παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
αφιερωμένο σε όλους

 

 

Λοιπόν, εμφανίσθηκα και γω μετα από τόσο καιρό !! τέλος καλό όλα καλά.

αυτό που θα ήθελα να μοιραστώ με όλους και το λέω για να έχουμε ενα feedback, στο κάτω κάτω η αστρολογία επαληθευετε στατιστικά αν το καλοσκεφτούμε είναι το εξής :

τη μέρα που ο Δίας πλησίασε το μεσουράνημα μου ( αυτά το Μάρτιο ένεκα μεσουράνημα στη μέση των ιχθύων), και για ενα μιση μήνα  ΕΓΙΝΕ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ!

δεν ξέρω ποια ήταν η ευκαιρία, αν υπήρχε κάποια, και αν συνειδητά ή όχι αξιοποιήθηκε. ο χρόνος μόνο θα δείξει. το μόνο σίγουρο και το λέω για όλους, και ίσως υπάρχει αστρολογική εξήγηση για αυτό, όπως ξέρει ας συνεισφέρει, είναι οτι για άλλη μια φορά, στη δική μου περίπτωση τουλάχιστον έχει επαναληφθεί, ο τρόπος που εκδηλώθηκε ο δίας ήταν... τραβώντας μου το χαλί κάτω από τα πόδια !! σοκ!! και μου κάνει μεγάλη εντύπωση γιατι άλλως πλανήτης, που εχει και τη φήμη του ...κακεργάτη τέλος πάντων, φέρνει τέτοια πραγματάκια...

βέβαια καλό θα ήταν να έχουμε και μια αστρολογική εκτίμηση του πράγματος γιατι ενας διας δεν αρκεί φαντάζομαι. σημασία έχουν και οι όψεις που έκανε εκείνες τις μέρες και με ποιούς πλανήτες, οι όψεις του μεσουρανήματος κτλ. δεν πειράζει όμως. αυτό που έχει σημασία και ηθελα να μοιραστώ, τέλος καλό όλα καλά και αναπνέουμε πάλι....  άλλά για να έχετε το νού σας... είναι οτι το καλό δεν έρχεται πάντα με ωραίο τρόπο. καμιά φορά το αντίθετο ακριβώς.

και ποτέ μα ποτέ δεν ξέρετε τι και πως θα φέρει η ζωή, αλλά και βεβαια, να προσέχετε τι ευχεστε και πώς το εκφράζετε... εγώ η ίδια έλεγα λίγες μέρες μονο πρίν το σοκ, σε κάποια άλλη συζητηση εδώ μέσα, οτι χρειάζομαι ένα μεγάλο μπάμ. και για άλλη μια φορά, το σύμπαν ... με το δικό του μοναδικό τρόπο, που ποτέ δεν είναι αυτός που περιμένεις αλλά ούτε και ο εύκολος, με έλουσε... ή μπουνιά ή σφαλιάρα όπως πολύ σωστά μου έιπε κάποιος σοφός.

δεν ξέρω τι έχασα όσα έλειπα, ελπίζω όλοι καλά και ... προς γνώση και συμμόρφωση μας λοιπόν!

τα φιλιά μου !

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 239 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...