παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 18.01.2021 έως 24.01.2021
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(23/8 - 22/9)

Η νέα εβδομάδα μπορεί να σου προσφέρει την ευκαιρία να σκεφτείς διαφορετικά, να ανοίξεις τους οπτικούς σου ορίζοντες πέρα από το προφανές, μέσα από την επαφή σου με ένα πρόσωπο που είναι σε θέση να σε βοηθήσει να σκεφτείς με αυτό τον τρόπο. Αυτό το άτομο θα μπορούσε να είναι ο/η σύντροφος σου, σε περίπτωση που έχετε την ευκαιρία να σπάσετε την καθημερινότητα σας και να βρεθείτε κάπου μακριά από το γνώριμο περιβάλλον σας. Ίσως να προγραμματίσετε μία εκδρομή που σας βοηθά να έρθετε πιο κοντά, που θα αποτελέσει την αφορμή για να αναθερμάνετε τη σχέση σας.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Ίσως πάλι να πρόκειται για μία νέα γνωριμία που έχει μπει στη ζωή σου, να είναι ένα άτομο που σε έχει συνεπάρει και μοιάζει ικανό να σε τραβήξει μακριά από το γνώριμο μοτίβο της διαβίωσης σου. Στον επαγγελματικό τομέα, τόλμησε να μιλήσεις με διαφορετικό τρόπο, να εκφράσεις τις σκέψεις σου ακόμα και αν είναι προς μία διαφορετική κατεύθυνση σε σχέση με αυτή που κινούνται οι συνάδελφοι και συνεργάτες, αφού χρειάζεται ένα ταρακούνημα για να ξυπνήσουν όλοι γύρω σου

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Ερωτική πρόβλεψη: 20.01.2021 έως 26.01.2021
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(23/8 - 22/9)
The Love DiariesΑυτή την εβδομάδα ίσως ζούμε τις εντονότερες και πιο καταλυτικές αστρολογικά ημέρες του έτους - και προφανώς, ως παιδί του Ερμή και της λογικής, δεν θεωρείς ότι μπορεί να περάσει εντελώς ακροθιγώς, έτσι δεν είναι; Υπάρχει λοιπόν εκρηκτικό κλίμα σε ό,τι αφορά στην καθημερινότητά σου και στα βαθύτερά σου όνειρα.  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!Πάρε άμεσα ...
 • Παρθένε, προσπάθησε να μην σκέφτεσαι την κούραση σου, το βουνό των υποχρεώσεων σου, την πνευματική σου ένταση… Ε, ναι… Προσπάθησε να μην σκέφτεσαι γενικώς σήμερα. Δουλειά, φαγητό, ύπνος, τέλος.
 • Ιανουάριος

  Παρθένε, σου ευχόμαστε η φετινή χρονιά να είναι ένα λαμπερό ορόσημο προς την κατάκτηση στόχων, ονείρων κι επιθυμιών! Ο Ιανουάριος σίγουρα σε βάζει στο σωστό μονοπάτι προς αυτήν ακριβώς την κατεύθυνση, μιας και αποτελεί ένα μήνα ιδιαίτερα «δυνατό» αστρολογικά, γεμάτο απαιτήσεις αλλά, κυρίως, δυνατότητες. Βλέπεις, οι έντονες και δυναμικές όψεις εξασφαλίζουν ακριβώς αυτό: ανατροπές από τη μία και άπλετες δυνατότητες από την άλλη. Ο Ιανουάριος του 2021 μάς βρίσκει με τον Δία και τον Κρόνο να έχουν περάσει στον Υδροχόο και από εκεί να ετοιμάζονται να μεταμορφώσουν κυριολεκτικά την ρουτίνα σου και την καθημερινότητά σου. Ωστόσο, ο Δίας από τη νέα του θέση σχηματίζει ένα εκρηκτικό τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο και μπορεί αρχικά να υπάρξει μία σύγκρουση συνθηκών και οράματος δικού σου. Πολύ απλά, ίσως έχεις την αίσθηση ότι ματαιοπονείς για κάτι που θέλεις πολύ κι αυτό θα σε απογοητεύσει, αλλά καλό θα είναι να μη χάσεις ούτε στιγμή το θάρρος και το κουράγιο σου.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

   

  Ήλιος κι Ερμής στον πιο δημιουργικό τομέα του ωροσκοπίου σου, σου επιτρέπουν να συγκροτήσεις τον νου σου και να προβείς σε κινήσεις λογικής και καλού σχεδιασμού. Στον ίδιο τομέα και η Αφροδίτη, σου χαρίζει γοητεία και μαγνητισμό και σε διευκολύνει σε ότι αφορά σε σχέσεις και συνεργασίες! Ο Άρης στον Ταύρο σε προτρέπει να κυνηγήσεις τα όνειρά σου και να εργαστείς με ακόμα μεγαλύτερο πείσμα για αυτά, ενώ, Ουρανού παρόντος, δεν αποκλείεται ένα όνειρό σου να πραγματοποιηθεί με τρόπο απρόσμενο. Η Νέα Σελήνη του μήνα μιλά για έναν νέο έρωτα ενώ η Πανσέληνος μπορεί να φέρει κάποιες διακυμάνσεις στη γενικότερη καλή σου τύχη – ωστόσο, η όποια αναποδιά ή καθυστέρηση θα είναι παροδική!

   

  Μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει…
  (ένα ημερολόγιο στην αστρολογική καθημερινότητα) 

   

  ▸1 Ιανουαρίου 2021

  Ερμής 18° 29’ Αιγόκερω εξάγωνο με Ποσειδώνα 18° 29’ Ιχθύων

   

  ▸4 Ιανουαρίου 2021

  Ερμής σύνοδος με Πλούτωνα 19° 24’ Αιγόκερω

   

  ▸8 Ιανουαρίου 2021

  Ήλιος 18° 38’ Αιγόκερω εξάγωνο με Ποσειδώνα 18° 38’ Ιχθύων

  Ερμής 1° 01’ Υδροχόου  τετράγωνο με Άρη 1° 01’ Ταύρου

   

  ▸9 Ιανουαρίου 2021

  Αφροδίτη 1° 16’ Αιγόκερω τρίγωνο με Άρη 1° 16’  Ταύρου

  Ερμής σύνοδο με Κρόνο 2° 41’ Υδροχόου

   

  ▸11 Ιανουαρίου 2021

  Ερμής σύνοδο με Δία 5° 16’ Υδροχόου

   

  ▸12 Ιανουαρίου 2021

  Ερμής 6° 44’ Υδροχόου τετράγωνο με Ουρανό 6° 44’ Ταύρου

  Άρης 3° 05’ Ταύρου τετράγωνο με Κρόνο 3° 05’ Υδροχόου

   

  ▸13 Ιανουαρίου 2021

  Αφροδίτη 6° 44’ Αιγόκερω τρίγωνο με Ουρανό 6° 44’ Ταύρου

   

  ▸14 Ιανουαρίου 2021

  Ήλιος σύνοδο με Πλούτωνα 24° 38’ Αιγόκερω

   

  ▸17 Ιανουαρίου 2021

  Δίας 6° 44’ Υδροχόου τετράγωνο με Ουρανό 6° 44’ Ταύρου

   

  ▸20 Ιανουαρίου 2021

  Άρης σύνοδο με Ουρανό 6° 44’ Ταύρου

   

  ▸23 Ιανουαρίου 2021

  Άρης 8° Ταύρου τετράγωνο με Δία 8° Υδροχόου

  Αφροδίτη 19° 01’ Αιγόκερω εξάγωνο με Ποσειδώνα 19° 01’ Ιχθύων

  Ήλιος σύνοδο με Κρόνο 4° 20 Υδροχόου

   

  ▸26 Ιανουαρίου 2021

  Ήλιος 6° 47’ Υδροχόου τετράγωνο με Ουρανό 6° 47’ Ταύρου

   

  ▸28 Ιανουαρίου 2021

  Αφροδίτη σύνοδο με Πλούτωνα 25° 06’ Αιγόκερω

  Ήλιος σύνοδο με Δία 9°22’ Υδροχόου

   

  ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ

  13/01/2021 στις 07:00 ώρα Ελλάδας και στις  23° 13’ του Αιγόκερω

  ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ

  28/01/2021 στις 21:16 ώρα Ελλάδας και στις  09° 05’ του Λέοντα

   

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 

 • 2021

  Αλλάζοντας πορεία

   

  Το 2021 μοιάζει με μία σημαντική χρονιά στη ζωή σου αφού λαμβάνεις σινιάλα αλλαγής που έχουν να κάνουν με τους τομείς της καριέρας και της οικογένειας. Από τη μία πλευρά, έχεις την ευκαιρία να στρέψεις την προσοχή και το ενδιαφέρον σου σε επαγγελματικά μονοπάτια που βρίσκονται μακριά από την καριέρα που έχεις ακολουθήσει μέχρι σήμερα, έχοντας όμως την υποχρέωση να βρεθείς για κάποια χρονικά διαστήματα μακριά από το οικείο περιβάλλον σου. Από την άλλη όμως πλευρά, υπάρχει η προοπτική του επόμενου βήματος στη σχέση μέσα από μία μετακόμιση ή τη δημιουργία οικογένειας, κάτι που σημαίνει πως δεν μπορείς να επενδύεις άπλετο χρόνο στον επαγγελματικό τομέα.

  Η δοκιμαστική είσοδος του Δία στους Ιχθείς το χρονικό διάστημα Μάιος-Ιούλιος είναι ένα χρονικό διάστημα που σε κάνει επιρρεπή στις αποφάσεις που σε οδηγούν σε καταστάσεις στις οποίες δεν έχεις τον έλεγχο. Το ζητούμενο δεν είναι να συνεχίσεις να ελέγχεις με αυστηρότητα και με ένταση το τιμόνι του οχήματος της ζωής σου, αλλά να μπορείς να κάνεις κινήσεις επέκτασης χωρίς όμως να μετανιώνεις για αυτές. Προς το τέλος του χρόνου λοιπόν καλείσαι να είσαι έτοιμος/η να κάνεις ένα άλμα στο κενό, χωρίς όμως να θεωρείς πως κάτι τέτοιο ισχύει απαραίτητα, αφού έχεις δοκιμάσει τον εαυτό σου και θεωρείς πως μπορείς να διαχειριστείς μία τέτοια κατάσταση. 

   

  Κεφάλαιο Δίας

  Ο Δίας θα παραμείνει στον Υδροχόο και 6ο Ηλιακό σου οίκο το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του έτους, εκτός από την περίοδο από τις 13 Μαΐου μέχρι τις 28 Ιουλίου, αλλά και από τις 29 Δεκεμβρίου οπότε και θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων.

  Η παραμονή του Δία στον Υδροχόο θα αυξήσει τις ασχολίες της καθημερινότητας σου μέσα από την προσθήκη εργασιών που θα ήθελες να μπορούν να γίνουν από άλλους ή με διαφορετικό τρόπο. Ίσως να ζητήσεις τη βοήθεια ανθρώπων της οικογένειας ή να θελήσεις να μεταφέρεις κάποιες από τις συγκεκριμένες ευθύνες στα ίδια πρόσωπα, αφού θεωρείς πως κάποια πράγματα δε χρειάζεται να πέφτουν στους ώμους σου. Ίσως πάλι να αναγκαστείς να αυξήσεις τις καθημερινές σου μετακινήσεις, είτε επειδή υπάρχει απόσταση στο χώρο της δουλειάς σου, είτε επειδή αναλαμβάνεις να εξυπηρετήσεις τις μετακινήσεις και άλλων προσώπων. Στον εργασιακό χώρο, θα κληθείς να λειτουργήσεις ομαδικά και να αποδείξεις πως μπορείς να συγχρονιστείς με τις απόψεις και θέσεις άλλων προσώπων, ακόμα και αν σου φαντάζουν εντελώς παράταιρες σε σχέση με τη δική σου φιλοσοφία. Ένα άλλο θέμα που θα χρειαστεί να ασχοληθείς μαζί του είναι η υγεία σου, αφού θα κληθείς να εξετάσεις μήπως είναι καιρός να αλλάξεις τις συνήθειες της διατροφής και σωματικής σου άσκησης ώστε να συμβαδίζουν με τις ανάγκες της υγείας σου. Μην παραμένεις δέσμιος/α συνηθειών που δεν έχουν πλέον επιρροή στον εαυτό σου, αλλά τόλμησε να ανοίξεις το μυαλό σου σε νέες προοπτικές.

  Η δοκιμαστική είσοδος του Δία στους Ιχθείς φαίνεται να θέλει να σου τονίσει την ανάγκη να επαναπροσδιορίσεις τις σχέσεις σου και να φροντίσεις να ανοίξεις τον κύκλο σου. Αν η σχέση σου έχει πάψει να σε ευχαριστεί, τότε θα είναι αρκετά εύκολο να βρεθεί ένα άτομο που έρχεται ώστε να κάνει τα αισθήματα σου να ξυπνήσουν. Μπορεί να μπλέξεις σε μία περιπέτεια που περιλαμβάνει και άλλα άτομα, αφού μία παράλληλη σχέση αυτή την εποχή θα σε βοηθήσει να σπάσεις μία ρουτίνα που σε σκοτώνει. Την ίδια όμως στιγμή, θα δημιουργήσεις τύψεις στον εαυτό σου και είναι πιθανό να χάσεις και την εύνοια κοντινών σου προσώπων που βλέπουν μία ξένη συμπεριφορά από την πλευρά σου. Αν πάλι είσαι σε μία σχέση που προχωρά, τότε η δημιουργία οικογένειας είναι ένα σοβαρό ενδεχόμενο. Στον επαγγελματικό τομέα, μπορεί να ξεκινά κάτι νέο, που δεν είναι όμως απαραίτητο να είναι οριοθετημένο, κάτι που σε αγχώνει, αλλά παράλληλα σε βοηθά να μεγαλώσεις τον κύκλο των επαγγελματικών σου γνωριμιών και σου προσφέρει την ευκαιρία μίας ανόδου. 

   

  Κεφάλαιο Κρόνος

  Η παραμονή του Κρόνου στον Υδροχόο για όλο το 2021 μοιάζει να θέλει να βάλει θεμέλια και σταθερές σε ένα εργασιακό περιβάλλον που μπορεί να είναι καινούργιο για εσένα. Η καθημερινότητα μπορεί να είναι ένα δύσκολο μάθημα το οποίο καλείσαι να μάθεις, το οποίο έχει κανόνες και όρια τα οποία θα πρέπει να ανεχτείς και να πειθαρχήσεις, αλλά την ίδια στιγμή η όλη διαδικασία σε βοηθά να μη χάνεις τον προσανατολισμό σου. Είναι πιθανό να χρειαστεί να υπακούσεις εντολές ανωτέρων και να θεωρήσεις τον εαυτό σου μαθητή, ακόμα και αν πίστευες πως μία τέτοια διαδικασία θα μπορούσες να την αποφύγεις. Θα μπορούσε να εργάζεσαι σε ένα αντικείμενο που σε ζορίζει, είτε επειδή έχει απαιτήσεις τις οποίες δεν μπορείς ακόμα να ικανοποιήσεις, είτε επειδή καλείσαι να λειτουργήσεις μέσα σε ένα πλαίσιο καθημερινότητας που σε κουράζει πνευματικά και σωματικά.

  Ένα άλλο θέμα που θα απασχολήσει με την παραμονή του Κρόνου στον Υδροχόο είναι αυτό της υγείας σου. Αν χρειαστεί να ασχοληθείς μαζί της, τότε προσπάθησε να ανοίξεις τα μάτια και τα αυτιά σου και να εξετάσεις μήπως είναι καιρός να δεις πιθανές εναλλακτικές μορφές θεραπείας, τις οποίες δεν μπορείς να απορρίπτεις πριν καν να δοκιμάσεις. Κάποια θέματα υγείας μπορεί να ξεκινούν από τον τρόπο που σκέφτεσαι και βλέπεις τα πράγματα γύρω σου, κάτι που θα μπορούσε να σημαίνει πως υπάρχουν εγκεφαλικές αγκυλώσεις που έχουν τις ρίζες τους σε βαθιά ριζωμένα πιστεύω πως δεν είναι δικά σου. Προσπάθησε να αλλάξεις διατροφικές συνήθειες, να βρεις νέες μορφές άσκησης και φρόντισε να κρατάς το πνεύμα σου ζωντανό και νεανικό, γιατί από εκεί πηγάζουν οι περισσότερες αγκυλώσεις που συναντάς στη διάρκεια της ημέρας σου. 

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

   

  Κεφάλαιο εκλείψεις

  Το πρώτο σετ εκλείψεων του έτους ξεκινά στις 26 Μαΐου με τη Σεληνιακή έκλειψη στην 5η μοίρα του Τοξότη σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό και σε τετράγωνο με τον Δία από τους Ιχθείς, που επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους/ις εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου του ζωδίου/ωροσκόπου σου. Πιθανότατα να αντιλαμβάνεσαι πως ένα μοτίβο διαβίωσης έχει κάνει τον κύκλο του και καλείσαι να προχωρήσεις σε αλλαγές που μπορεί να εμπεριέχουν μεγάλες δόσεις ρίσκου και τόλμης. Ίσως να θελήσεις να βγεις από μία σχέση ή εργασιακή πραγματικότητα, χωρίς όμως να έχεις μπροστά σου χειροπιαστές αποδείξεις πως η νέα κατάσταση στην οποία κατευθύνεσαι θα σε ικανοποιήσει περισσότερο από αυτή που βιώνεις μέχρι σήμερα. Αν πάλι βρίσκεσαι στο μεταίχμιο του επόμενου βήματος της σχέσης σου, τότε προσπάθησε να χαρτογραφήσεις τα βήματα που ετοιμάζεσαι να κάνεις, γιατί μπορεί να οδηγείσαι σε μία σημαντική αλλαγή, χωρίς να γνωρίζεις πλήρως τα απόνερα αυτής της πράξης. Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 10 Ιουνίου στην 20η μοίρα των Διδύμων σε σύνοδο με τον Ερμή και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς χρειάζεται προσοχή στον τρόπο που θα επικοινωνήσεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Καλείσαι να είσαι ξεκάθαρος/η με τις προθέσεις σου, να μπορείς να εξηγήσεις τους λόγους για τους οποίους αποφασίζεις να κινηθείς προς μία κατεύθυνση και αφήσεις στο περιθώριο μία κατάσταση που έμοιαζε να εμπιστεύεσαι μέχρι σήμερα. Μπορεί να έχεις μπροστά σου μία προοπτική που σε ενθουσιάζει και τυφλώνει, αλλά παράλληλα προσπάθησε να διατηρείς και τη λογική μέσα στο όλο οπτικό σου πεδίο. Φρόντισε να συνειδητοποιείς πως μπορεί να εισέρχεσαι σε μία κατάσταση που δεν μπορείς να ορίσεις πολύ εύκολα, κάτι που σημαίνει πως είναι πιθανό να χάσεις τον έλεγχο των κινήσεων.

  Το επόμενο σετ εκλείψεων ξεκινά με τη Σεληνιακή έκλειψη στις 19 Νοεμβρίου στην 27η μοίρα του Ταύρου σε τετράγωνο με τον Δία από τον Υδροχόο και η οποία μπορεί να σε βάζει στη διαδικασία να αναμετρηθείς με τη συνείδηση σου. Θα χρειαστεί να εξετάσεις κατά πόσο μπορείς να σπάσεις το πλαίσιο του τρόπου της σκέψης σου και να βρεθείς μέσα σε ένα περιβάλλον που είναι άλλοι αυτοί που δίνουν τον τόνο. Ίσως να αναζητάς τον τρόπο να αποδράσεις από την καθημερινότητα σου και αυτό να μπορεί να λάβει χώρα μέσα από ένα ταξίδι, αρκεί βέβαια να έχεις κάνει πολύ συγκεκριμένα τα έξοδα που προκύπτουν από αυτή την προοπτική και κατά πόσο μπορείς να τα αντέξεις. Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 4 Δεκεμβρίου στη 12η μοίρα του Τοξότη σε σύνοδο με τον Ερμή και σε quincunx με τον Ουρανό από τον Ταύρο θα σε βάλει στη διαδικασία διλημμάτων σχετικά με τη φυγή από μία κατάσταση. Μπορεί να αναζητάς ένα νέο σπίτι που θα καλύψει τις ανάγκες σου, αλλά το οικονομικό κομμάτι είναι παρόν και σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως δεν έχεις την απόλυτη ελευθερία των κινήσεων. Μπορεί πάλι να είσαι έτοιμος/η να δοκιμάσεις την τύχη σου σε μία επαγγελματική πρόκληση που έρχεται από μακριά, δημιουργώντας όμως την υποχρέωση να βρεθείς σε απόσταση από ανθρώπους που έχεις κοντά σου και έχουν δημιουργήσει το ασφαλές σου καταφύγιο τα τελευταία χρόνια. Η απόφαση δεν είναι καθόλου εύκολη, αφού αν αναζητάς την προσωπική σου ελευθερία, τότε πρέπει να είσαι έτοιμος/η να θυσιάσεις κάποιες σταθερές της ζωής σου. 

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

   


  Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

  Η παραμονή του Βόρειου Δεσμούς στους Διδύμους και 10ο Ηλιακό σου οίκο, και αντίστοιχα του Νότιου Δεσμού στον Τοξότη και 4ο Ηλιακό σου οίκο, σηματοδοτεί μία χρονιά με μεγάλες προκλήσεις στον τομέα καριέρα/οικογένεια. Η παρουσία του Βόρειου Δεσμού στους Διδύμους θα μπορούσε να σου ανοίξει νέα επαγγελματικά μονοπάτια, να σε βοηθήσει να βρεις μία νέα δουλειά στην οποία όμως καλείσαι να γίνεις μαθητής από την αρχή ή να αναλάβεις το ρόλο του εκπαιδευτή. Η μαθητεία βέβαια είναι ένα πολύ καλό στοίχημα για εσένα, αφού έχεις να διδαχτεί πράγματα που δύσκολα θα έβρισκες μπροστά σου και τα οποία θα σου φανούν πολύ χρήσιμα στο μέλλον της ζωής σου. Ίσως να αποφασίζεις να δοκιμάζεις να βρεθείς σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον που μοιάζει καινούργιο σε σχέση με όσα έχεις συνηθίσει να αντιμετωπίζεις, που θα σε βοηθήσει να ανοίξεις τον κοινωνικό σου κύκλο. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να προκύπτουν εξελίξεις στον τομέα σχέση/οικογένεια και να μεγαλώνει το σπίτι σου, κάτι που σημαίνει πως καλείσαι να ανακαλύψεις νέες ισορροπίες ανάμεσα στο δίπολο σπίτι/δουλειά.

  Ο Μάρτιος και ο Απρίλιος της χρονιάς είναι δύο μήνες που είναι αρκετά πιθανό να προκύψουν επαγγελματικές αλλαγές που περιλαμβάνουν και την έννοια της πρόκλησης. Αν τολμήσεις να κάνεις το βήμα που υπάρχει μπροστά σου, τότε μπορεί να ταρακουνάς τα νερά στα οποία έχεις συνηθίσει να κολυμπάς, αλλά ταυτόχρονα θα χρειαστεί να επαναπροσδιορίσεις το ρόλο σου μέσα στο σπίτι. Τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο θα θελήσεις να κοιτάξεις πλέον τον εαυτό σου και είναι πιθανό να θελήσεις να κάνεις αλλαγές στο πρόγραμμα της ζωής σου, επιδιώκοντας να διορθώσεις τα κακώς κείμενα, ενώ τον Δεκέμβριο μοιάζει να αποφασίζεις να κάνεις το επόμενο βήμα στην προσωπική σου ζωή έχοντας αποφασίσει να ρισκάρεις. 

   

  Από τον Γιώργο Σοφιάνη

  (Περισσότερες προβλέψεις του Γιώργου Σοφιάνη μπορείτε να διαβάσετε στο Signing Stars)

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

  Είσαι αυτός που όταν οι φίλοι σου έχουν πρόβλημα τρέχουν σε σένα για να τους βγάλεις από το αδιέξοδο, ή για να τους βοηθήσεις πρακτικά. Είσαι καλός ακροάτής και εξαιρετικός  στο να δίνεις συμβουλές. Αφού έχεις τη τάση να συμπαραστέκεσαι και να γιατρεύεις τις πληγές των άλλων είσαι και εξαιρετικά προσεκτικός στην επιλογή των φίλων και των συντρόφων σου. Αν δεν το κάνεις καταλήγεις να ακούς όλη τη μέρα τις ατυχίες και τα βάσανα των άλλων. Προτιμάς να μοιράζεσαι την ζωή σου με επιλεγμένους φίλους που οι ευαισθησίες τους ταιριάζουν με την δική σου άποψη για τη ζωή.Η Παρθένος  θεωρείται ότι είναι ένα από τα ζώδια που συμβολίζουν την εργένικη ζωή, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη που πολλοί από τους εξαδέλφους σου Παρθένους προτιμάνε τη μοναχική ζωή.Αν ένας Παρθένος επιλέγει να ζήσει μόνος του το κάνει γιατί πιστεύει ακράδαντα ότι μόνο όταν  δεν έχεις υποχρεώσεις και δεσμεύσεις μπορείς αδιατάρακτα να ακολουθήσεις το δρόμο σου. Αισθάνεται τέτοια ευθύνη για τις ανάγκες του Άλλου, που προτιμάει να μη μπει σε σχέση από το να μπει και να τις αγνοήσει. Αυτό σημαίνει ότι σαν Παρθένος δεν έχεις επιθυμίες και ανάγκες για συντροφικότητά; Ή ότι σου λείπει το σεξ απίλ με το οποίο μπορείς να κατακτήσεις κάποιον/α; Το αντίθετο! Μερικά από τα μεγαλύτερα σεξ σύμβολα του κινηματογράφου ανήκουν στο ζώδιό σου. Διαθέτεις ένα πολύ φυσικό και γήινο τρόπο που αντιμετωπίζεις το σεξ . Για σένα το σεξ είναι απλό, χωρίς επιπλοκές, αισθησιακό. Έχεις στο μυαλό σου την τέλεια, αληθινή αγάπη κατά την οποία στη συγχώνευσή σου  με τον άλλο κανείς  να μη μπορεί να διακρίνει τις ραφές της ένωσής σας.Σε απορυθμίζουν οι σκηνές ζήλειας, οι αναίτιες συγκρούσεις και οι υπερβολικές απαιτήσεις- ο Αλλος/η έτσι κι αλλιώς προηγείται πάντα.Φυσικά μια τέτοια αγάπη είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί κι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να προτιμάς να μένεις μόνος  για μεγάλα χρονικά διαστήματα από το να ζεις σε μια σχέση που δεν καλύπτει τα υψηλά στάνταρνς σου. Μπορείς να περιμένεις όσο χρειαστεί, η στέρηση δεν σε ενοχλεί αν η μοναδική σου επιλογή είναι  να ριχτείς σε αδιάφορες σχέσεις  μόνο και μόνο για να μη μένεις μόνος .Δεν υπολογίζεις  καθόλου το χρόνο , όταν η αναμονή έχει σαν αποτέλεσμα τον Έναν/Μία που περιμένεις..

 • Sean Connery

έχουν γενέθλια 216 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πολυξένη, Ξένια

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...