παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ
GPANO, STARDOME ΚΑΙ ΦΙΛΤΑΤΟΙ/ΕΣ,

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΣΤΟ ΓΙΟΥΝΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ!ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ, ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΕΛΕΙΟ, ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΕΣ, ΤΟ ΣΕΞ ΜΑΓΕΙΑ!
Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ!ΑΠΟ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΝΕ ΑΣΧΗΜΑ ΟΙ ΔΙΔΥΜΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ!!Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΑΚΟΜΗ..... ΚΙ ΑΥΤΑ ΓΕΦΥΡΙ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ.ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΑΜΟ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ, ΚΟΛΛΑΝΕ, ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ, ΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΝΑΡΙ.ΧΡΗΜΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ!ΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΩ.Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΣΕ ΣΤΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ, ΑΛΛΑ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ.
ΠΟΛΛΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΤΟΙΝΑΣΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΕΡΩΤΑ, ΓΑΜΟΥ-ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ-, ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ, ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ.

ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΕΝΙΚΗ!ΣΥΝΗΘΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ........ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ!ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΕ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΑΡΗ.

ΦΙΛΙΑ
JUHUA
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 196 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...