρασης σου. Ίσως πάλι να τολμάς να κάνεις ένα επαγγελματικό βήμα που σχεδιάζεις πολλά χρόνια και αφορά μία δική σου δουλειά, έχοντας όμως την υποχρέωση να οργανώσεις πολλά πράγματα μόνος/η, βασιζόμενος/η σε ένα συγκεκριμένο πλάνο και σχέδιο δράσης.
  Η  παρουσία όμως του Δία στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει και εξελίξεις στον προσωπικό τομέα, αφού είναι αρκετά πιθανό να αλλάζει το στάτους σου, μέσα από μία μονιμοποίηση της σχέσης σου ή μία διάλυση ενός γάμου με τρόπο όμως που μοιάζει με λυτρωτική κίνηση. Καλείσαι να υποστηρίξεις το νέο στάτους σου, να αποδείξεις πως μπορείς να οδηγήσεις με ασφάλεια τα μέλη της οικογένειας που έχεις διαμορφώσει προς μία διαβίωση που δεν εμπεριέχει απειλές. Να θυμάσαι πως έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις δρόμο εφόσον βρισκόσουν σε ένα μονοπάτι που σε πίεζε τόσο πνευματικά όσο και συναισθηματικά, αρκεί να έχεις πλέον μάθει πως δεν μπορείς να είσαι απόλυτος/η και χρειάζεται να έχεις και τον/ην κατάλληλο/η συνοδηγό στη ζωή.

  Κεφάλαιο Κρόνος
  Η παρουσία του Κρόνου στο τρίτο δεκαήμερο του Αιγόκερου τα χρονικά διαστήματα 1/1-22/3 και 1/7-17/12 σηματοδοτεί την προσπάθεια των εκπροσώπων του τρίτου κυρίως δεκαημέρου να αποδείξουν την αξία τους και να χτίσουν ένα οικοδόμημα που έχει πολύ γερά θεμέλια. Θα χρειαστεί να αντιπαρατεθείς με άτομα που διαθέτουν εξουσία στα χέρια τους και μοιάζουν να θέλουν να σου επιβάλουν έναν τρόπο σκέψης, έκφρασης και δράσης που δεν ταιριάζει με τα δικά σου θέλω και μπορώ. Θα μπορούσες λοιπόν να συγκρουστείς μαζί τους και να οδηγηθείς σε μία οριστική ρήξη, που διαλύει μία σχέση ή συνεργασία, ή να κάνεις υπομονή και να προσπαθήσεις να διδαχθείς από αυτή την εμπειρία. Σαφώς και η πρώτη προοπτική μοιάζει πιο εύκολη, αφού ανήκεις σε εκείνα τα άτομα που προτιμούν να έρχονται σε ρήξη παρά να υπομένουν την πίεση. Το τίμημα όμως μίας τέτοιας επιλογής δεν είναι και τόσο απλό, αφού καλείσαι να πληρώσεις ένα σημαντικό μερίδιο ευθύνης για αυτό που θα συμβεί, κάτι που θα μπορούσε να έχει επιρροή όχι μόνο σε εσένα, αλλά και σε άτομα που βρίσκονται στο άμεσο περιβάλλον σου. Αν όμως επιλέξεις να παραμείνεις και να εργαστείς σκληρά ώστε να μαλακώσεις τις σκληρές γωνίες σε μία σχέση ή συνεργασία που παλεύει να σταθεί όρθια, τότε ανεξαρτήτως τελικού αποτελέσματος, θα έχεις κερδίσει ένα μεγάλο ποσοστό προσωπικής αυτοεκτίμησης. Θα καταφέρεις να ωριμάσεις μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και να αντιληφθείς πως ο όρος ηγεσία δεν καλύπτει μόνο το να είσαι η κεφαλή μίας προσπάθειας, αλλά εμπεριέχει και την έννοια της ανάληψης ευθυνών που αρνούνται άλλοι. Ο Κρόνος στον Αιγόκερω είναι εξαιρετικά δίκαιος, αρκεί να αποδείξεις πως αντιλαμβάνεσαι τα όρια σου, σέβεσαι τους γύρω σου και επενδύεις στα θεμέλια των νέων οικοδομημάτων παρά στην εικόνα τους.
  Η παρουσία του Κρόνου στον Υδροχόο το διάστημα 22/3-1/7 αποτελεί την πρώτη πρόβα σχετικά με την εκκαθάριση του φιλικού σου κύκλου, αφού έχεις πλέον αντιληφθεί πως έχεις αλλάξει με αποτέλεσμα να μη βρίσκεις πολλά κοινά με άτομα που συνήθισες να έχεις γύρω σου. Σε αυτή την περίοδο εκκαθάρισης όμως θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις και κάποιες γνωριμίες που μπορούν να κρατήσουν στη διάρκεια του χρόνου, αρκεί να είσαι ειλικρινής με τα άτομα που συναντάς. Αντιλαμβάνεσαι πως ο χρόνος είναι πλέον πολύτιμος, με αποτέλεσμα να μην έχεις καθόλου διάθεση να τον σπαταλήσεις σε γνωριμίες και δραστηριότητες που δεν έχουν καμία προοπτική σε βάθος χρόνου. Ίσως να γίνεσαι απόλυτος/η στις απόψεις σου, αλλά έχοντας πλέον πάρει προσωπικά μαθήματα, δεν μπορείς να παραμείνεις το ίδιο άτομο που γνώριζαν μέχρι πρόσφατα τα πρόσωπα του κοινωνικού σου κύκλου.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

   

  Κεφάλαιο εκλείψεις
  Η πρώτη έκλειψη της χρονιάς λαμβάνει χώρα στις 10 Ιανουαρίου και πρόκειται για Σεληνιακή έκλειψη στην 20η μοίρα του Καρκίνου σε αντίθεση με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, επηρεάζοντας άμεσα του εκπροσώπους του τέλους του δευτέρου και των αρχών του τρίτου δεκαημέρου. Η συγκεκριμένη έκλειψη μπορεί να κλείνει ένα κεφάλαιο σχέσης ή συνεργασίας και να ρίχνει την αυλαία με τρόπο που μοιάζει απόλυτος. Καλείσαι να αντιληφθείς πως χρειάζεται να προχωρήσεις σε έναν αποχαιρετισμό που μπορεί να σε τρομάζει, αλλά την ίδια στιγμή θα μπορούσε να αποτελέσει και λύτρωση. Ο ρόλος σου μέσα στο οικογενειακό ή επαγγελματικό περιβάλλον θα αλλάξει και θα χρειαστεί να είσαι έτοιμος/η να ανταπεξέλθεις σε νέα δεδομένα, που δείχνουν μετάβαση από μία εποχή στην επόμενη. Η επόμενη Σεληνιακή έκλειψη στις 5 Ιουνίου στη 15η μοίρα του Τοξότη, σε αντίθεση με την ανάδρομη Αφροδίτη από τους Διδύμους και τετράγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, σε αναγκάζει να αναζητήσεις ένα διαφορετικό τρόπο έκφρασης και σκέψης απέναντι σε μία περίσταση που δεν μπορείς να την οδηγήσεις εκεί που επιθυμείς. Να θυμάσαι πως μπορεί να αναβάλεις ένα ταξίδι, να επαναπροσδιορίσεις ένα επαγγελματικό πλάνο ή να αμφιβάλεις για μία σχέση, αφού τα πράγματα δεν είναι απαραίτητο να ταιριάζουν με αυτό που σου παρουσιάζουν. Καλό θα ήταν να αποφύγεις να ενθουσιαστείς με μία νέα προοπτική ερωτικού ή επαγγελματικού περιεχομένου και να επιμείνεις να αμφιβάλεις.
  Η επόμενη Ηλιακή έκλειψη της 21ης Ιουνίου στη μηδενική μοίρα του Καρκίνου και σε quincunx με τον Κρόνο από τον Υδροχόο δηλώνει πως είναι ώρα να ξεκολλήσεις από ένα έδαφος που δεν είναι φιλικό προς εσένα και πάνω στο οποίο δεν μπορείς να χτίσεις το ασφαλές σου καταφύγιο. Μπορεί να φοβάσαι να ανοίξεις τα φτερά σου στη νέα πραγματικότητα, αφού νιώθεις ξένος/η μεταξύ αγνώστων, αλλά είναι καιρός να τολμήσεις να γνωρίσεις νέους ανθρώπους. Το δίλημμα του επόμενου επαγγελματικού βήματος είναι παρόν και σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως έχεις πλέον μεγαλώσει και μοιάζεις έτοιμος/η να απογαλακτιστείς από ένα σπίτι ή γραφείο που έχουν φορέσει την επιγραφή της ενοικίασης ή πώλησης στον επόμενο ένοικο τους. Η επόμενη Σεληνιακή έκλειψη στις 5 Ιουλίου στη 13η μοίρα του Αιγόκερου σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή από τον Καρκίνο και σε τετράγωνο με το Χείρωνα από το ζώδιο σου μοιάζει να φέρνει στην επιφάνεια την πληγή του να πάρεις αποφάσεις που αφορούν και άλλα πρόσωπα της ζωής σου. Ίσως να διστάζεις να αφήσεις πίσω σου ένα άτομο ή μία ζωή που κλείνει, να μην είσαι σε θέση να προχωρήσεις σε ανακοινώσεις που γνωρίζεις πως θα πληγώσουν οικεία σου πρόσωπα. Ίσως πάλι να μην ικανοποιείσαι από τις νέες προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου και αφορούν τον τομέα του σπιτιού και της δουλειάς σου, με αποτέλεσμα να βρίσκεις εμπόδια εκεί που άλλοι αναγνωρίζουν ευκαιρίες. Θα χρειαστεί να αναμετρηθείς με τις δικές σου ανασφάλειες και να αφήσεις στο περιθώριο τα εμπόδια που θεωρείς πως τίθενται από τρίτους και αποτελούν λόγους για να γκρινιάζεις.
  Το τελευταίο σετ εκλείψεων του έτους ξεκινά με τη Σεληνιακή έκλειψη στις 30 Νοεμβρίου στην 8η μοίρα των Διδύμων σε quincunx με την Αφροδίτη από το Σκορπιό, που δείχνει την ανάγκη να αποφασίσεις αν τολμάς να κοιτάξεις το μέλλον ή παραμένεις δέσμιος/α στο παρελθόν. Η ευκαιρία μίας επαγγελματικής ανανέωσης δε συμβαδίζει με την ασφάλεια των οικονομικών απολαβών, με αποτέλεσμα να αμφιταλαντεύεσαι πάνω σε ένα δίλημμα. Μία νέα  γνωριμία δε μοιάζει ικανή να σβήσει την υπάρχουσα σχέση σου, αφού η ασφάλεια του σήμερα είναι σημαντικός παράγοντας δειλίας απέναντι στις φρέσκες ευκαιρίες. Η Ηλιακή έκλειψη στις 14 Δεκεμβρίου στην 23η μοίρα του Τοξότη όμως, σε σύνοδο με τον Ερμή και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, θα πρέπει να σου δώσει ώθηση ώστε να εστιάσεις στο νέο τρόπο σκέψης και δράσης που χτίζεις. Ένα ταξίδι αυτή την περίοδο θα σε βοηθήσει να ανανεωθείς και να έρθεις σε επαφή με φρέσκα μυαλά, αλλά την ίδια στιγμή δηλώνεις πως είσαι έτοιμος/η να κλείσεις την πόρτα του σήμερα πίσω σου. Αν πάλι υπογράφεις το συμβόλαιο της νέας σου ζωής, τότε πρόσεξε τα ψιλά γράμματα γιατί υπάρχουν όροι τους οποίους δεν κατανοείς πλήρως και μπορούν να αποτελέσουν παγίδες στο μονοπάτι που αποφασίζεις να ακολουθήσεις.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!


  Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός
  Ο Βόρειος Δεσμός θα παραμείνει στον Καρκίνο (και αντίστοιχα ο Νότιος Δεσμός στον Αιγόκερω) μέχρι τις 5 Μαΐου του 2020, επηρεάζονται κατά κύριο λόγο του εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου του ζωδίου. Με τη συγκεκριμένη θέση του άξονα των Δεσμών της Σελήνης, καλείσαι να προχωρήσεις στις τελικές σου κινήσεις όσον αφορά την ισορροπία σπίτι/δουλειά, οικογένεια/καριέρα, εσωτερικός κόσμος/δημόσια εικόνα. Καλείσαι να βάλεις γερά και ασφαλή θεμέλια στον τομέα της ζωής σου που βρίσκεται κάτω από μεταμόρφωση και να μην τρομάξεις να προχωρήσεις σε κλείσιμο κάποιων κύκλων που έχουν καταντήσει βάρη στους ώμους σου. Ίσως πάλι να συνειδητοποιήσεις πως είναι καιρός να ρίξεις το ενδιαφέρον σου στον τομέα της οικογένειας και να πάρεις κάποιες αποστάσεις από την καριέρα, αφού η πληρότητα που νιώθεις όταν γυρίζεις σπίτι σου, όταν βρίσκεσαι κοντά σε αγαπημένα άτομα, όταν περνάς χρόνο με το πρόσωπο που κάνετε σχέδια για το κοινό σας μέλλον, δε συγκρίνεται με καμία άλλη στιγμή.
  Η είσοδος του άξονα των Δεσμών της Σελήνης στον άξονα Διδύμων/Τοξότη στις 5 Μαΐου (Βόρειος Δεσμός στους Διδύμους και Νότιος Δεσμός στον Τοξότη) μοιάζει να ελαφραίνει την ατμόσφαιρα και να σε βοηθά να πάρεις κάποιες ανάσες που έχεις ανάγκη. Ανοίγει μία νέα περίοδος κατά τη διάρκεια της οποίας έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με θέματα εκπαιδευτικού περιεχομένου με στόχο να έρθεις πιο κοντά στη φιλοσοφία των νέων ανθρώπων και τον τρόπο έκφρασης των ατόμων που σε κάνουν να αισθάνεσαι μικρότερος/η. Μπορεί πάλι να ξεκινά μία περίοδος μετακινήσεων που είναι σε θέση να προσφέρουν νέα ταχύτητα στην επαγγελματική σου ζωή, καθώς θα μπορέσεις να ανοίξεις τον κύκλο των γνωριμιών σου και να πουλήσεις καλύτερα το μυαλό σου. Τέλος, να θυμάσαι πως ίσως να είναι καιρός να συζητήσεις την προοπτική μίας μετακόμισης σε έναν τόπο που σφύζει από ζωή, απομακρυνόμενος/η από το μέρος που καταφέρνει να βαραίνει την καρδιά και το μυαλό σου.

   

  Από τον Γιώργο Σοφιάνη

  (Περισσότερες προβλέψεις του Γιώργου Σοφιάνη μπορείτε να διαβάσετε στο Signing Stars)

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

   

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου


  Πολλοί Κριοί αποτελούν την επιτομή του ρομαντισμού. Εκπέμπουν εξαιρετικό σεξουαλικό χάρισμα. Από τον Ροδόλφο Βαλεντίνο, μέχρι τον Στιβ Μακ Κουίν, την Ισιδόρα Ντάνκαν και τον Γουόρεν Μπίτι το σεξ απίλ είναι κρεμασμένο σαν παράσημο στο πέτο τους. Η Σούζαν Στρασμπεργκ στο βιβλίο της Bittersweet περιγράφει τον Γουόρεν Μπίτι σαν κάποιον με «τρομακτική ανάγκη να ευχαριστήσει τις γυναίκες, όπως βεβαίως και να τις κατακτήσει». Οι γυναίκες Κριοί όπως και οι άντρες αδελφοί τους θέλουν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο στις σχέσεις, είτε είναι ερωτικές, είτε ακόμα και φιλικές. Παρόλο που μια τέτοια στάση μπορεί να είναι απωθητική κάποιες στιγμές, ταυτόχρονα αποτελεί και το απόλυτο ατού των Κριών. Τα πράγματα «δεν συμβαίνουν επειδή έτυχαν». Σαν Κριός πιστεύεις ότι δημιουργείς εσύ η ίδιος την μοίρα σου. Κι αυτό σημαίνει ότι εάν ενδιαφέρεσαι για κάποιο/α αναλαμβάνεις κατευθείαν τη πρωτοβουλία της κατάκτησης. Αν τα πράγματα δεν καταλήξουν στο αποτέλεσμα που θάθελες, το μόνο που δεν μπορεί κανείς να σου καταλογίσει είναι η έλλειψη τόλμης, η ντροπή και η διστακτικότητα. Η λέξη κλειδί στις συναισθηματικές σου σχέσεις είναι Ιδεαλισμός. Όπως όλα τα πύρινα ζώδια αντιμετωπίζεις τον έρωτα σαν ιπποτική αναζήτηση-ανεξαρτήτως φύλου. Πιστεύεις ότι το φλερτ και η προσέγγιση στο αντικείμενο του πόθου σου πρέπει να γίνεται παραδοσιακά και παλιομοδίτικα– με δώρα, με εντυπωσιακές κινήσεις και με σεξ που διαθέτει ορμή και πάθος. Φυσικά και γνωρίζεις ότι μια σχέση χρειάζεται κάτι παρά πάνω από σεξ για να διατηρήσει ζωντανή τη φλόγα της, αλλά ξέρεις επίσης ότι χωρίς πολύ από αυτό δεν μπορεί να επιβιώσει.

  Ένα από τα χαρακτηριστικά σου που οι άλλοι μπορούν να βασιστούν είναι η ευθύτητά σου. Είτε είσαι ερωτευμένος/η με κάποιον, είτε σου αρέσει απλά, θεωρείς ότι οι σχέσεις διαλύονται αν δεν έχουν στη βάση τους ειλικρίνεια. Μπορεί να μην αρέσει στους γύρω σου αυτό που έχεις να πεις, αλλά είναι σίγουρο ότι εκτιμάνε την αμεσότητά σου.

 • Reese Witherspoon

έχουν γενέθλια 205 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...