παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 23.11.2020 έως 29.11.2020
ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)

Οι αναταράξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις θα συνεχίσουν να υφίστανται και τη νέα εβδομάδα, καθώς θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου σε μία σχέση που περνά δύσκολα μέσω μίας δοκιμασίας. Είναι πιθανό να υπάρξει μία παγωμάρα στη σχέση σου με ένα κοντινό πρόσωπο, να χάσετε τον κοινό σας προσανατολισμό και να χρειαστεί να αποστασιοποιηθείς από τη συγκεκριμένη κατάσταση ώστε να συνειδητοποιήσεις τι ακριβώς συμβαίνει. Ίσως πάλι να θελήσεις να λάβεις αποστάσεις από το περιβάλλον του σπιτιού σου, να αναζητήσεις τον τρόπο ώστε να αποδράσεις από μία καθημερινότητα που σε εγκλωβίζει. 

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Αν πάλι βρίσκεσαι σε επαγγελματικές συζητήσεις και επαφές, να γνωρίζεις πως δεν είναι η κατάλληλη εποχή για μακροχρόνιες δεσμεύσεις, αλλά για να δοκιμάσεις να βρεθείς σε ένα καινούργιο εργασιακό περιβάλλον με στόχο να τεστάρεις τις αντοχές και τις ικανότητες σου. Σε κάθε περίπτωση, βρίσκεσαι σε ένα ασταθές χρονικό σημείο, οπότε καλό θα ήταν να μην πιστεύεις πως μπορείς να προχωρήσεις σε δεσμεύσεις διαρκείας.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Ερωτική πρόβλεψη: 18.11.2020 έως 24.11.2020
ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)
Στις 15 του μήνα ανέτειλε μία πανίσχυρη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού. Η Νέα αυτή Σελήνη ανοίγει έναν κύκλο γεγονότων και δράσεων διάρκειας 14-15 ημερών, περίπου ως την Πανσέληνο. Μέσα στον κύκλο αυτόν θα διαπιστώσεις ότι ο ρόλος αυτού του κύκλου είναι να συνειδητοποιήσεις ότι οι δύσκολες μέρες και ώρες που ζούμε έχουν ημερομηνία λήξης και ότι εμείς κρατάμε ...
 • Λέοντα, όλα τα συναισθήματα σου θα τα ζήσεις με ένταση τις μέρες που έρχονται. Και τις εξάρσεις χαράς σου και τις πτώσεις απογοήτευσης. Ναι, κύκλους θα κάνουν και θα σε στροβιλίζουν όλη την ώρα. Έτοιμος/η για την πτήση;
 • Νοέμβριος

  Λιοντάρι μας αγαπημένο, ο τελευταίος μήνας του φθινοπώρου είναι αρκετά βελτιωμένος σε σχέση με τον προηγούμενο. Υπάρχει βέβαια αρκετή ανασφάλεια στη ζωή σου αλλά και ποιος από όλους εμάς νιώθει βέβαιος για κάτι με όλα αυτά που έχουμε ζήσει μέσα σε αυτή την απίστευτη χρονιά; Σε χαρακτηρίζει, πάντως, η διάθεση να αποτινάξεις κυριολεκτικά ό,τι δεν σου κάνει πλέον κυρίως από την επαγγελματική σου ζωή, αλλά θα λέγαμε γενικότερα και από την καθημερινότητά σου, συνολικά. Αυτό δεν είναι καθόλου κακή ιδέα και ως εγχείρημα το στηρίζει απόλυτα η σύνοδος Δία – Πλούτωνα που λαμβάνει χώρα στον Αιγόκερω. Ο Αιγόκερως είναι το σημείο εκείνο του ζωδιακού που περιγράφει ακριβώς την καθημερινότητα, τη ρουτίνα αλλά και την υγεία σου – έτσι, η τόσο ευνοϊκή και ισχυρή αυτή σύνοδος προαναγγέλλει μόνο τα καλύτερα. Ένα σημείο πρέπει μόνο να προσέξεις, και αυτό δεν είναι άλλο από την υπερβολή που πρεσβεύει ο Δίας. Η υπερβολή αυτόν τον μήνα είναι ο χειρότερος σύμβουλος.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

   

  Η αλαζονεία του Δία (στις αρνητικές εκφράσεις ενέργειας του πλανήτη) η υπερβολική αυτοπεποίθηση, μπορεί να τραβήξει πολύ εύκολα το χαλί κάτω από τα πόδια σου. Τον κίνδυνο αυτό εντείνει και ο Άρης, ο οποίος προετοιμάζεται να επιστρέψει ξανά σε ορθή πορεία και σου δίνει την αίσθηση πως, ειδικά επαγγελματικά, τα πράγματα δεν προχωράνε όσο γρήγορα θα ήθελες. Υπομονή και αυτοσυγκράτηση! Ο Ερμής στον Σκορπιό, από την άλλη, φέρνει ξανά στην επιφάνεια οικογενειακά θέματα που σε είχαν απασχολήσει τον Σεπτέμβριο. Ίσως έχει να κάνει με έναν οικογενειακό καβγά ή μία οικονομική εκκρεμότητα γύρω από ένα ακίνητο. Η Αφροδίτη είναι πολύ επικοινωνιακή όσο είναι στον Ζυγό, φέρνοντας κοινωνικότητα και γνωριμίες αλλά και φλερτ – περνώντας, δε, στον Σκορπιό, βοηθά να εξομαλυνθούν τα οικογενειακά ζητήματα που προαναφέραμε και φέρνει θαλπωρή και στοργικές σχέσεις. Είναι πολύ πιθανό τώρα να ασχοληθείς περισσότερο με το σπίτι, τη διακόσμησή του, την προετοιμασία του για τον χειμώνα αλλά και να φιλοξενήσεις αγαπημένα πρόσωπα. Η Νέα Σελήνη στις 15 φέρνει νέα ξεκινήματα στις οικογενειακές σχέσεις ενώ η Πανσέληνος (και έκλειψη) στις 30 φέρνει πλέον κοντά σου ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο που μέχρι πρότινος φάνταζε όνειρο θερινής νυκτός!

   

  Μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει…
  (ένα ημερολόγιο στην αστρολογική καθημερινότητα) 

   

  1 Νοεμβρίου 2020 

  Ερμής (ανάδρομος) 26° 16’ Ζυγού τετράγωνο με Κρόνο 26° 16’ Αιγόκερω

   

  6 Νοεμβρίου 2020

  Ερμής 26° 32’ Ζυγού τετράγωνο με Κρόνο 26° 32’ Αιγόκερω

   

  9 Νοεμβρίου 2020 

  Αφροδίτη 15° 22’ Ζυγού αντίθεση με Άρη (ανάδρομο) 15° 22’ Κριού

   

  10 Νοεμβρίου 2020

  Ήλιος 18° 16’ Σκορπιού τρίγωνο με Ποσειδώνα 18° 16’ Ιχθύων

   

  12 Νοεμβρίου 2020

  Δίας σύνοδο με Πλούτωνα 22° 52’ Αιγόκερω

   

  14 Νοεμβρίου 2020

  Ήλιος 22° 54’ Σκορπιού εξάγωνο με Πλούτωνα 22° 54’ Αιγόκερω

   

  15 Νοεμβρίου 2020

   

  Ήλιος 23° 15’ Σκορπιού εξάγωνο με Δία 23° 15’ Αιγόκερω

  Αφροδίτη 22° 55’ Ζυγού τετράγωνο με Πλούτωνα 22° 55’ Αιγόκερω

   

  16 Νοεμβρίου 2020

  Αφροδίτη 23° 26’ Ζυγού τετράγωνο με Δία 23° 26’ Αιγόκερω

   

   

  17 Νοεμβρίου 2020

  Ερμής 08° 01’ Σκορπιού αντίθεση με Ουρανό 08° 01’ Ταύρου

   

  19 Νοεμβρίου 2020

  Ήλιος 27° 25’ Σκορπιού εξάγωνο με Κρόνο 27° 25’ Αιγόκερω. 

  Αφροδίτη 27° 26’ Ζυγού τετράγωνο με Κρόνο 27° 26’ Αιγόκερω

   

  27 Νοεμβρίου 2020

  Ερμής 23° 11’ Σκορπιού εξάγωνο με Πλούτωνα 23° 11’ Αιγόκερω

  Αφροδίτη 7° 38’ Σκορπιού αντίθεση με Ουρανό 7° 38’ Ταύρου

   

  28 Νοεμβρίου 2020

  Ερμής 25° 47’ Σκορπιού εξάγωνο με Δία 25° 47’ Αιγόκερω

   

  30 Νοεμβρίου 2020

  Ερμής 28° 23’ Σκορπιού εξάγωνο με Κρόνο 28° 23’ Αιγόκερω

   

  ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ

  15/11/2020σ στις 08:06 ώρα Ελλάδας, στις  23° 17’ του Σκορπιού

   

  ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ 

  30/11/2020 στις 12:27 ώρα Ελλάδας, στις 08° 37’ των Διδύμων (έκλειψη)

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 

 • 2020
  Κουραστικά

  Το 2020 μοιάζει να είναι μία μεταβατική χρονιά, αφού ολοκληρώνεται το πέρασμα σου από ένα περιβάλλον καθημερινότητας στο επόμενο, ανοίγοντας σου όμως και κάποιους δρόμους για να δεις το παρακάτω με αισιοδοξία. Θα χρειαστεί όμως να δώσεις αρχικά τις τελικές σου εξετάσεις, να τεστάρεις κατά πόσο μπορείς να κάνεις το παραπάνω βήμα στην καριέρα σου παραμένοντας σε ένα περιβάλλον που σε έχει στενέψει τον τελευταίο καιρό. Ίσως να αποφασίσεις να προχωρήσεις στην ηρωική έξοδο, αφήνοντας πίσω σου μία ιστορία που θα διηγείσαι στο μέλλον στους δικούς σου ανθρώπους, και θα μοιάζει με το σενάριο που σε μετέφερε από τη μία κατάσταση στην επόμενη.
  Τα καλά νέα όμως της νέας χρονιάς είναι πως υπάρχουν οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων/Τοξότη, ένα στοιχείο που δείχνει πως μπορεί να ανακαλύπτεις λόγους για να κοιτάζεις το μέλλον αισιόδοξα. Η απόκτηση ενός παιδιού στην υπάρχουσα σχέση σου θα μπορούσε να είναι το δώρο που λαμβάνεις και σε κάνει να ξεμπλέκεις από πλάνα που μέχρι σήμερα σε οδηγούσαν σε αδιέξοδο. Ίσως πάλι  να προκύψει ένας νέος έρωτας που σε κάνει να νιώσεις και πάλι παιδί, που θα μπορούσε να αποτελέσει τη βάση πάνω στην οποία σχεδιάζεις τη ζωή σου. Σε κάθε περίπτωση όμως, ο Κρόνος θα περάσει δοκιμαστικά στον Υδροχόο την Άνοιξη, θέλοντας να εξετάσει κατά πόσο είσαι έτοιμος/η να θέσεις θεμέλια στα νέα σου ξεκινήματα. Θα σου πρότεινα να προσέξεις πριν δώσεις απαντήσεις, γιατί τα λεγόμενα σου καταγράφονται και θα χρησιμοποιηθούν από τους γύρω σου, τη διετία 2021-2022 όταν ο Κρόνος θα βρίσκεται πλέον μόνιμα στον Υδροχόο.

  Κεφάλαιο Δίας

  Η παρουσία και παραμονή του Δία στον Αιγόκερω για σχεδόν ολόκληρο το 2020, και πιο συγκεκριμένα μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου οπότε και περνά στον Υδροχόο, δηλώνει πως μπορείς να βρεις ευκαιρίες προσωπικής εξέλιξης μέσα από τα επαγγελματικά σου σχέδια. Ίσως να χρειαστεί να λειτουργήσεις περισσότερο συλλογικά, με στόχο να ενώσεις τα μέλη της ομάδας στην οποία ανήκεις, χωρίς ωστόσο να προσπαθείς να καρπωθείς το μεγαλύτερο όφελος από αυτή την προσπάθεια. Ίσως πάλι να οργανώνεις τη δική σου εργασιακή ομάδα, μέσα από ένα κύκλο γνωστών σου προσώπων, θέλοντας να μοιράσεις ρόλους σύμφωνα με το χαρακτήρα της κάθε οντότητας. Ίσως πάλι να χρειαστεί να μετακινηθείς αρκετά κατά τη διάρκεια της χρονιάς για επαγγελματικούς λόγους, αφού καλείσαι να επισκεφτείς αρκετές περιοχές ή επειδή  θα πρέπει να έρθεις σε επαφή με κόσμο που θα ήθελες να γνωρίσει τα ταλέντα και τα δυνατά σου σημεία.
  Η παρουσία του Δία στον Αιγόκερω μοιάζει να σου λέει πως θα δεις εξέλιξη στη ζωή σου μόνο αν προσπαθήσεις να βάλεις βάσεις σε αυτό που προσπαθείς να φέρεις εις πέρας. Σαφώς και οι βάσεις ξεκινούν από τον τομέα της υγείας σου, γι αυτό φρόντισε τον εαυτό σου και προσπάθησε να εναρμονίσεις το σώμα και το πνεύμα σου με την ηλικία σου, ώστε να μην πέσεις στην παγίδα να λειτουργείς εκτός ορίων και πλαισίων. Η φετινή χρονιά είναι μία δοκιμασία σχετικά με την  ευκαιρία που θα σου δοθεί το 2021, γι αυτό προσπάθησε να αντέξεις τις προκλήσεις και δοκιμασίες, δείχνοντας πως μπορείς να υπολογίζεσαι ως ισχυρό χαρτί στα χέρια ανθρώπων που αναζητούν τα κατάλληλα πρόσωπα για να διαμορφώσουν μία ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει την επαγγελματική σκακιέρα.

  Κεφάλαιο Κρόνος

  Η παρουσία του Κρόνου στο τρίτο δεκαήμερο του Αιγόκερου τα χρονικά διαστήματα 1/1-22/3 και 1/7-17/12 μοιάζει να δοκιμάζει τις αντοχές σου σε συνθήκες σκληρής καθημερινότητας. Είναι πιθανό να κατανοείς πως δε διαθέτεις πλέον τις αντοχές που συνήθισες να έχεις τα προηγούμενα χρόνια, με αποτέλεσμα να αναζητάς τον τρόπο ώστε να μειώσεις τις δραστηριότητες σου. Ίσως να έχει φτάσει η ώρα που θα εστιάσεις σε ότι μπορεί πραγματικά να σε κάνει να εξελιχθείς ως προσωπικότητα, να χρειάζεται να διακόψεις κάποιες δράσεις που δεν έχουν να σου προσφέρουν κάτι το ουσιαστικό. Ίσως να πέφτουν τίτλοι τέλους σε κάποια επαγγελματική ενασχόληση, αφού δεν μπορείς να συνεχίσεις να έχεις το ρόλο που σου έχει ανατεθεί, ίσως επειδή δεν  αναγνωρίζεις την εξουσία στα χέρια άλλων ανθρώπων που προσπαθούν να επιβάλουν αυτό το ρόλο στους γύρω σου. Είναι πάλι πιθανό να αναγνωρίζεις το τέλος ενός κύκλου που σε οδήγησε σε μία επαγγελματική κατάσταση την οποία θα πρέπει να πάρεις πλέον στα χέρια σου και να τη μετατρέψεις σε κάτι διαφορετικό, κάτι που θα μπορούσε να κουβαλά μαζί του και τη σοφία που έχεις συσσωρεύσει. Από καθαρά πρακτικής απόψεως, θα χρειαστεί να προσέξεις την υγεία σου, κυρίως επειδή είναι πιθανό να προσπαθείς να λειτουργήσεις με τρόπο που δηλώνει πως δεν κατανοείς τις σωματικές σου αντοχές.
  Η δοκιμαστική είσοδος και παραμονή του Κρόνου στον Υδροχόο το χρονικό διάστημα 22/3-1/7 μοιάζει να αποτελεί την προθέρμανση για μία τριετία που θα ακολουθήσει και έχει ως στόχο να ξεκαθαρίσει πολλά κομμάτια της ζωής σου. Αν ανήκεις στο πρώτο δεκαημέρου του ζωδίου, τότε θα αντιμετωπίσεις εμπόδια στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αφού προκύπτουν δυσκολίες στο να  συνεχίσει να υπάρχει μία ομαλή ροή μέσα σε αυτές. Θα αναγκαστείς να αντιμετωπίσεις τη δυσαρέσκεια της άλλης πλευράς, η οποία όμως θα πρέπει να στηρίζεται σε επιχειρηματολογία και συγκεκριμένα παράπονα και όχι μία γενικευμένη γκρίνια. Θα χρειαστεί να ακούσεις καλά τα λεγόμενα από το πρόσωπο που βρίσκεται απέναντι σου και να εξετάσεις κατά πόσο είσαι σε θέση να διορθώσεις τη δική σου πορεία μέσα σε αυτή τη σχέση ή συνεργασία ώστε να μην οδηγηθεί σε οριστικό αδιέξοδο. Αν θεωρείς πως μπορείς να βασιστείς σε αυτή την κατάσταση, τότε μία δέσμευση από την πλευρά σου μπορεί να αποτελέσει την έναρξη μίας ζωής που σε βοηθά να αποφύγεις αρκετές παγίδες προσωπικού εγωισμού. Αν πάλι είσαι μόνος/η και άνεργος/η, τότε καλό θα ήταν να αναζητήσεις μέσα σου το λόγο για τον οποίο δεν μπορείς να ενταχθείς σε ένα περιβάλλον ομαλού συσχετισμού με την άλλη πλευρά. Αν έχεις κλειστεί στον εαυτό σου, τότε προσπάθησε να  ανοίξεις και πάλι τον κοινωνικό σου κύκλο, ακόμα και μέσα από υποχρεωτική συμμετοχή σε ομαδικές δραστηριότητες που θα σου υπενθυμίσουν τον τρόπο με τον οποίο μπορείς να προσφέρεις σε άλλους χωρίς να σημαίνει πως επιδιώκεις και κάποιο αντάλλαγμα.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

   

  Κεφάλαιο εκλείψεις
  Η πρώτη έκλειψη του έτους, η Σεληνιακή έκλειψη στις 10 Ιανουαρίου στην 20η μοίρα του Καρκίνου σε αντίθεση με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, απαιτεί προσοχή από εσένα, αφού μπορεί να επηρεάσει την υγεία σου. Φρόντισε τον εαυτό σου, προσπαθώντας να αποφύγεις τις εξαντλητικές δράσεις σε επαγγελματικό ή αθλητικό επίπεδο και μάθε να ακούς το σώμα σου. Υπάρχουν καταστάσεις τις οποίες δεν μπορείς να διορθώσεις αυτή τη στιγμή και απλά θα πρέπει να αποδεχτείς πως μπορεί να έχεις ηττηθεί. Αν πάλι νιώθεις κουρασμένος/η στον εργασιακό σου χώρο, τότε αναζήτησε μέσα σου κίνητρο για να συνεχίσεις να δουλεύεις, αφού μία επαγγελματική μετακίνηση δεν είναι απαραίτητο να διορθώσει την κατάσταση.
  Το επόμενο  σετ εκλείψεων ξεκινά στις 5 Ιουνίου με τη Σεληνιακή έκλειψη στη 15η μοίρα του Τοξότη σε αντίθεση με την ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους και σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς. Αν είσαι μπερδεμένος/η στον ερωτικό τομέα, τότε προσπάθησε να αποφύγεις να λειτουργήσεις σε δύο παράλληλους δρόμους, αφού η κρίση σου δεν είναι και  πολύ έτοιμη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της περιόδου. Μία επιστροφή από ένα άτομο από το παρελθόν θα σε μπερδέψει και μπορεί  να νιώσεις αρκετά, τα οποία όμως δεν είναι απαραίτητο να έχουν διάρκεια. Στον οικονομικό τομέα, καλό θα ήταν να αποφύγεις τις κινήσεις που δείχνουν βιασύνη και έλλειψη καθαρού μυαλού. Η Ηλιακή  έκλειψη που ακολουθεί, την 21η Ιουνίου στη μηδενική μοίρα του Καρκίνου σε quincunx με τον Κρόνο από τον Υδροχόο, δηλώνει πως είναι καιρός να καταλάβεις πως δεν ανήκεις πλέον σε ένα σύστημα που συνήθισες να βρίσκεσαι. Αν έχεις χάσει τον εαυτό σου  μέσα σε αυτή τη σχέση ή τη δουλειά, τότε φρόντισε να κάνεις κινήσεις που δείχνουν πως αποστασιοποιείσαι και  λαμβάνεις ουσιαστικές αποστάσεις. Αν πάλι έχεις βρει ένα άτομο που μοιάζει να καλύπτει τις βαθιές συναισθηματικές σου ανάγκες, τότε δοκίμασε να ζήσεις αυτή τη σχέση μέσα στην καθημερινότητα για να εξετάσεις κατά πόσο μπορεί να έχει διάρκεια. Η επόμενη Σεληνιακή έκλειψη, στις 5 Ιουλίου στη 13η μοίρα του Αιγόκερου σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή από τον Καρκίνο και σε τετράγωνο με το Χείρωνα από τον Κριό, σου ζητά να αποφύγεις να τα βάλεις με τον εαυτό σου ώστε να αποδείξεις στους γύρω σου πως έχουν άδικο. Δε χρειάζεται να απαντήσεις σε όλα τα ερεθίσματα που λαμβάνεις, αλλά να φροντίσεις να ακολουθήσεις την καρδιά σου που σου ζητά να απομακρυνθείς. Ένας αποχωρισμός μπορεί να είναι δύσκολος αυτή την περίοδο, αλλά θα σε λυτρώσει σε βάθος χρόνου.
  Το τελευταίο σετ εκλείψεων της χρονιάς ξεκινά με τη Σεληνιακή έκλειψη στις 30 Νοεμβρίου στην 8η μοίρα των Διδύμων σε quincunx με την Αφροδίτη στο Σκορπιό που παίζει με την ισορροπία ανάμεσα στην εσωστρέφεια και την εξωστρέφεια σου. Αν αποφασίσεις να επενδύσεις στις προτάσεις από άτομα του φιλικού κύκλου, αν θελήσεις να γίνεις περισσότερο κοινωνικός/η, τότε είναι πιθανό να προκύψουν θέματα που αφορούν το σπίτι σου και σε αναγκάζουν να περνάς χρόνο μέσα σε αυτό. Αν πάλι νιώσεις την ανάγκη να κλειστείς στον εαυτό σου, τότε μπορεί να χαλάσουν οι σχέσεις σου με κάποιους/ες φίλους/ες, αφού μοιάζεις να αποκόβεσαι από τη συντροφιά τους. Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί, στις 14 Δεκεμβρίου στην 23η μοίρα του Τοξότη σε σύνοδο με τον Ερμή και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, μπορεί να φανερώσει πως οι προβληματισμοί σου  έχουν να κάνουν με το επόμενο βήμα στην προσωπική σου ζωή που σε κάνει να μην μπορείς να πάρεις αποφάσεις. Καλείσαι όμως πλέον  να δείξεις τις προθέσεις σου, να εκφράσεις τις διαθέσεις σου και αν είναι εφικτό, να προχωρήσεις στο επόμενη βήμα της σχέσης σου, χωρίς να φοβάσαι την απόρριψη ή τη μοναξιά.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

   

   Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός
  Ο Βόρειος Δεσμός θα παραμείνει στο ζώδιο του Καρκίνου (και αντίστοιχα ο Νότιος Δεσμός στον Αιγόκερω) μέχρι τις 5 Μαΐου του 2020, συμβολίζοντας μία εποχή κατά τη διάρκεια της οποίας καλείσαι να προχωρήσεις σε τομές στον επαγγελματικό τομέα. Μπορεί να δεις ανθρώπους που συνεργάζεσαι να φεύγουν από κοντά σου ή να γίνεις εσύ αυτός/η που αναζητάς και βρίσκεις την επόμενη δουλειά σου. Ίσως πάλι να προσπαθείς να ισορροπήσεις πάνω στις φιλοδοξίες της καριέρας σου που σε κάνουν να λειτουργείς λογικά και εγκεφαλικά και στα κελεύσματα της ψυχής σου που σου μιλά για την ανάγκη να επενδύεις σε περιβάλλοντα που ακουμπάνε την καρδιά σου. Το ζητούμενο είναι να καταφέρεις να βγεις από ένα αδιέξοδο που αντιμετωπίζεις χωρίς να κάνεις κακό στην υγεία σου, χωρίς να επηρεάσεις τα άτομα της οικογένειας σου και τα οποία σε εμπιστεύονται.
  Η είσοδος του άξονα των Δεσμών της Σελήνης στον άξονα Διδύμων/Τοξότη (Βόρειος Δεσμός στους Διδύμους και Νότιος Δεσμός στον Τοξότη) στις 5 Μαΐου μοιάζει να φέρνει περισσότερη εξωστρέφεια στη ζωή σου και να σε βοηθά να αποδράσεις από ένα σκοτεινό τούνελ που βρέθηκες το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς διεξοδικά με την προσωπική σου ζωή και να σχεδιάσεις τα επόμενα βήματα μίας σχέσης που είναι εξαιρετικά πιθανό να περνά μέσα από την απόκτηση ενός παιδιού. Αν πάλι βγαίνεις από μία δύσκολη σχέση, τότε μάθε να εμπιστεύεσαι το χρόνο και να ζεις στο σήμερα, αφού θα υπάρξουν ευκαιρίες για γνωριμίες που είναι σε θέση να ανανεώσουν τη ζωή σου. Στον επαγγελματικό τομέα, είναι καιρός να εμπιστευτείς τις γνώσεις και τα ταλέντα σου και να αφήσεις στην άκρη τους δισταγμούς ώστε να φέρεις στην επιφάνεια την πραγματική σου ταυτότητα. Θα μπορέσεις να συναναστραφείς πρόσωπα που κοιτάζουν με αισιοδοξία το αύριο, με αποτέλεσμα να αφήνεις πίσω σου ανθρώπους τους οποίους θεωρείς πως έχουν γεράσει, είτε ηλικιακά, είτε πνευματικά. Θα μάθεις πως ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που μένουν πάντα νέοι, αφού φροντίζουν να ανοίγουν το μυαλό τους μέσα από την απόκτηση γνώσεων και τη συντροφιά ανθρώπων που κουβαλούν νεανικό αέρα.
   

   

  Από τον Γιώργο Σοφιάνη

  (Περισσότερες προβλέψεις του Γιώργου Σοφιάνη μπορείτε να διαβάσετε στο Signing Stars)

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

   

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

  Ανήκεις στους ευγενείς του ζωδιακού κύκλου. Η συναισθηματική σου αντίδραση είναι τόσο θερμή που δημιουργεί στους γύρω σου την αυτόματη επιθυμία να σου αφοσιωθούν. Παρόλα αυτά είσαι τόσο γεναιόδωρος με τόσους πολλούς τρόπους που μερικές φορές δημιουργείς ανισορροπία στη σχέση «δίνω-παίρνω». Είναι συνηθισμένη η αντίδραση ενός Λέοντα όταν είναι ερωτευμένος: Κατακλύζεις τον αγαπημένο/η με τόσα δώρα που νιώθει άβολα, ενώ προσπαθώντας να ανταποκριθεί στη καταιγίδα των προσφορών σου αρχίζει να αισθάνεται λίγος. Κι όμως αυτή είναι η ενστικτώδης αντίδρασή σου όταν ερωτεύεσαι. Ένας διάσημος αστρολόγος είπε ότι «κανείς δεν ξέρει αληθινά τι σημαίνει να σε αγαπάει κάποιος μέχρι να τον αγαπήσει ένας Λέοντας». Η αφοσίωση όταν η αγάπη σου είναι αληθινή και έχει τις ρίζες της στη καρδιά σου μπορεί να κρατήσει μια ολόκληρη ζωή. Η μεγαλύτερη έκπληξη και σοκ στη ζωή ενός Λέοντα έρχεται όταν ο έρωτας πέσει απο το βάθρο που του έχει στήσει. Τότε κινδυνεύει να γίνει κυνικός και πικρός. Η απόρριψη δεν υπάρχει στο λεξιλογιο σου κι όταν έρθει αποτελεί την ύψιστη δυστυχία. Τότε είναι που εμφανίζεται στη σκηνή η περηφάνεια και όντας απαγοητευμένος σπάνια κάνεις μια δεύτερη προσπάθεια για να διασώσεις τη σχέση. Η αμοιβαιότητα και το συνεχές ενδιαφέρον του άλλου είναι σημαντικά για σένα, αφού μπορείς πολύ εύκολα να αποκαρδιωθείς εάν συνειδητοποιήσεις ότι ο άλλος θεωρεί την πίστη σου αυτονόητη. Χρειάζεσαι να νιώθεις τον έρωτα ζωντανό και μονίμως παρόντα. Η γάτα της ζούγκλας δεν είναι ο πιο πιστός σύντροφος όταν η σχέση αρχίζει να γίνεται ρουτίν, ή όταν αρχίσουν τα σημάδια της κόπωσης να γίνονται εμφανή. Όταν το ιδανικό του έρωτα αρχίζει και σπάει σε κομμάτια τότε το βλέμμα της γάτας αρχίζει να ψάχνει πέρα από τον/την Μοναδικό/ή μέχρι χθες. Η συνεχής ενθάρρυνση, η επιδοκιμασία, τα κομπλιμέντα βοηθάνε να ανθίζει η σχέση και απομακρύνουν το ενδεχόμενο απιστίας, ή τέλους. Αν σε αντιμετωπίζουν με σεβασμό ξέρεις ότι η σχέση αυτή θα διαρκέσει και σε δύσκολες εποχές. Υπάρχει ένα μυστικό στην επιτυχία της σχέσης. Θέλεις να είσαι υπερήφανος για το σύντροφό σου, αρκεί να μη σε επισκιάζει, ή να μη σε αγνοεί. Αφού η λάμψη του Ήλιου μπορεί να καλύψει το φως των άλλων πλανητών, είσαι συνήθως αυτός/ή που έχει το πάνω χέρι στη σχέση. Επίσης είναι πολύ συνηθισμένο το φαινόμενο να ξεκινάς, να τερματίζεις ή και να αλλάξεις τις σχέσεις σου πολύ ξαφνικά και αναπάντεχα. Υπάρχει πάντα μια περίεργη ιστορία για το πως συναντήθηκε ένας Λέων με το σύντροφό του, ή για το πως χώρισε.

 • Ben Affleck

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φλώρα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...