παρακαλώ περιμένετε...

Προς Stardome (ή όποιον άλλο θέλει)

 • alice16 @ 18.03.2014 00:25
  Α, ξεχασα να το πω αυτό, έχω και ένα πλανητη αναδρομο, που στο γενεθλιο δεν είναι, τον Άρη στο Ζυγό στον 2ο οίκο.
 • Gemini86 @ 18.03.2014 10:14
  http://fr.scribd.com/doc/150734387/%CE%97%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE-%CE%95%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE
 • Infernal @ 18.03.2014 11:05
  Alice με το να παραθετεις μεμονομενες πληροφοριες δεν βοηθα και πολυ ομολογω
   
  Aν γνωριζεις αγγλικα μπορω να σου στειλω inbox παντως ενα κατατοπιστικοτατο αρθρο.Με το συγκεκριμενο θα μπορεσεις να αναλυσεις ορθα ολη την ηλιακη μονη σου ....
  Χρονια σου πολλα αν και ετεροχρονισμενα !
 • alice16 @ 21.03.2014 16:20
  Βρε Διδύμι, έχω χαρηκα με τον ωροσκοπο Παρθένο και συ πας να με στενοχωρήσεις! Όοοχι, εγώ επιμενω να το βλέπω θετικό. Και με την Αφροδίτη στο 5ο, θα παίξω ΛΟΤΤΟ, θα αγοράσω λαχεία και θα κερδίσω που να σκάσετε όλοι!!!
 • alice16 @ 31.03.2014 22:14
  Stardome θα μπορούσες να πεις κάποια γνώμη για την Ηλιακή μου Επιστροφή; Το ΄χω ψάξει κι εγώ αρκετά μπορώ να πω, νομίζω ότι θα είναι μια χρονιά με αρκετες προκλήσεις (με τόσους πλανήτες σε γωνιακούς οίκους) θα ήθελα όμως, αν σου είναι εύκολο, και τη γνώμη του επαγγελματία...
 • dubia @ 31.03.2014 22:22
 • maggica @ 01.04.2014 01:49
  Alice δες κι αυτό είναι πολύ αναλυτικό http://www.cafeastrology.com/solarreturnmoon.html
  Γενέθλια με Πανσέληνο πάντως δείχνει ότι η χρονιά θα είναι σημαντική.
  Το πρόβλημα πάντως με εμας τους αρχάριους, νομίζω ότι δεν είναι τόσο οι μεμονωμένες όψεις. Γι αυτές από δω και από κει, όλο και κάτι βρίσκουμε. Το πρόβλημα είναι η συνολική ερμηνεία, όλων των τάσεων που πολλές φορές είναι και αντικρουόμενες και φυσικά ο συσχετισμός όλων αυτών με τον γενέθλιο χάρτη. Αυτά θεωρώ ότι χρειάζονται και εμπειρία και διορατικότητα. Γι αυτό το λόγο και κάποιες αναλύσεις που βγαίνουν από προγράμματα υπολογιστών, πραγματικά δεν λένε απολύτως τίποτα.  
 • AriesLeo @ 01.04.2014 04:22
  Αν και αργά, χρόνια πολλά...!
 • Stardome* @ 03.04.2014 12:00
  alice16, να επισημάνω μερικά πράγματα που ίσως σε βοηθήσουν.
   
  1. Μια Ηλιακή επιστροφή αποτυπώνει πράγματα που έτσι κι αλλιώς συμβαίνουν στη ζωή μας από τις τρέχουσες διελεύσεις. Γι' αυτό και σαν τεχνική χρησιμοποιείται πάντα σε συνδυασμό με άλλες. Τουλάχιστον σε πρώτο στάδιο.
   
  2. Ο Ωροσκποπος της Ηλιακής επιστροφής σε ποιο οίκο σου πέφτει στο γενέθλιο χάρτη. Αυτή είναι η σφαίρα της ζωής που θα πρέπει φέτος να εστιάσεις. Αυτή είναι κρίσιμη και στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου. Ο 11ος οίκος είναι πολύ πιο σημαντικός απο τους φίλους και τους ομοϊδεάτες μας. Συμβολίζει την ανάγκη να γίνουμε κάτι περισσότερο και μεγαλύτερο από αυτό που είμαστε ήδη. Συνεπώς φέτος τονίζεται η ανάγκη να ενταχθείς σε ένα σκοπό, σε μια εργασία, σε ένα μέλλον που θα σε κάνει να αισθανθείς ότι καταφέρνεις κάτι καλύτερο από αυτό που έχεις αυτή τη στιγμή. Πολλές φορές αυτό σημαίνει ότι υπερβαίνουμε, αφήνουμε πίσω μας, εγκαταλείπουμε σχέσεις και συνεργασίες για την προοπτική κάτι καλύτερου.
   
  3. Το Μεσουράνημα της Ηλιακής επιστροφής σε ποιο οίκο σου πέφτει στο γενέθλιο χάρτη; Τα χαρακτηριστικά αυτού του οίκο θες να αποτυπώσεις στην κοινωνική σου είκονα. Αν λοιπόν το Μεσουράνημα της Ηλιακής επιστροφής πέφτει μέσα στο 10ο οίκο σου, αυτή είναι μια χρονιά που πρέπει να θυμηθείς για τι θέλεις να είσαι γνωστή, για τι θες να σε αναγνωρίζουν; Είναι ένας κοινωνικός ρόλος (σύζυγος ή μητέρα ή ακόμη και σπουδές για να αλλάξεις επαγγελματική ταυτότητα) ή μήπως είναι μια καριέρα με επίκεντρο τις φιλοδοξίες σου;
   
  4. Οι πλανήτες που αποτυπωνονται δείχνουν ότι οι 4 κύριες σφαίρες της ζωής σου βρίσκονται σε αναταραχή. Στο δικό σου επίκεντρο είναι να διεκδικήσεις συστηματικά με συνέπεια και προγραμματισμό (ωροσκόπος Παρθένος) τις ανάγκες σου και τη συναισθηματική σου πληρότητα (Σελήνη) με όπλα τις συνεργασίες και τις σχέσεις σου (Ζυγός). Με άλλα λόγια είναι μια χρονιά που ξεχωρίζεις φίλους από εχθρούς. Όμως το πεδίο των σχέσεων και των συνεργασίων σου ελκύει ανθρώπους που έχουν φαινομενικά τονισμένο Εγώ (Ήλιος) αλλά στη πραγματικότητα το δηλώνουν έμμεσα είτε συναισθηματικά, με παθητικό τρόπο ή με εκβιασμούς (Ιχθύες) και επιπλέον μάλλον έχουν την τάση να δηλώνουν με εξάρσεις και επιθετικά την ασυμβίβαστη φύση τους (Ουρανός στο Κριό). Επομένως έχεις μια δύσκολη ισορροπία όλη τη χρονιά σε αυτό το τομέα. Αντίστοιχα θα κρίνεις την αντίθεση Πλούτωνα/Δία στον άξονα 4ου/10ου οίκου. Από τη μια υπάρχει μια υπερβολή και μια διάθεση ρίσκου σε ότι αφορά τη κοινωνική σου εικόνα (οπότε το θέμα που αναφέραμε με το Μεσουράνημα στην 3η παρατήρηση το βλέπεις από δύο πλευρές να βρίσκεται στο επίκεντρο).
   
  5. Όλα αυτα που συμβαίνουν στην Ηλιακή επιστροφή πρέπει να το συγκρίνεις και με διελεύσεις στο γενέθλιο χάρτη σου αλλά και με προόδους. Για παράδειγμα, έστω ότι αυτή τη στιγμή περνάει από διέλευση ή σε πρόοδο ένας πλανήτης από τον ωροσκόπο σου. Έχεις ήδη στην Ηλιακή επιστροφή ένα πλανήτη στον Ωροσκόπο, οπότε να δεις τον ωροσκόπο να δέχετε επιρροή από τουλάχιστον μια ακόμη τεχνική τότε προφανώς τα θέματα του ωροσκόπου θα είναι πιο κεντρικά από ότι πχ του 7ου οίκου. Αντίστοιχα αν κάποιος από τους οίκους που αναφέραμε δέχεται επιρροές και από τις άλλες τεχνικές τότε αυτός ή αυτοί που δέχονται τις περισσότερες βρίσκονται στο επίκεντρο. Με άλλα λόγια έχεις πολύ δουλειά να κάνεις ακόμη. Η Ηλιακή επιστροφή είναι μια αφετηρία μόνο...
   
  Καλημέρα!
 • alice16 @ 03.04.2014 21:45
  Σ ευχαριστώ πολύ. Ειδικά για τις παρατηρήσεις στο 4 μια και δεν τα είχα συνδυάσει έτσι. Συμβαίνει ήδη αυτό που περιγραφεις για τις σχέσεις μου με τους άλλους. Μόλις αποκατέστησα μια φιλία-σχέση ζωής που είχε χαλάσει με πολύ άσχημο τρόπο τον Οκτώβρη του 2013 και μόλις διέλυσα μια 15χρονη φιλία γιατί συνέβαινε ακριβώς αυτό που περιγράφεις με τον Ουρανό στον Κριό στον 7ο. Αλλά θα πρέπει να προσέξω να μην τα κάνω όλα μπάχαλο με τη φόρα που έχω πάρει κι ίσως αυτό θέλει να μου πει ο ανάδρομος Άρης στο Ζυγό. δε φτάνει που ειναι στο Ζυγό, είναι και ανάδρομος! 
   
  Ξέρω ότι πρέπει να τη συνδυασω και με άλλα συστήματα πρόβλεψης. Στον προοδευμενο μου έχω ωροσκόπο Σκορπιό, Άρη στον 1ο, Δία, Πλούτωνα και Ουρανό στο 10. Έχει πολλά θέματα ο 10ος όπως βλέπω και πιστευω ότι σχετίζεται με το γεγονός ότι σκεφτομαι σοβαρά -και ήδη έχω κάνει κάποια βηματα σ αυτό- να αλλάξω καριέρα. κι αυτό που με κάνει να θελω ν αλλάξω ειναι η οικονομικη μιζέρια που έχει το σημερινό μου επάγγελμα και τα χρηματα δεν τα θέλω για να πλουτίσω, αλλά για να ζω αξιοπρεπώς χωρίς να εξαρτώμαι από κανένα.  
  Ο άλλος τονισμένος οίκος της ΗΕ ο 7ος, στον προοδευμένο έχει πάλι πλανήτη, τον Ερμή στους Διδύμους. Το θεωρώ θετικό, γτ στο γενεθλιο ο Ερμης μου στους Ιχθείς ειναι σε πτώση, ενώ εδώ σε θέση κυβέρνησης. και σε καλές όψεις τοσο με το γενεθλιο ΒΔ όσο και με τους προοδευμένους.Ουρανό και ΒΔ πάλι.
  Από διελευσεις πάλι Άρης στον 1ο! Και σε λίγο θα μπει κι ο Ήλιος στον 7ο. Τα γνωστά...
 • iridaKapa @ 04.04.2014 12:09

έχουν γενέθλια 199 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...