παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 18.01.2021 έως 24.01.2021
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)

Η νέα εβδομάδα θα σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς με τον ερωτικό τομέα και με τις εξελίξεις που έχουν υπάρξει. Μία νέα γνωριμία θα μπορούσε να βάλει φωτιά στη ζωή σου και να σε βάλει στη διαδικασία να αφήσεις όλα τα υπόλοιπα στην άκρη για χάρη αυτού του προσώπου. Μπορεί να έχεις ενθουσιαστεί και να θέλεις να ζήσεις κάθε στιγμή με το συγκεκριμένο άτομο, να αποφασίζεις να ξεχάσεις όλο το παρελθόν σου και να κοιτάξεις μόνο το παρόν. Ο ενθουσιασμός σου θα είναι φανερός και στους γύρω σου, οι οποίοι θα θελήσουν να σε προειδοποιήσουν εφόσον λειτουργείς με τρόπο που μοιάζει ξένος σε σχέση με την προσωπικότητα σου. 

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Παράλληλα όμως, ο/η άλλος/η δε φαίνεται διατεθειμένος/η να κάνει πίσω, αφού σε προκαλεί ώστε να ζήσετε μαζί το πάθος της στιγμής, κάτι που σημαίνει πως κάθε διαφορετική φωνή που έρχεται από γύρω σου, θα θεωρείται ως λόγος για να οδηγηθείς σε λεκτική σύγκρουση. Φρόντισε να ζήσεις στο έπακρο αυτό που έχει παρουσιαστεί στη ζωή σου, αλλά παράλληλα μην ξεχνάς πως δεν μπορείς να αφήνεις τη λογική σου έξω από το παιχνίδι.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Ερωτική πρόβλεψη: 20.01.2021 έως 26.01.2021
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)
The Love DiariesΑυτό δεν είναι Ιανουάριος, αυτό είναι το κύκνειο άσμα του 2020 και η... άρια καλά κρατεί ως τώρα, μην το συζητείς. Το τετράγωνο που σχηματίζει η εκρηκτική σύνοδος Άρη - Ουρανού με τον Δία κάνει ακόμα και την βαριά κι ασήκωτη πολυετή πολυαστρία στο ζώδιό σου να μοιάζει με λούνα παρκ.  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!Πάρε ...
 • Ναι το καταλαβαίνω να σου φαίνεται αδιανόητο να αντέξεις ακόμη μια εβδομάδα σε τρελούς εργασιακούς ρυθμούς. Όμως μην ξεχνάς πως έχεις μπει σε τροχιά επαγγελματικής εξέλιξης που δεν επιτρέπει ακόμη εφησυχασμούς. Αντέχεις!
 • Ιανουάριος

  Χρόνια πολλά, υπέροχα, λαμπερά και δημιουργικά, Αιγόκερε! Ο Ιανουάριος είναι σαφέστατα ο μήνας σου. Ήδη από τον Δεκέμβριο ο κυβερνήτης σου, ο Κρόνος, έχει εγκαταλείψει το ζώδιό σου κι αυτό από μόνο του είναι λόγος πανηγυρισμών. Ήλιος, Αφροδίτη αλλά και Ερμής (στις αρχές του μήνα) στο ζώδιό σου μιλούν για προσωπική λάμψη, έρωτα και χαρά καθώς και απρόσκοπτη επικοινωνία με το άτομο που σε ενδιαφέρει, τόσο απλώς λεκτικά όσο και σωματικά και συναισθηματικά. Η Αφροδίτη από το ζώδιό σου θα σχηματίσει ένα εξαιρετικά έντονο και ερωτικό τρίγωνο με τον Άρη από τον Ταύρο. Ο Άρης από τη θέση αυτή βάζει φωτιά στην ερωτική σου διάθεση κι από μόνος του – πόσο δε μάλλον σε τρίγωνο με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου! Η Αφροδίτη ακολούθως θα συνεχίσει τα μάγια της ενεργοποιώντας ερωτικά και τον Ουρανό και μπορούμε με σιγουριά να μιλήσουμε για έναν από τους ερωτικότερους μήνες εδώ και πολύ καιρό. 

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

   

  Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα υποδεχθούν έναν κεραυνοβόλο, μαγικό έρωτα ενώ οι δεσμευμένοι θα δουν τη σχέση ή τον γάμο τους να αναζωπυρώνεται εντυπωσιακά, ενώ εξαιρετικά πιθανή είναι η απόκτηση ενός απογόνου (με κάπως ξαφνικό τρόπο, οπότε εάν δεν επιθυμείς κάτι τέτοιο, προσοχή!) Ο μήνας ενεργοποιεί υπέροχα ό, τι έχει σχέση όχι μόνο με τον έρωτα αλλά γενικά με τη διασκέδαση και τη χαρά, τα δημιουργικά σχέδια, τα παιδιά, την επικοινωνία και το φλερτ. Το μόνο αρνητικό είναι ίσως μια κάπως μεγαλύτερη δόση ζήλιας και κτητικότητας, που όμως ούτε αυτή είναι αρκετή για να χαλάσει έναν πολύ όμορφο μήνα. Η Νέα Σελήνη του μήνα εντείνει αυτή ακριβώς τη ζήλια και την κτητικότητα ενώ η Πανσέληνος γεννά έξοδα αλλά και απρόβλεπτες βοήθειες εκεί που δεν το περιμένεις. 

   

  Μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει…
  (ένα ημερολόγιο στην αστρολογική καθημερινότητα) 

   

  ▸1 Ιανουαρίου 2021

  Ερμής 18° 29’ Αιγόκερω εξάγωνο με Ποσειδώνα 18° 29’ Ιχθύων

   

  ▸4 Ιανουαρίου 2021

  Ερμής σύνοδος με Πλούτωνα 19° 24’ Αιγόκερω

   

  ▸8 Ιανουαρίου 2021

  Ήλιος 18° 38’ Αιγόκερω εξάγωνο με Ποσειδώνα 18° 38’ Ιχθύων

  Ερμής 1° 01’ Υδροχόου  τετράγωνο με Άρη 1° 01’ Ταύρου

   

  ▸9 Ιανουαρίου 2021

  Αφροδίτη 1° 16’ Αιγόκερω τρίγωνο με Άρη 1° 16’  Ταύρου

  Ερμής σύνοδο με Κρόνο 2° 41’ Υδροχόου

   

  ▸11 Ιανουαρίου 2021

  Ερμής σύνοδο με Δία 5° 16’ Υδροχόου

   

  ▸12 Ιανουαρίου 2021

  Ερμής 6° 44’ Υδροχόου τετράγωνο με Ουρανό 6° 44’ Ταύρου

  Άρης 3° 05’ Ταύρου τετράγωνο με Κρόνο 3° 05’ Υδροχόου

   

  ▸13 Ιανουαρίου 2021

  Αφροδίτη 6° 44’ Αιγόκερω τρίγωνο με Ουρανό 6° 44’ Ταύρου

   

  ▸14 Ιανουαρίου 2021

  Ήλιος σύνοδο με Πλούτωνα 24° 38’ Αιγόκερω

   

  ▸17 Ιανουαρίου 2021

  Δίας 6° 44’ Υδροχόου τετράγωνο με Ουρανό 6° 44’ Ταύρου

   

  ▸20 Ιανουαρίου 2021

  Άρης σύνοδο με Ουρανό 6° 44’ Ταύρου

   

  ▸23 Ιανουαρίου 2021

  Άρης 8° Ταύρου τετράγωνο με Δία 8° Υδροχόου

  Αφροδίτη 19° 01’ Αιγόκερω εξάγωνο με Ποσειδώνα 19° 01’ Ιχθύων

  Ήλιος σύνοδο με Κρόνο 4° 20 Υδροχόου

   

  ▸26 Ιανουαρίου 2021

  Ήλιος 6° 47’ Υδροχόου τετράγωνο με Ουρανό 6° 47’ Ταύρου

   

  ▸28 Ιανουαρίου 2021

  Αφροδίτη σύνοδο με Πλούτωνα 25° 06’ Αιγόκερω

  Ήλιος σύνοδο με Δία 9°22’ Υδροχόου

   

  ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ

  13/01/2021 στις 07:00 ώρα Ελλάδας και στις  23° 13’ του Αιγόκερω

  ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ

  28/01/2021 στις 21:16 ώρα Ελλάδας και στις  09° 05’ του Λέοντα

   

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 

 • 2021

  Προσαρμογή στα νέα δεδομένα

   

  Το 2021 είναι μία χρονιά που δε φαίνεται να σε πιέζει ή να σε προκαλεί ιδιαίτερα, εκτός και αν ανήκεις στις τελευταίες πέντε ημέρες του ζωδίου/ωροσκόπου οπότε και αντιμετωπίζεις την παρουσία του Πλούτωνα που έχει αποφασίσει να σε μεταμορφώσει δομικά και σε βάθος. Η συγκεκριμένη χρονιά έχει κινητικότητα στον οικονομικό τομέα, αφού θα κληθείς να εξαργυρώσεις τις προσπάθειες προηγουμένων ετών στον επαγγελματικό τομέα και να τολμήσεις να βρεθείς σε ένα περιβάλλον που μπορεί να έχει απόσταση από όσα συνήθισες να βρίσκεσαι. Ίσως πάλι να παλεύεις να χωρέσεις μέσα στο πλαίσιο που σε αναγκάζουν να βρεθείς, να χρειαστεί να συνεργαστείς με ανθρώπους που έχουν διαφορετικό τρόπο σκέψης από τον δικό σου, κάτι που σε δυσκολεύει, αλλά παράλληλα είναι μία πράξη που θα σε βοηθήσει να αισθανθείς μεγαλύτερη οικονομική ασφάλεια.

  Παράλληλα όμως καλείσαι να επιδείξεις ικανότητα ένταξης σε ένα νέο μοντέλο σκέψης, να καταφέρεις να αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα και να πετάξεις από τη ζωή σου ότι είναι περιττό και άχρηστο. Αν αρνείσαι να προχωρήσεις σε τέτοιες πράξεις, τότε μπορεί να αρχίσεις να αντιμετωπίζεις θέματα με την υγεία σου, ώστε να καταλάβεις πως το σώμα σου δεν αντέχει τους ρυθμούς που του επιβάλεις να ζει, με αποτέλεσμα να επαναστατεί. 

   

  Κεφάλαιο Δίας

  Ο Δίας θα παραμείνει στον Υδροχόο και 2ο Ηλιακό σου οίκο το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του έτους, εκτός από την περίοδο από τις 13 Μαΐου μέχρι τις 28 Ιουλίου, αλλά και από τις 29 Δεκεμβρίου οπότε και θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων.

  Η παραμονή του Δία στον Υδροχόο αποτελεί μία καλή ευκαιρία ώστε να βελτιωθούν τα οικονομικά σου. Αυτό που καλείσαι να κάνεις είναι να εμπιστευτείς τη συμμετοχή σου σε μία ομάδα και να λειτουργήσεις μέσα στα συγκεκριμένα πλαίσια, ώστε να νιώσεις την ευχαρίστηση της συμμετοχής και της συνεισφοράς σε ένα μεγάλο σκοπό. Το κέρδος σου δεν είναι μόνο υλικό και χρηματικό, δε θα μείνει μόνο σε αυστηρά προσωπικά πλαίσια, αλλά θα μπορούσε να περιλαμβάνει και τις γνωριμίες που θα κάνεις, το άνοιγμα των πνευματικών σου οριζόντων αλλά και τη συνειδητοποίηση πως συνεισφέρεις σε κάτι μεγαλύτερο από τον τομέα της καθημερινότητας. Ίσως πάλι να έχεις την ευκαιρία να διώξεις από πάνω σου κάποια αντικείμενα που κρατάς αρκετό καιρό και έχουν αρχίσει να σε βαραίνουν, να δημιουργήσεις περισσότερο χώρο στην προσωπική σου ζωή και αυτό να είναι το μεγαλύτερο κέρδος για εσένα.

  Η δοκιμαστική είσοδος του Δία στους Ιχθείς θα σου προσφέρει την ευκαιρία να ταξιδέψεις και να εντάξεις στην καθημερινότητα και κάποιες μετακινήσεις τις οποίες έχεις ανάγκη. Ίσως να αποφασίσεις να αφήσεις για λίγο στην άκρη την καθημερινότητα και να προσθέσεις στη ζωή σου μικρές αλλά τονωτικές εκδρομές, που σε βοηθούν να αλλάζεις τις παραστάσεις σου. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να εντάξεις στη ζωή σου κάποιες εκπαιδευτικές δραστηριότητες, να αποφασίζεις να επενδύσεις σε νέες γνώσεις που θα λάβεις και θα σε βοηθήσουν να απομακρυνθείς από ένα περιβάλλον που αρχίζει να σε στενεύει. Να θυμάσαι βέβαια πως θα χρειαστεί να επιλύσεις ανοικτά θέματα με άτομα του συγγενικού κύκλου και μετά να αποφασίζεις να προχωρήσεις σε μία απόδραση. 

   

  Κεφάλαιο Κρόνος

  Η παραμονή του Κρόνου στον Υδροχόο για όλο το έτος αποτελεί μία ένδειξη πως βρίσκεσαι σε διαδικασία αναθεώρησης των βασικών σου αξιών, ξεκινώντας βέβαια από τον οικονομικό τομέα. Είναι πιθανό να βιώσεις μία οικονομική στενότητα, να αισθανθείς πως δεν έχεις την ευχέρεια των κινήσεων όπως μπορούσες μέχρι σήμερα, αφού καλείσαι να σκεφτείς τις επιθυμίες και τη βούληση και άλλων προσώπων. Ίσως να πρέπει να σχεδιάσεις τα βήματα σου έχοντας κατά νου πως δεν μπορείς να κρατάς το τιμόνι των εξελίξεων στα χέρια σου και αν μη ρωτάς τη γνώμη των υπολοίπων, ίσως να είναι η εποχή να συνειδητοποιήσεις πως συμμετέχεις ως ισότιμο μέλος σε ένα σχήμα που δεν έχει αρχηγική δομή. Ίσως να αντιληφθείς πως καλείσαι να κάνεις κάποιες εκπτώσεις στα έξοδα σου, να μειώσεις κάποια από αυτά, να συμβιβαστείς με λιγότερα από όσα είχες στο μυαλό σου και να συντονιστείς με αυτά που συμβαίνουν στην κοινωνία που βρίσκεσαι.

  Από την άλλη πλευρά, η παρουσία του Κρόνου στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να χτίσεις ένα πιο ασφαλές οικονομικό πλαίσιο, εφόσον έχεις συνειδητοποιήσει πως καλείσαι να επενδύσεις τα μαθήματα που έλαβες την τελευταία τριετία. Θα χρειαστεί να αποδείξεις πως μπορείς να λειτουργήσεις ομαδικά, πως διαθέτεις πλέον τη διαύγεια ώστε να κοιτάζεις το μέλλον και όχι να μένεις προσηλωμένος/η σε ένα παρόν που σβήνει και να πάψεις επιτέλους να μιλάς για το παρελθόν. Θα κληθείς να αποδείξεις κατά πόσο εμπιστεύεσαι το αύριο ως άνθρωπος, κάτι που σημαίνει πως θα χρειαστεί να ιεραρχήσεις κάπως διαφορετικά τις αξίες σου. Αν μπορείς να αισθανθείς ασφάλεια μέσα σε μία επαγγελματική ομάδα, τότε φρόντισε να το αποδείξεις και να τολμήσεις να μιλήσεις για ομαδική προσπάθεια, αντί να συνεχίζεις να βασίζεσαι στον εαυτό σου και σε πρακτικές που βρίσκονται σε ισχύ παλιότερα, αλλά έχουν πλέον περάσει στο περιθώριο. 

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

   

  Κεφάλαιο εκλείψεις

  Το πρώτο σετ εκλείψεων του έτους ξεκινά με τη Σεληνιακή έκλειψη στις 26 Μαΐου στην 5η μοίρα του Τοξότη σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό και σε τετράγωνο με τον Δία από τους Ιχθείς, που σε βάζει στη διαδικασία να αναζητήσεις τι είναι αυτό που καλείσαι να πετάξεις, να αφήσεις στην άκρη ώστε να μπορέσεις να δημιουργήσεις ελεύθερο χώρο στο μυαλό και την καρδιά σου. Θα χρειαστεί να πάψεις να ασχολείσαι με κάποια θέματα εργασιακού περιεχομένου που καταφέρνουν να καταναλώνουν χρόνο και ενέργεια από τη ζωή σου, να αφήσεις στην άκρη περιττές δράσεις που έχουν ως στόχο την εξυπηρέτηση τρίτων. Μπορεί αυτό να ακούγεται κάπως εγωιστικό, αλλά την ίδια στιγμή καλείσαι να συνειδητοποιήσεις πως ξοδεύεσαι σε πολλές κατευθύνσεις χωρίς αυτή η δραστηριότητα να έχει κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα για εσένα. Ίσως πάλι να βλέπεις πως αντιμετωπίζεις πλέον κάποια θέματα υγείας τα οποία για να λύσεις, θα πρέπει να μπορέσεις να αρχίσεις να σκέφτεσαι διαφορετικά, χωρίς όμως να είναι εύκολο να ανακαλύψεις τα βήματα της νέας αυτής φιλοσοφίας. Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 10 Ιουνίου στην 20η μοίρα των Διδύμων σε σύνοδο με τον Ερμή και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς μπορεί να μπερδεύει την καθημερινότητα σου αφού προσθέτει παραμέτρους που είναι δύσκολο να ελέγξεις. Οι πληροφορίες που καλείσαι να συνθέσεις είναι πολλές και σε αποσυντονίζουν, σε κάνουν να μην μπορείς να διαχειριστείς τους πάντες, με αποτέλεσμα να νιώθεις την ανάγκη να επιτεθείς σε πρόσωπα της καθημερινότητας σου. Ίσως πάλι να ξεκινά κάτι νέο στον επαγγελματικό τομέα, που περιλαμβάνει όμως μεγάλη δόση ασάφειας και σε κάνει να αμφιβάλεις κατά πόσο θα καταφέρεις να το βάλεις σε μία σειρά, κατά πόσο είσαι σε θέση να φέρεις εις πέρας κάτι που δεν προχωρά με γνώμονα κανόνες και ξεκάθαρα βήματα. Αν η όλη κατάσταση σε αρρωσταίνει, τότε προσπάθησε να πάρεις αποστάσεις και να αλλάξεις παραστάσεις, ώστε να καθαρίσεις το μυαλό σου από τις σκιές και την ομίχλη που έχει συσσωρευτεί.

  Το δεύτερο σετ εκλείψεων ξεκινά με τη Σεληνιακή έκλειψη στις 19 Νοεμβρίου στην 27η μοίρα του Ταύρου σε τετράγωνο με τον Δία από τον Υδροχόο, θέλοντας να σου τονίσει πως έχεις ανάγκη από τη γέννηση κάτι νέου στη ζωή σου. Μπορεί να υπάρχουν εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή, να προχωρά η σχέση σου και να υπάρχει στο προσκήνιο ακόμα και η δημιουργία οικογένειας. Μπορεί να προκύπτει μία ενδιαφέρουσα γνωριμία, την οποία όμως καλείσαι να δείξεις κατά πόσο εμπιστεύεσαι, αφού μπορεί η όλη διαδικασία απόκτησης οικειότητας μεταξύ σας να εμπεριέχει την έννοια του ρίσκου. Τέλος, θα χρειαστείς καθαρό μυαλό ώστε να αποσαφηνίσεις κατά πόσο μπορείς να εμπιστευτείς μία επαγγελματική πρόταση, αφού θα χρειαστεί να συνεργαστείς με άτομα που δε γνωρίζεις ή να λειτουργήσεις μέσα σε μία ομάδα της οποίας οι κανόνες δεν είναι και τόσο απλοί για εσένα. Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 4 Δεκεμβρίου στη 12η μοίρα του Τοξότη σε σύνοδο με τον Ερμή και σε quincunx με τον Ουρανό από τον Ταύρο θα σε αναγκάσει να παραδεχτείς πως δεν μπορείς να διαχειριστείς όλα όσα έχεις προσθέσει στη ζωή σου και καλείσαι να προχωρήσεις σε πράξεις αποκρυστάλλωσης και διαχωρισμού. Κάποιες εξελίξεις που προκύπτουν στην προσωπική σου ζωή μπορεί να προκαλούν αναταράξεις και να σε αναγκάζουν να παραδεχτείς πως δεν έχεις τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων. Είναι όμως αυτό ένα βήμα να δηλώσεις πως κάποιες φορές πρέπει να εμπιστεύεσαι το χρόνο όπως αυτός αποφασίζει να κινηθεί και όχι το μυαλό σου που προσπαθεί να τον χωρέσει μέσα στα κουτάκια σου.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

   


  Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

  Η παρουσία του Βόρειου Δεσμούς στους Διδύμους, και αντίστοιχα του Νότιου Δεσμού στον Τοξότη για όλο το 2021, μοιάζει με την ευκαιρία σου ώστε να μάθεις να κινείσαι περισσότερο ευέλικτα μέσα σε μία καθημερινότητα που έχει αρκετές παραμέτρους. Θα χρειαστεί να αποκτήσεις καλύτερη πνευματική διαύγεια, να μάθεις να επικοινωνείς με κόσμο που μιλά μία διαφορετική από τη δική σου γλώσσα, να αποδείξεις πως μπορείς να αλλάζεις τον τρόπο σκέψης και απόκρισης σου ανάλογα με το περιβάλλον μέσα στο οποίο βρίσκεσαι. Ίσως να είναι απαραίτητο να γίνεις και πάλι μαθητής σε ένα εργασιακό περιβάλλον που δεν μπορείς να λειτουργείς σαν το άτομο που γνωρίζει τα πάντα. Ασφαλώς και μπορείς να κουβαλάς γνώσεις που είναι χρήσιμες για όφελος της ομάδας, αλλά δεν μπορείς να διαχωρίζεις τον εαυτό σου από τους υπολοίπους, θέλοντας να αναλάβεις ρόλους που είναι βέβαιο πως θα διαταράξουν τις υπάρχουσες ισορροπίες. Αν πάλι αναλαμβάνεις να εργαστείς σε ένα νέο περιβάλλον ή κατέχοντας ένα ρόλο που δε σου έχει ξαναδοθεί, τότε φρόντισε να αποδείξεις πως είσαι δεκτικός/η στην εκπαίδευση και έχεις την ευχέρεια και διάθεση να κάνεις ερωτήσεις, χωρίς να φοβάσαι μήπως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να στραπατσάρει την εικόνα σου απέναντι στους άλλους.

  Ένας άλλος τομέας που θα σε απασχολήσει είναι αυτός της υγείας σου, κυρίως μέσα από την εφαρμογή νέων τεχνικών που αποσκοπούν σε αυτή. Θα κληθείς να εξετάσεις εκ νέου τη διατροφή σου και να εξετάσεις μήπως είναι καιρός να την εκσυγχρονίσεις. Ίσως πάλι να συσχετίσεις τη σωματική σου υγεία με την πνευματική σου οξυδέρκεια, κάτι που θα σε βάλει στη διαδικασία να αναρωτηθείς μήπως είναι καιρός να συμμετάσχεις σε εκπαιδευτικά δρώμενα τα οποία είναι σε θέση να σε κρατήσουν σε γενικότερη φόρμα. Καλό θα ήταν να θυμάσαι πως ένας νεανικός εγκέφαλος είναι σε θέση να φέρει σωματική υγεία, οπότε μη μένεις μόνο στις σωματικές ασκήσεις στα πλαίσια των ασκήσεων που επιλέγεις να ακολουθήσεις. 

   

  Από τον Γιώργο Σοφιάνη

  (Περισσότερες προβλέψεις του Γιώργου Σοφιάνη μπορείτε να διαβάσετε στο Signing Stars)

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

  «Αυτοσυγκράτηση» είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να περιγράψει κάποιος το στιλ σου. Κανείς δεν μπορεί να αντιληφθεί το συναισθηματικό βάθος της δέσμευσης σε ένα σύντροφο, σε ένα μέλος της οικογένειας, ή σε ένα φίλο σου, επειδή δεν τους αφήνεις να το δούν. Αυτό με κανένα τρόπο δεν σημαίνει ότι τα αισθήματά σου δεν είναι δυνατά, ή ότι δεν έχουν συναισθηματισμό- έχουν. Όταν είσαι ερωτευμένος έχεις πάθος που μπορεί να ηλεκτροδοτήσει μια ολόκληρη πόλη, μόνο που πιστεύεις ότι είναι πολύ πιο κομψό και απίστευτα πιο σέξι να κρατάς αυτά σου τα αισθήματα σε χαμηλά βολτ. Ο έρωτας για σένα αποτελεί μία πολύ σημαντική υπόθεση. Όταν επενδύεις σε κάποιον δεν παίζεις παιχνίδια και σε απωθεί αφόρητα η συνειδητοποίηση ότι μερικοί άνθρωποι το κάνουν. Αξιοπρέπεια, σταθερότητα, σοβαρότητα, ευθύνη, βαρύτητα, επιμονή, διάρκεια, δέσμευση είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που σου δίνει ο κυβερνήτης σου Κρόνος. Όμως υπάρχουν και κάποιες άλλες τάσεις που δυσχεραίνουν εξαιρετικά τις σχέσεις σου. Η ανασφάλειά σου σε προδιαθέτει ώστε να περνάς από συνεχή τέστ το/η σύντροφό σου. Αναρωτιέσαι πως είναι δυνατόν να σε αγαπάει κάποιος και για ποιό λόγο. Αυτή η συμπεριφορά φυσικά είναι υποσυνείδητη, σαν επιθυμία αυτοκαταστροφής. Αφού ενδόμυχα πιστεύεις ότι είναι ζήτημα χρόνου η εγκατάλειψή σου- ακόμα και αν κάποιος βρίσκεται δίπλα σου ήδη μια δεκαετία- πολλές φορές παραβλέπεις την συναισθηματική επαφή για να δεσμευτείς με κάποιον που δεν αγαπάς, αλλά που σου προσφέρει οικονομική ασφάλεια. Ακόμα και όταν η αγάπη είναι παρούσα η συνεχής επιβεβαίωση που ζητάς από τον άλλο γίνεται κουραστική. Το προβληματικό στη συμπεριφορά σου είναι ότι τη στιγμή που έχεις ανάγκη περισσότερο από ποτέ την τρυφερότητα, τότε είναι που ο άλλος αντιμετωπίζει τεράστια ψυχρότητα εκ μέρους σου. Ενώ η συναισθηματική επαφή είναι κάτι που επιθυμείς δυνατά ο φόβος της απόρριψης υπερισχύει. Έτσι δεν είναι απίθανο να διαλέγεις συντρόφους που είναι αναξιόπιστοι μόνο και μόνο για να δικαιωθεί ο φόβος της απόρριψης. Χρειάζεται να ξεπεράσεις την πεποίθησή σου ότι όποιος ανοίγεται μαζί σου και σου λέει "σε αγαπάω" το κάνει επειδή θέλει να σε χρησιμοποιήσει. Συνηθισμένος/η ό,τι αποκτάς να το κερδίζεις με κούραση και αίμα είναι ο πόνος και η απώλεια στις σχέσεις που σε οδηγούν αναγκαστικά να επανεξετάσεις τους μηχανισμούς άμυνας που διαθέτεις και τις επιλογές σου.

 • Elvis Presley

έχουν γενέθλια 216 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πολυξένη, Ξένια

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...