παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 29.06.2020 έως 05.07.2020
ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)
Η νέα εβδομάδα φαίνεται να προσθέτει βάρη και ευθύνες στην καθημερινότητα σου, να σε κάνει να πρέπει να αντιμετωπίσεις πολλά θέματα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η εργασιακή καθημερινότητα θα επανέλθει και θα σε αναγκάσει να συνειδητοποιήσεις πως υπάρχουν εκκρεμότητες της περασμένης περιόδου οι οποίες έχουν παραμείνει ανοικτές και σε βαραίνουν. Ίσως να χρειαστεί να έρθεις αντιμέτωπος/η με ανθρώπους που έχετε διαφορετική άποψη και δημιουργούν εντάσεις και προστριβές που δεν μπορείς να διαχειριστείς με σύνεση και υπομονή.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Ίσως να αντιλαμβάνεσαι πως η πραγματικότητα σκοτώνει το όνειρο, πως θα χρειαστεί να αναβάλεις τα σχέδια που είχες κάνει και αφορούσαν μία απόδραση κάπου μακριά, αφού δεν μπορείς να λείψεις από τη βάση σου. Ίσως πάλι να αρχίσεις και πάλι να σκέφτεσαι την προοπτική μίας επαγγελματικής αλλαγής την οποία έχεις ανάγκη αλλά παράλληλα δυσκολεύεσαι να κάνεις πράξη. Το μυαλό σου συνεχίζει να σε τροφοδοτεί με εικόνες και πληροφορίες τις οποίες δεν μπορείς όμως να επεξεργαστείς όπως θα ήθελες.

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!
 

Ερωτική πρόβλεψη: 01.07.2020 έως 07.07.2020
ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)
Σε μία Love Week όπου η αυλαία ανοίγει με τον Άρη να εισέρχεται πανηγυρικά στο βασίλειό του, στον Κριό, υπό το φως ενός υπέροχου κι εξαιρετικού εξαγώνου με τον Κρόνο, η αστρολόγος σου θα σου προτείνει να κοιτάξεις τον Ήλιο. Το τώρα. Αυτόν/ή που έχεις, με τα καλά του και τα στραβά του, τα οποία έχει καταδείξει πλέον η πραγματικότητα ...
 • Στο παρελθόν, όταν βρισκόσουν μπροστά στο δίλλημα «καλύτερα μόνος/η και ήρεμος/η ή σε σχέση, έστω και με προβλήματα», επέλεγες το δεύτερο χωρίς δεύτερη κουβέντα. Ελπίζω πως έχεις μάθει από τους ανεμόμυλους που κυνηγούσες ως τώρα, για να επιλέξεις σήμερα την ηρεμία σου.
 • Ιούλιος
  Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που μπαίνει με δυσκολίες και ασυνεννοησία, αλλά το αρνητικό κλίμα ανατρέπεται πολύ γρήγορα και πολύ εντυπωσιακά. Καταρχάς, έχεις μεγάλη στήριξη από τον φιλικό σου περίγυρο, άτομα τα οποία σε αγαπούν και σε θαυμάζουν, σου φτιάχνουν το κέφι και σε στηρίζουν με όποιο τρόπο μπορούν. Θα δεις πως όσο θα προχωρά το καλοκαίρι τόσο θα νιώθεις πως αφήνεις πίσω σου τις βαλίτσες και τα βαρίδια του παρελθόντος. Άρα, μπορείς και δικαιούσαι να πάρεις μια μεγάλη ανάσα και να δεις ξανά τη ζωή με περισσότερη αισιοδοξία. Έχεις κάπως απεμπλακεί από τη σκιά του Κρόνου – κάπως, όχι εντελώς. Όταν μιλάμε όμως για Κρόνο, και η λίγη απεμπλοκή φαντάζει… ανάσταση!

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

   

  Με τον Κρόνο να σε έχει αφήσει λιγάκι ήσυχο και με τον Άρη να έχει εισέλθει δυναμικά στον Κριό, είσαι γεμάτος ενέργεια, βλέπεις πράγματα να προωθούνται και η ζωή σου αποκτά λίγο ταχύτερους και πιο ενδιαφέροντες ρυθμούς. Κυρίως, αρκετές ζωτικές καταστάσεις βρίσκονται ξανά στα χέρια σου και όχι έρμαιο της τύχης και μπορείς να σχεδιάσεις δυναμικά και θαρραλέα τα επόμενα βήματά σου. Άλλωστε όταν θέλεις κάτι πολύ, τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο. Εδώ, όμως, υπάρχει μια παγίδα διπλή. Από τη μία η παγίδα του υπερβάλλοντα ζήλου που κάποιες φορές βγαίνει σε κακό, από την άλλη ένα πολύ ζωντανό και ύπουλο – λόγω πολλών ανάδρομων πλανητών- παρασκήνιο στο οποίο δεν πρέπει να εμπλακείς για κανέναν λόγο. Γενικά, στον λόγο και στην επικοινωνία σου και παρά τη θερμή σου προσωπικότητα θα πρέπει να επιδείξεις ηρεμία και λογική, όχι τόσο πολύ συναίσθημα. Μακριά από κουτσομπολιά, ράδιο αρβύλα, ανεξακρίβωτες πληροφορίες και συζητήσεις για πράγματα που δεν έχεις δει εσύ ο ίδιος με τα μάτια σου. Γύρω στην έκλειψη στις 5 του μήνα θέλει μεγάλη προσοχή η υγεία σου ενώ από τις 20 και μετά μπορείς μια χαρά να προγραμματίσεις και να χαρείς ξεκούραση και διακοπές.

   

  Μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει…
  (ένα ημερολόγιο στην αστρολογική καθημερινότητα) 

   

  ▸1 Ιουλίου 2020
   Ήλιος 9° 52’ Καρκίνου εξάγωνο με Ουρανό 9° 52’ Ταύρου
  ▸8 Ιουλίου 2020
   Ερμής (ανάδρομος) 06° 07’ Καρκίνου τετράγωνο με Άρη 06° 07’ Κριού
  ▸12 Ιουλίου 2020
   Ήλιος 20° 51’ Καρκίνου τρίγωνο με Ποσειδώνα 20° 51’ Ιχθύων
  ▸14 Ιουλίου 2020
   Ήλιος 22° 20’ Καρκίνου αντίθεση με Δία 22° 20’ Αιγόκερω
  ▸15 Ιουλίου 2020
   Ήλιος 23° 44’ Καρκίνου αντίθεση με Πλούτωνα 23° 44’ Αιγόκερω
  ▸20 Ιουλίου 2020
   Ήλιος 28° 38’ Καρκίνου αντίθεση με Κρόνο 28° 38’ Αιγόκερω
  ▸22 Ιουλίου 2020
   Ερμής 10° 28’ Καρκίνου εξάγωνο με Ουρανό 10° 28’ Ταύρου
  ▸27 Ιουλίου 2020
   Αφροδίτη 20° 39’ Διδύμων τετράγωνο με Ποσειδώνα 20° 39’ Ιχθύων
   Ερμής 16° 20’ Καρκίνου τετράγωνο με Άρη 16° 20’ Κριού
   Δίας 20° 39’ Αιγόκερω εξάγωνο με Ποσειδώνα 20° 39’ Ιχθύων
  ▸30 Ιουλίου 2020
   Ερμής 20° 18’ Καρκίνου αντίθεση με Δία 20° 48’ Αιγόκερω
   Ερμής 20° 36’ Καρκίνου τρίγωνο με Ποσειδώνα 20° 36’ Ιχθύων  ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ

  05/07/2020 ώρα Ελλάδας 07:43 στις 13° 37’ Αιγόκερω (έκλειψη)
  ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ
  20/07/2020 ώρα Ελλάδας 20:31 στις 28° 26’ Καρκίνου
  (και έκλειψη)

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

   

   

 • 2020
  Κουραστικά

  Το 2020 μοιάζει να είναι μία μεταβατική χρονιά, αφού ολοκληρώνεται το πέρασμα σου από ένα περιβάλλον καθημερινότητας στο επόμενο, ανοίγοντας σου όμως και κάποιους δρόμους για να δεις το παρακάτω με αισιοδοξία. Θα χρειαστεί όμως να δώσεις αρχικά τις τελικές σου εξετάσεις, να τεστάρεις κατά πόσο μπορείς να κάνεις το παραπάνω βήμα στην καριέρα σου παραμένοντας σε ένα περιβάλλον που σε έχει στενέψει τον τελευταίο καιρό. Ίσως να αποφασίσεις να προχωρήσεις στην ηρωική έξοδο, αφήνοντας πίσω σου μία ιστορία που θα διηγείσαι στο μέλλον στους δικούς σου ανθρώπους, και θα μοιάζει με το σενάριο που σε μετέφερε από τη μία κατάσταση στην επόμενη.
  Τα καλά νέα όμως της νέας χρονιάς είναι πως υπάρχουν οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων/Τοξότη, ένα στοιχείο που δείχνει πως μπορεί να ανακαλύπτεις λόγους για να κοιτάζεις το μέλλον αισιόδοξα. Η απόκτηση ενός παιδιού στην υπάρχουσα σχέση σου θα μπορούσε να είναι το δώρο που λαμβάνεις και σε κάνει να ξεμπλέκεις από πλάνα που μέχρι σήμερα σε οδηγούσαν σε αδιέξοδο. Ίσως πάλι  να προκύψει ένας νέος έρωτας που σε κάνει να νιώσεις και πάλι παιδί, που θα μπορούσε να αποτελέσει τη βάση πάνω στην οποία σχεδιάζεις τη ζωή σου. Σε κάθε περίπτωση όμως, ο Κρόνος θα περάσει δοκιμαστικά στον Υδροχόο την Άνοιξη, θέλοντας να εξετάσει κατά πόσο είσαι έτοιμος/η να θέσεις θεμέλια στα νέα σου ξεκινήματα. Θα σου πρότεινα να προσέξεις πριν δώσεις απαντήσεις, γιατί τα λεγόμενα σου καταγράφονται και θα χρησιμοποιηθούν από τους γύρω σου, τη διετία 2021-2022 όταν ο Κρόνος θα βρίσκεται πλέον μόνιμα στον Υδροχόο.

  Κεφάλαιο Δίας

  Η παρουσία και παραμονή του Δία στον Αιγόκερω για σχεδόν ολόκληρο το 2020, και πιο συγκεκριμένα μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου οπότε και περνά στον Υδροχόο, δηλώνει πως μπορείς να βρεις ευκαιρίες προσωπικής εξέλιξης μέσα από τα επαγγελματικά σου σχέδια. Ίσως να χρειαστεί να λειτουργήσεις περισσότερο συλλογικά, με στόχο να ενώσεις τα μέλη της ομάδας στην οποία ανήκεις, χωρίς ωστόσο να προσπαθείς να καρπωθείς το μεγαλύτερο όφελος από αυτή την προσπάθεια. Ίσως πάλι να οργανώνεις τη δική σου εργασιακή ομάδα, μέσα από ένα κύκλο γνωστών σου προσώπων, θέλοντας να μοιράσεις ρόλους σύμφωνα με το χαρακτήρα της κάθε οντότητας. Ίσως πάλι να χρειαστεί να μετακινηθείς αρκετά κατά τη διάρκεια της χρονιάς για επαγγελματικούς λόγους, αφού καλείσαι να επισκεφτείς αρκετές περιοχές ή επειδή  θα πρέπει να έρθεις σε επαφή με κόσμο που θα ήθελες να γνωρίσει τα ταλέντα και τα δυνατά σου σημεία.
  Η παρουσία του Δία στον Αιγόκερω μοιάζει να σου λέει πως θα δεις εξέλιξη στη ζωή σου μόνο αν προσπαθήσεις να βάλεις βάσεις σε αυτό που προσπαθείς να φέρεις εις πέρας. Σαφώς και οι βάσεις ξεκινούν από τον τομέα της υγείας σου, γι αυτό φρόντισε τον εαυτό σου και προσπάθησε να εναρμονίσεις το σώμα και το πνεύμα σου με την ηλικία σου, ώστε να μην πέσεις στην παγίδα να λειτουργείς εκτός ορίων και πλαισίων. Η φετινή χρονιά είναι μία δοκιμασία σχετικά με την  ευκαιρία που θα σου δοθεί το 2021, γι αυτό προσπάθησε να αντέξεις τις προκλήσεις και δοκιμασίες, δείχνοντας πως μπορείς να υπολογίζεσαι ως ισχυρό χαρτί στα χέρια ανθρώπων που αναζητούν τα κατάλληλα πρόσωπα για να διαμορφώσουν μία ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει την επαγγελματική σκακιέρα.

  Κεφάλαιο Κρόνος

  Η παρουσία του Κρόνου στο τρίτο δεκαήμερο του Αιγόκερου τα χρονικά διαστήματα 1/1-22/3 και 1/7-17/12 μοιάζει να δοκιμάζει τις αντοχές σου σε συνθήκες σκληρής καθημερινότητας. Είναι πιθανό να κατανοείς πως δε διαθέτεις πλέον τις αντοχές που συνήθισες να έχεις τα προηγούμενα χρόνια, με αποτέλεσμα να αναζητάς τον τρόπο ώστε να μειώσεις τις δραστηριότητες σου. Ίσως να έχει φτάσει η ώρα που θα εστιάσεις σε ότι μπορεί πραγματικά να σε κάνει να εξελιχθείς ως προσωπικότητα, να χρειάζεται να διακόψεις κάποιες δράσεις που δεν έχουν να σου προσφέρουν κάτι το ουσιαστικό. Ίσως να πέφτουν τίτλοι τέλους σε κάποια επαγγελματική ενασχόληση, αφού δεν μπορείς να συνεχίσεις να έχεις το ρόλο που σου έχει ανατεθεί, ίσως επειδή δεν  αναγνωρίζεις την εξουσία στα χέρια άλλων ανθρώπων που προσπαθούν να επιβάλουν αυτό το ρόλο στους γύρω σου. Είναι πάλι πιθανό να αναγνωρίζεις το τέλος ενός κύκλου που σε οδήγησε σε μία επαγγελματική κατάσταση την οποία θα πρέπει να πάρεις πλέον στα χέρια σου και να τη μετατρέψεις σε κάτι διαφορετικό, κάτι που θα μπορούσε να κουβαλά μαζί του και τη σοφία που έχεις συσσωρεύσει. Από καθαρά πρακτικής απόψεως, θα χρειαστεί να προσέξεις την υγεία σου, κυρίως επειδή είναι πιθανό να προσπαθείς να λειτουργήσεις με τρόπο που δηλώνει πως δεν κατανοείς τις σωματικές σου αντοχές.
  Η δοκιμαστική είσοδος και παραμονή του Κρόνου στον Υδροχόο το χρονικό διάστημα 22/3-1/7 μοιάζει να αποτελεί την προθέρμανση για μία τριετία που θα ακολουθήσει και έχει ως στόχο να ξεκαθαρίσει πολλά κομμάτια της ζωής σου. Αν ανήκεις στο πρώτο δεκαημέρου του ζωδίου, τότε θα αντιμετωπίσεις εμπόδια στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αφού προκύπτουν δυσκολίες στο να  συνεχίσει να υπάρχει μία ομαλή ροή μέσα σε αυτές. Θα αναγκαστείς να αντιμετωπίσεις τη δυσαρέσκεια της άλλης πλευράς, η οποία όμως θα πρέπει να στηρίζεται σε επιχειρηματολογία και συγκεκριμένα παράπονα και όχι μία γενικευμένη γκρίνια. Θα χρειαστεί να ακούσεις καλά τα λεγόμενα από το πρόσωπο που βρίσκεται απέναντι σου και να εξετάσεις κατά πόσο είσαι σε θέση να διορθώσεις τη δική σου πορεία μέσα σε αυτή τη σχέση ή συνεργασία ώστε να μην οδηγηθεί σε οριστικό αδιέξοδο. Αν θεωρείς πως μπορείς να βασιστείς σε αυτή την κατάσταση, τότε μία δέσμευση από την πλευρά σου μπορεί να αποτελέσει την έναρξη μίας ζωής που σε βοηθά να αποφύγεις αρκετές παγίδες προσωπικού εγωισμού. Αν πάλι είσαι μόνος/η και άνεργος/η, τότε καλό θα ήταν να αναζητήσεις μέσα σου το λόγο για τον οποίο δεν μπορείς να ενταχθείς σε ένα περιβάλλον ομαλού συσχετισμού με την άλλη πλευρά. Αν έχεις κλειστεί στον εαυτό σου, τότε προσπάθησε να  ανοίξεις και πάλι τον κοινωνικό σου κύκλο, ακόμα και μέσα από υποχρεωτική συμμετοχή σε ομαδικές δραστηριότητες που θα σου υπενθυμίσουν τον τρόπο με τον οποίο μπορείς να προσφέρεις σε άλλους χωρίς να σημαίνει πως επιδιώκεις και κάποιο αντάλλαγμα.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

   

  Κεφάλαιο εκλείψεις
  Η πρώτη έκλειψη του έτους, η Σεληνιακή έκλειψη στις 10 Ιανουαρίου στην 20η μοίρα του Καρκίνου σε αντίθεση με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, απαιτεί προσοχή από εσένα, αφού μπορεί να επηρεάσει την υγεία σου. Φρόντισε τον εαυτό σου, προσπαθώντας να αποφύγεις τις εξαντλητικές δράσεις σε επαγγελματικό ή αθλητικό επίπεδο και μάθε να ακούς το σώμα σου. Υπάρχουν καταστάσεις τις οποίες δεν μπορείς να διορθώσεις αυτή τη στιγμή και απλά θα πρέπει να αποδεχτείς πως μπορεί να έχεις ηττηθεί. Αν πάλι νιώθεις κουρασμένος/η στον εργασιακό σου χώρο, τότε αναζήτησε μέσα σου κίνητρο για να συνεχίσεις να δουλεύεις, αφού μία επαγγελματική μετακίνηση δεν είναι απαραίτητο να διορθώσει την κατάσταση.
  Το επόμενο  σετ εκλείψεων ξεκινά στις 5 Ιουνίου με τη Σεληνιακή έκλειψη στη 15η μοίρα του Τοξότη σε αντίθεση με την ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους και σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς. Αν είσαι μπερδεμένος/η στον ερωτικό τομέα, τότε προσπάθησε να αποφύγεις να λειτουργήσεις σε δύο παράλληλους δρόμους, αφού η κρίση σου δεν είναι και  πολύ έτοιμη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της περιόδου. Μία επιστροφή από ένα άτομο από το παρελθόν θα σε μπερδέψει και μπορεί  να νιώσεις αρκετά, τα οποία όμως δεν είναι απαραίτητο να έχουν διάρκεια. Στον οικονομικό τομέα, καλό θα ήταν να αποφύγεις τις κινήσεις που δείχνουν βιασύνη και έλλειψη καθαρού μυαλού. Η Ηλιακή  έκλειψη που ακολουθεί, την 21η Ιουνίου στη μηδενική μοίρα του Καρκίνου σε quincunx με τον Κρόνο από τον Υδροχόο, δηλώνει πως είναι καιρός να καταλάβεις πως δεν ανήκεις πλέον σε ένα σύστημα που συνήθισες να βρίσκεσαι. Αν έχεις χάσει τον εαυτό σου  μέσα σε αυτή τη σχέση ή τη δουλειά, τότε φρόντισε να κάνεις κινήσεις που δείχνουν πως αποστασιοποιείσαι και  λαμβάνεις ουσιαστικές αποστάσεις. Αν πάλι έχεις βρει ένα άτομο που μοιάζει να καλύπτει τις βαθιές συναισθηματικές σου ανάγκες, τότε δοκίμασε να ζήσεις αυτή τη σχέση μέσα στην καθημερινότητα για να εξετάσεις κατά πόσο μπορεί να έχει διάρκεια. Η επόμενη Σεληνιακή έκλειψη, στις 5 Ιουλίου στη 13η μοίρα του Αιγόκερου σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή από τον Καρκίνο και σε τετράγωνο με το Χείρωνα από τον Κριό, σου ζητά να αποφύγεις να τα βάλεις με τον εαυτό σου ώστε να αποδείξεις στους γύρω σου πως έχουν άδικο. Δε χρειάζεται να απαντήσεις σε όλα τα ερεθίσματα που λαμβάνεις, αλλά να φροντίσεις να ακολουθήσεις την καρδιά σου που σου ζητά να απομακρυνθείς. Ένας αποχωρισμός μπορεί να είναι δύσκολος αυτή την περίοδο, αλλά θα σε λυτρώσει σε βάθος χρόνου.
  Το τελευταίο σετ εκλείψεων της χρονιάς ξεκινά με τη Σεληνιακή έκλειψη στις 30 Νοεμβρίου στην 8η μοίρα των Διδύμων σε quincunx με την Αφροδίτη στο Σκορπιό που παίζει με την ισορροπία ανάμεσα στην εσωστρέφεια και την εξωστρέφεια σου. Αν αποφασίσεις να επενδύσεις στις προτάσεις από άτομα του φιλικού κύκλου, αν θελήσεις να γίνεις περισσότερο κοινωνικός/η, τότε είναι πιθανό να προκύψουν θέματα που αφορούν το σπίτι σου και σε αναγκάζουν να περνάς χρόνο μέσα σε αυτό. Αν πάλι νιώσεις την ανάγκη να κλειστείς στον εαυτό σου, τότε μπορεί να χαλάσουν οι σχέσεις σου με κάποιους/ες φίλους/ες, αφού μοιάζεις να αποκόβεσαι από τη συντροφιά τους. Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί, στις 14 Δεκεμβρίου στην 23η μοίρα του Τοξότη σε σύνοδο με τον Ερμή και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, μπορεί να φανερώσει πως οι προβληματισμοί σου  έχουν να κάνουν με το επόμενο βήμα στην προσωπική σου ζωή που σε κάνει να μην μπορείς να πάρεις αποφάσεις. Καλείσαι όμως πλέον  να δείξεις τις προθέσεις σου, να εκφράσεις τις διαθέσεις σου και αν είναι εφικτό, να προχωρήσεις στο επόμενη βήμα της σχέσης σου, χωρίς να φοβάσαι την απόρριψη ή τη μοναξιά.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

   

   Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός
  Ο Βόρειος Δεσμός θα παραμείνει στο ζώδιο του Καρκίνου (και αντίστοιχα ο Νότιος Δεσμός στον Αιγόκερω) μέχρι τις 5 Μαΐου του 2020, συμβολίζοντας μία εποχή κατά τη διάρκεια της οποίας καλείσαι να προχωρήσεις σε τομές στον επαγγελματικό τομέα. Μπορεί να δεις ανθρώπους που συνεργάζεσαι να φεύγουν από κοντά σου ή να γίνεις εσύ αυτός/η που αναζητάς και βρίσκεις την επόμενη δουλειά σου. Ίσως πάλι να προσπαθείς να ισορροπήσεις πάνω στις φιλοδοξίες της καριέρας σου που σε κάνουν να λειτουργείς λογικά και εγκεφαλικά και στα κελεύσματα της ψυχής σου που σου μιλά για την ανάγκη να επενδύεις σε περιβάλλοντα που ακουμπάνε την καρδιά σου. Το ζητούμενο είναι να καταφέρεις να βγεις από ένα αδιέξοδο που αντιμετωπίζεις χωρίς να κάνεις κακό στην υγεία σου, χωρίς να επηρεάσεις τα άτομα της οικογένειας σου και τα οποία σε εμπιστεύονται.
  Η είσοδος του άξονα των Δεσμών της Σελήνης στον άξονα Διδύμων/Τοξότη (Βόρειος Δεσμός στους Διδύμους και Νότιος Δεσμός στον Τοξότη) στις 5 Μαΐου μοιάζει να φέρνει περισσότερη εξωστρέφεια στη ζωή σου και να σε βοηθά να αποδράσεις από ένα σκοτεινό τούνελ που βρέθηκες το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς διεξοδικά με την προσωπική σου ζωή και να σχεδιάσεις τα επόμενα βήματα μίας σχέσης που είναι εξαιρετικά πιθανό να περνά μέσα από την απόκτηση ενός παιδιού. Αν πάλι βγαίνεις από μία δύσκολη σχέση, τότε μάθε να εμπιστεύεσαι το χρόνο και να ζεις στο σήμερα, αφού θα υπάρξουν ευκαιρίες για γνωριμίες που είναι σε θέση να ανανεώσουν τη ζωή σου. Στον επαγγελματικό τομέα, είναι καιρός να εμπιστευτείς τις γνώσεις και τα ταλέντα σου και να αφήσεις στην άκρη τους δισταγμούς ώστε να φέρεις στην επιφάνεια την πραγματική σου ταυτότητα. Θα μπορέσεις να συναναστραφείς πρόσωπα που κοιτάζουν με αισιοδοξία το αύριο, με αποτέλεσμα να αφήνεις πίσω σου ανθρώπους τους οποίους θεωρείς πως έχουν γεράσει, είτε ηλικιακά, είτε πνευματικά. Θα μάθεις πως ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που μένουν πάντα νέοι, αφού φροντίζουν να ανοίγουν το μυαλό τους μέσα από την απόκτηση γνώσεων και τη συντροφιά ανθρώπων που κουβαλούν νεανικό αέρα.
   

   

  Από τον Γιώργο Σοφιάνη

  (Περισσότερες προβλέψεις του Γιώργου Σοφιάνη μπορείτε να διαβάσετε στο Signing Stars)

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

   

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

  Ανήκεις στους ευγενείς του ζωδιακού κύκλου. Η συναισθηματική σου αντίδραση είναι τόσο θερμή που δημιουργεί στους γύρω σου την αυτόματη επιθυμία να σου αφοσιωθούν. Παρόλα αυτά είσαι τόσο γεναιόδωρος με τόσους πολλούς τρόπους που μερικές φορές δημιουργείς ανισορροπία στη σχέση «δίνω-παίρνω». Είναι συνηθισμένη η αντίδραση ενός Λέοντα όταν είναι ερωτευμένος: Κατακλύζεις τον αγαπημένο/η με τόσα δώρα που νιώθει άβολα, ενώ προσπαθώντας να ανταποκριθεί στη καταιγίδα των προσφορών σου αρχίζει να αισθάνεται λίγος. Κι όμως αυτή είναι η ενστικτώδης αντίδρασή σου όταν ερωτεύεσαι. Ένας διάσημος αστρολόγος είπε ότι «κανείς δεν ξέρει αληθινά τι σημαίνει να σε αγαπάει κάποιος μέχρι να τον αγαπήσει ένας Λέοντας». Η αφοσίωση όταν η αγάπη σου είναι αληθινή και έχει τις ρίζες της στη καρδιά σου μπορεί να κρατήσει μια ολόκληρη ζωή. Η μεγαλύτερη έκπληξη και σοκ στη ζωή ενός Λέοντα έρχεται όταν ο έρωτας πέσει απο το βάθρο που του έχει στήσει. Τότε κινδυνεύει να γίνει κυνικός και πικρός. Η απόρριψη δεν υπάρχει στο λεξιλογιο σου κι όταν έρθει αποτελεί την ύψιστη δυστυχία. Τότε είναι που εμφανίζεται στη σκηνή η περηφάνεια και όντας απαγοητευμένος σπάνια κάνεις μια δεύτερη προσπάθεια για να διασώσεις τη σχέση. Η αμοιβαιότητα και το συνεχές ενδιαφέρον του άλλου είναι σημαντικά για σένα, αφού μπορείς πολύ εύκολα να αποκαρδιωθείς εάν συνειδητοποιήσεις ότι ο άλλος θεωρεί την πίστη σου αυτονόητη. Χρειάζεσαι να νιώθεις τον έρωτα ζωντανό και μονίμως παρόντα. Η γάτα της ζούγκλας δεν είναι ο πιο πιστός σύντροφος όταν η σχέση αρχίζει να γίνεται ρουτίν, ή όταν αρχίσουν τα σημάδια της κόπωσης να γίνονται εμφανή. Όταν το ιδανικό του έρωτα αρχίζει και σπάει σε κομμάτια τότε το βλέμμα της γάτας αρχίζει να ψάχνει πέρα από τον/την Μοναδικό/ή μέχρι χθες. Η συνεχής ενθάρρυνση, η επιδοκιμασία, τα κομπλιμέντα βοηθάνε να ανθίζει η σχέση και απομακρύνουν το ενδεχόμενο απιστίας, ή τέλους. Αν σε αντιμετωπίζουν με σεβασμό ξέρεις ότι η σχέση αυτή θα διαρκέσει και σε δύσκολες εποχές. Υπάρχει ένα μυστικό στην επιτυχία της σχέσης. Θέλεις να είσαι υπερήφανος για το σύντροφό σου, αρκεί να μη σε επισκιάζει, ή να μη σε αγνοεί. Αφού η λάμψη του Ήλιου μπορεί να καλύψει το φως των άλλων πλανητών, είσαι συνήθως αυτός/ή που έχει το πάνω χέρι στη σχέση. Επίσης είναι πολύ συνηθισμένο το φαινόμενο να ξεκινάς, να τερματίζεις ή και να αλλάξεις τις σχέσεις σου πολύ ξαφνικά και αναπάντεχα. Υπάρχει πάντα μια περίεργη ιστορία για το πως συναντήθηκε ένας Λέων με το σύντροφό του, ή για το πως χώρισε.

 • Halle Berry

έχουν γενέθλια 269 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...