παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Ζώδια & μαγνητικός έρωτας

 

 

Στη μελέτη των αστρολογικών χαρτών κατά μεγάλο ποσοστό ερωτευόμαστε το απέναντι ζώδιο
, το απέναντι του ωροσκόπου μας ή ενίοτε όποιον έχει πλανήτες απέναντι από τους δικούς μας.

Οι αντιθέσεις μας φέρνουν κοντά σ΄αυτό που μας λείπει, γεννούν τη μαγνητική έλξη που μας έλκει τον έναν στον άλλον.

Ο οίκος απέναντί μας......δηλαδή ο ακριβώς απέναντι από τον ωροσκόπο μας κάνει όλη τη ζημιά, συμπεριλαμβανομένου και του φυσικού μας απέναντι ζωδίου!Τα Κριάρια, μαχητικά και ενεργητικά, μένουν άναυδα στη χαριτωμένη δεκτική και υποχωρητική φύση των Ζυγών.

Με τους αβρούς τους τρόπους δείχνουν έναν άλλο τρόπο κατάκτησης που οι ίδιοι δεν γνωρίζουν, ενώ οι Ζυγοί γοητεύονται από το θάρρος και την τόλμη που διακρίνει τους απέναντι γείτονες, οι οποίοι συχνά μένουν να τους κοιτάζουν έκθαμβοι και σοκαρισμένοι από την ειλικρίνεια και την αμεσότητα που τους διακρίνει.Ταύροι και ......Σκορπιοί αποτελούν τον πλέον τέλειο ερωτικό συνδυασμό, εφόσον η αισθαντικότητα και το σεξαπίλ παντρεύονται το ένα το άλλο, ενώ η κοινή στάση τους σε κάθε μορφής απόκτημα θυμίζει το «κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι».

Σημαντικός παράγοντας μεταξύ τους είναι το να μην παίρνουν στα σοβαρά μικρές διενέξεις και να αφήνουν στην άκρη τις ξεροκεφαλιές για τους άλλους.Δίδυμοι και Τοξότες ταξιδεύουν από κοινού σε έναν κόσμο εμπειριών που μαζεύουν από τα ταξίδια τους στη ζωή και το τριγύρισμά τους στον κόσμο.

Μοναδική τους σταθερότητα, η διαρκής αλλαγή που μόνο τους ίδιους δεν ενοχλεί καθόλου, εφόσον τη θεωρούν απαραίτητη για να μη βαριούνται.

Οι Τοξότες μιλούν όμορφα για φιλοσοφία και θρησκεία και οι Δίδυμοι τους ακούν γοητευμένοι.

Δεν παρεξηγούν τη διάθεσή τους για διαρκή κίνηση και συναναστροφή που σε άλλα ζώδια θα ήταν αφορμή για καβγά.Καρκίνοι και Αιγόκεροι ερωτεύονται και παντρεύονται επιτυχώς μεταξύ τους, προασπίζοντας την ιδέα της οικογένειας, αφενός συνδυασμένη εξαιρετικά με την ιδέα ότι για να πετύχει κάποιος επαγγελματικά πρέπει να μπορεί να έχει πίσω του αρμονικό οικογενειακό περιβάλλον.

Μοιράζονται και ανταλλάσσουν ρόλους μεταξύ τους, σκηνοθετώντας τέλεια σκηνικά όπου οι πρωταγωνιστές έχουν την ιδανική ζωή, σπίτι στην πόλη, εξοχικό, παιδάκια, γάτες και σκύλους, καθώς είναι συνάμα ανερχόμενα στελέχη εταιρειών που μόλις εισήχθησαν στο Χρηματιστήριο.Λέοντες και Υδροχόοι –οι ξεχωριστοί του ζωδιακού- αλληλοθαυμάζονται για τη μοναδικότητά τους, η οποία μπορεί να έγκειται πότε στο πνεύμα και πότε στα γκλάμουρ σκηνικά που τους τοποθετούν αμφότερους πάνω από το «λαϊκό κοινό» αλλά που εκείνοι με τη μεγάλη τους καρδιά μπορούν να τους χωρέσουν όλους.

Οι Λέοντες δείχνουν μεγαλοψυχία όταν αγαπούν συγκεκριμένα, οι Υδροχόοι πάλι αγαπούν οτιδήποτε εμπεριέχει προσφορά στην ανθρωπότητα, έτσι μαθαίνουν ο ένας από τον άλλο στηρίζοντας τη σχέση τους στις ισχυρές επιθυμίες και τους φιλόδοξους στόχους που κατά καιρούς αναδύονται.Παρθένοι και Ιχθύες αποτελούν τον ιδανικό συνδυασμό ρομάντζου και καθημερινών καθηκόντων.

Οι Παρθένοι σώζουν τους Ιχθύς –που έχουν ανάγκη να σωθούν- και αυτοί νιώθουν πολύτιμοι γι΄αυτόν τους το ρόλο!

Συχνά αυτό αλλάζει και οι Ιχθύες γίνονται θεραπευτές και παρηγορητές, εξάλλου, οι μεν θέλουν να βοηθούν κόσμο και οι δε επιθυμούν να ευχαριστούν κόσμο.

Αν στο σπίτι τους καταφέρουν να μην επικρατεί και ένα χάος από παιδιά, κατοικίδια, άστεγους και όποιον έχει ανάγκη τέλος πάντων, η σχέση ακολουθεί μακροχρόνιο δρόμο.

 

 

 

 

http://asteriskos.wordpress.com/2012/01/17/%CE%B6%CF%8E%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B1%CF%82/

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ευφημία, Όλγα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...